Evet Zumra benim favorilerimden. Ozeninini, uzun uzun bakmasini, ekstra acilim yapmasini her soruya cevap vermeye calismasini seviyorum ama sevmedigim yonleri de var, mesela bazen cok fazla kart seciyor fal da biraz dagiliyor yani bir butunluk saglanmiyor falda sanki, bu son falinda farkettim daha sonra dinleyince kafam biraz karisti acikcasi. Son falinda soyledigi onemli iki konu vardi henuz yasamadim, daha ufak capli ve yakin gelecek konulari cikti. Gelecek birebir cikmiyor zaten, bazi fallar daha cok cikiyor bazilarinda daha kucuk noktalar tutuyor. En guzeli sabirli olup en az 3 ay zaman vermek, ayni kisiye fal gondermemek.
Gelecegi o kadar bilebilen biri olsa zaten Binnaz'da olmaz unlulerin danistigi cok unlu bir falci olurdu yazmis biri kimdi hatirlamiyorum ama cok dogru, ben de oyle dusunuyorum. Binnaz'da da ortalamanin ustu olanlar, anda iyi bilenler ve ozenli isini ciddiye alip yorum yapanlar var, biz de genel olarak bize bilmis olanlari gelip oneriyoruz. Kimse burada onerilere koru korune baglanmasin tabi ki, bize olan baskasina olmaz baskasina olan digerine olmaz. Mesela burada cok sevilen Geysu, Nesibe, Pelin Bilge Ozdogru, Nakta,Maya Demir, Mert Gokturk, Nil Gunes, Eylem Tuzun, Ayisigin vs bana hic bir sekilde bilememislerdi hepsine de burada gordugum yorumlardan dolayi baktirmistim ama bana cikmayinca da buraya gelip sunlar sunlari onermisti, hepiniz yalancisiniz reklam yapiyorsunuz yanlis yonlendiriyorsunuz da yazmadim suclar gibi insanlari, hatta aklimdan bile gecirmedim. Olmadi, en azindan denemis oldum dedim.