Binnaz Abla

Banada sen sakın adım atma bekle ondan adım gelicek demişti. Hep aynı şeyleri söylüyor galiba
bu geri adım taktiği pek çok ilişki danışmanının söylediği bir durum doğrudur
üzerine gittikçe kaçıyolar ama herkese aynı kelimeler yüzde 1500 ler geri dur lar .
hiç olumsuz konuştuğu olmamış ozaman
herkes kavuşuyor zümraya göre demekki

Allah kabul etsin canm inşallah,naçizane bir tavsiye tabi sana kalmış ,ben bu tür dua uygulamalarında okurken yada bitiminde,küçük te olsa tanımadığım birine sadaka veriyorum...ya da cuma günü bir cami önünde şeker .lokum vs dağıtmak gibi...İnanarak okursan oluyor emin ol.istediğin dileğin senin arz ettiğin gibi olmasa da mutlaka bir mesaj alıyorsun.bir gelişme oluyor....
İnşallah bitirirsem şeklinde adak da adayacağım
Çok teşekkür ederim

üzerine gittikçe kaçıyolar ama herkese aynı kelimeler yüzde 1500 ler geri dur lar .
Bana olumsuz yani ciddi bir iliski olmaz aranizda oyle gormuyorum hatta seni arada uzecek ters seyler soyleeyeck demisti.

Bana sonucu olumsuz dedi hakkını yiyemem mutlaka gelcek dedi kabul etsen tekrar biter dedi. Ama 1500 geri dönecek bekle adım atma diye herkese söylemiş

Zümra işte bu kadar kredi odaklı. Fiyatı 1500 diye, %1500 diyor. 2000 kredi olsa %2000 <3 diyecek. Hüma Bal'ı taklit ede ede bunun ekmeğini yedi.
Pardon ama bir şey soracağım siz Tellwe’de fal bakmıyor muydunuz? Madem bu kadar sevmiyorsunuz fal ortamlarını siz niye fal bakıyorsunuz? Hadi bu iki soruyuda geçtim geçmiş yazılarınızdan “Yalanlar istiyorsan, yalanlar söyleyeyim. İncinirsin..” diyen sizdiniz yani kendi fal yorumlarınızdada sanırım bu mottoyu kullanıyordunuz.
Kavga etmek değil amacım ama iki, üç sayfada bir sizin bu agresif mesajlarınızı görmek beni artık bu yazıyı yazmaya itti.

Amacım Zümra’yı yada onu bunu savunmak değil yanlış anlaşılmasın. Zümra insan olarakta çoğu falcıdan farklı bunu bilir, bunu söylerim

merhaba arkadaşlar bu siteyi iki sendir takip ediyorum ama yeni üye oldum.bazen kendimden utandım kaptırdığım paralardan acziyetimden.yazayım mı yazmayayım mı diye çok düşünmdüm. şu ares olayı d,kkatimi çekti verilen düşük punaın bize okutulmaması.bende burda adı geçen hatta nerdeyse her sayfada adı var bir falcıya düşük puan verdim ki kimseye vermişliğim yoktu ama öyle saçmaladı öyle saçmaladıki zaten akneidem kızıyordum giden paralara.bu kadar da yalan yanlış fal bakılmaz deyip bir verdim ve hatta yorum bie yaptım.o kadar övülüyorsunuz da bari tek bişey tuttursaydınız diye.ama falcının bir anda puanı düştü hemen sonra ger iyükseldi. çok kısa zamanda dakikalrda oldu bu. ama yorumun kesinlikleokutulmadı ki bu falcının yorumları dudak uçuklatıyor yok sihrli küresii var yok muhteşem onu dinleyin onu dinlerseniz her dediği çıkar gibi..sanırım binnazabla sitesi sizinde tespit ettipğiniz gibi birkaç yorumcuyu şişiriyor bunlardan biri de bana denk geldi.ben yönetime falan yazmadım. özellikle de bazı yorumcuların fiyat düşürdüğünü duyunca burda tamam dedim kendilerine yazdırıyorlar yorumları. ve olan bizim gibi saflara oluyor.burda adı geöen herkese baktırdım.evet dürüst olan vardı laf geveleyen vardı çıkan oldu çıkmayan oldu ama bu kadar kendimi enayi gibi hissettiren olamdı. burayı okurken acaip sinirlendim kendime ne demek düşük puanı vev yorumu okutmamak. sonuçta yorumlara gçre gidiyoruz.adam yazmış kendne şöyle bildi şöyle çıkrı dinleyin onu vs. ben birbirleriile bilgi paylaştıklarını da düşünüyorum.saf gibi düşük puan verdiğiem anlattığımı ares levi sattı bana. aman dedim müthiş bildi sonra burayı okudum. bu kadar medyumik özellikleri olsa sihirli küreleri olsa neden bu sitede çalışsın gider sosyetenin vs nin falcısı olur. bence hep şirme özellikle belli kişiler.

Birkaç gün önce üye oldum yazma konusunda tereddüt ettim uzun süredir takipteyim fal konusunu duramadım.Bir daha asla binnaz da fal baktırmamaya yeminler ettimNedenlerini sıralamam gerekirse evet çıkan fallarım oldu

Doğa dan merve katre vadeleri tutanlar oldu ama artık belli bir evreden beri fikir almaya döndüm ve bu cıkanları artık tesadüfe baglıyorum onuda deneyeyim bunuda deneyeyim dedim zümraya arese bennuya mert gokturke aklınıza gelen herkese baktırdım.yarısı patladı yarısı tuttu tutanda tesadüften baska bisey degil o yuzden gozmde Psikolojimize oynuyolar ve bağımlılık yasıyoruz maddi manevi yazık.Sürekli falcı alımı yapılması gözüme ilk batan.herkes falcı kesilmis koca ülkede tamamen göz kirliliği ve ticarethane gibi gozukuyolar bilmem farkındalarmı.paramla rezilde oldum iyide hissettim yalan değil.ama artık hic inanmıyorum.değermi bunca şeye üstüne kazancımı yatırıyorum umut satın alıp ustune hayal kırıklıgı yasıyorum yazdıklarınızı okudukca gectigim evreleri goruyorum.hala tamamen kurtulmus degilim ayda bire dusurdum zamanla tamamen kurtulurum ıns allah hepinizi kurtarsın bu bataklıktan.
Vallah çok haklısın kardeş, hemde Ares Levi burda çok övülmüş, ben burdan bakarak danıştım kendisine ve rezilik berbattı ve yazdığım yorumu puanı koymamışlar rezalet, burdada şimdi anladımki %70 reklamcı var bu mesajları okuyan INSAN’lara sesleniyorum burdaki yorumlara dikkate almayın lütfen ! Umarim kendimi anlatabildim (yurtdışında yaşıyorum) olan parama oldu Aresi hiç denemeseydim keşke !

Pardon ama bir şey soracağım siz Tellwe’de fal bakmıyor muydunuz? Madem bu kadar sevmiyorsunuz fal ortamlarını siz niye fal bakıyorsunuz? Hadi bu iki soruyuda geçtim geçmiş yazılarınızdan “Yalanlar istiyorsan, yalanlar söyleyeyim. İncinirsin..” diyen sizdiniz yani kendi fal yorumlarınızdada sanırım bu mottoyu kullanıyordunuz.
Kavga etmek değil amacım ama iki, üç sayfada bir sizin bu agresif mesajlarınızı görmek beni artık bu yazıyı yazmaya itti.
Kız sen bana kene gibi, sülük gibi hatta yemyeşil sümük gibi yapıştın kaldın. Canım ben mail üzerinden çokta beleşe baktım raad ol. Hatta onlar kim çok iyi bilir. Sazan gibi her şeye atlama. Şimdi sana attığım falı oku ve gerçeğinle yüzleş bak yalan söylemiş miyim? Eheheje. Çünkü bir yaran var belli. Sen baya takipçim olmuşsun ben agresif bi insan değilim sen iyi takip et insanların sömürülmesine karşıyım. Sen ve sen benzeri insanlara ben laf anlatmıyorum. Burada naçizane bi insanım, çok iyi arkadaşlarım oldu. Senin benim kalibremde olmaman normal. Benle tartışma ortamına zaten giremezsin hadi naşşşş. Daha fazla şey yazardım kendini camdan atmandan korkuyorum. Yani sen benim laflarıma şeyetmeee

Binnaz tamamen para tuzagi maalese
Binnazda ilk olumsuz yorumumu aldim Aslihan Yilmaz .gecmise cok deginmedi ama mantikli 1 2 nokta atisi vardi.Umarim cikmaz gece gece moralim bozuldu.Baktiranlar yazabilir mi Aslihan'a?
Bırak ya felaket tellalı..Tipik 3-5 erkek modeli gormus,onlar uzerinden iliski modellemesi yapiyor otomatige baglamis..Direkt soylemesede ona gore tum kizlar yapiskan,salak,taktik bilmiyoruz.Kendi cok akilli ya bize taktik ogreticek,erkek psikolojisi ogretecek..Sorsan kendi ilişkisinde dikiş tutturabilmişmidir diye kesin yalnızdır..

Amacım Zümra’yı yada onu bunu savunmak değil yanlış anlaşılmasın. Zümra insan olarakta çoğu falcıdan farklı bunu bilir, bunu söylerim
Canim ya su tiple hic muhatap olma, gizlemistim simdi actim ne yazmis goreyim diye ve sirf sikayet edebilmek icin, sikayet ettim yazdigi mesaji sen de yazdiklarinin altindaki "sikayet et" butonun aciklamasina yaz neyse zaten gereken yapilir.

Bana sonucu olumsuz dedi hakkını yiyemem mutlaka gelcek dedi kabul etsen tekrar biter dedi. Ama 1500 geri dönecek bekle adım atma diye herkese söylemiş
Banada aynisini dedi %1500 gelecek ama kabul etme sen bu adami dedi gerci bana geneli oyle dedi :D gelecek ama kabul etme degismez bu adam bu yani

Yorumunu okuyunca sesli güldüm :) seni muhatap bile almıyorum :) senin her yazını görünce gülesim geliyor :)) ayrıca seni gizleme gereği duymuyorum senin yazdıkların ancak beni güldürüyor:)))))

Ares Levi ismini çok duyuyordum burda. İyi ki baktırmamışım bir kriz anında. Ayrıca şu konuda hemfikiriz ki bilen yok. Beklemek dünyanın en zor işi beklememeye çalışın. Çok fazla para kaptıranları okuyunca üzüldüm. Bırakamıyorum diyorsanız haftada bir filan atın. Gerçekten arada bunalıyor insan çıkış yolu olarak da falı görüyor.

merhaba arkadaşlar bu siteyi iki sendir takip ediyorum ama yeni üye oldum.bazen kendimden utandım kaptırdığım paralardan acziyetimden.yazayım mı yazmayayım mı diye çok düşünmdüm. şu ares olayı d,kkatimi çekti verilen düşük punaın bize okutulmaması.bende burda adı geçen hatta nerdeyse her sayfada adı var bir falcıya düşük puan verdim ki kimseye vermişliğim yoktu ama öyle saçmaladı öyle saçmaladıki zaten akneidem kızıyordum giden paralara.bu kadar da yalan yanlış fal bakılmaz deyip bir verdim ve hatta yorum bie yaptım.o kadar övülüyorsunuz da bari tek bişey tuttursaydınız diye.ama falcının bir anda puanı düştü hemen sonra ger iyükseldi. çok kısa zamanda dakikalrda oldu bu. ama yorumun kesinlikleokutulmadı ki bu falcının yorumları dudak uçuklatıyor yok sihrli küresii var yok muhteşem onu dinleyin onu dinlerseniz her dediği çıkar gibi..sanırım binnazabla sitesi sizinde tespit ettipğiniz gibi birkaç yorumcuyu şişiriyor bunlardan biri de bana denk geldi.ben yönetime falan yazmadım. özellikle de bazı yorumcuların fiyat düşürdüğünü duyunca burda tamam dedim kendilerine yazdırıyorlar yorumları. ve olan bizim gibi saflara oluyor.burda adı geöen herkese baktırdım.evet dürüst olan vardı laf geveleyen vardı çıkan oldu çıkmayan oldu ama bu kadar kendimi enayi gibi hissettiren olamdı. burayı okurken acaip sinirlendim kendime ne demek düşük puanı vev yorumu okutmamak. sonuçta yorumlara gçre gidiyoruz.adam yazmış kendne şöyle bildi şöyle çıkrı dinleyin onu vs. ben birbirleriile bilgi paylaştıklarını da düşünüyorum.saf gibi düşük puan verdiğiem anlattığımı ares levi sattı bana. aman dedim müthiş bildi sonra burayı okudum. bu kadar medyumik özellikleri olsa sihirli küreleri olsa neden bu sitede çalışsın gider sosyetenin vs nin falcısı olur. bence hep şirme özellikle belli kişiler.

Merhaba hoşgeldiniz. Neredeyse burada hepimizin ortak sıkıntıları gerçekten :( Online bakım konusunda ben ne düşüneceğimi o kadar net bilmiyorum, zira günümüz "raconu" nedeniyle işinde iyi ve etik olan ruh sağlıkçı arkadaşlar bile zaman zaman online terapi yapıyorlar. Bana çok ters örneğin, ama gidişat bu... O yüzden falcılarda daha az yadırgıyorum bunu.

Kelebek arkadaşımız da dile getirmiş malum Ares konusunu. Ben tam olarak hakkını yiyemiyorum Ares'in çünkü ilişkimin süresini daha önce hiçbir Binnaz falcısına yazmadığımdan kesinlikle eminim. Hatta birebir çevremdeki kişiler bile bilmiyor tam olarak ne kadar sürdüğünü. O yüzden mail veya whatsapp matsap üzerinden casusluk olasılığı bile yok. İlişkinin süresini de sallayıp tutturmuş olabilir derim de, salladıysa da cidden şanslı insan. Sonuçta bir sürü olasılık var: 1 ay, 3 yıl, 2 hafta vs. Ya da ben şanslıydım Ares konusunda. O da olabilir. Bende tam tuttu bazı şeyler.

Daha önce de belirttim burda: Binnaz'da da illaki kendi çapında dürüst ve iyi niyetli kişiler vardır. Misal aynı fiyata 17 dakika özenerek bakım yapanla, 7 dakika boyunca gürültü patırtı içinde başka işle meşgul olduğunu belli ede ede "yakında feraha erecen hayatım, bırak vesveseyi" diyeni aynı kefeye koyamıyorum. Ama şu yorum ve puanlama konusundaki kuşkulu durumlar kabul edilebilir değil gerçekten, haklısınız.

Ben site yonetimine yazdim yorumlara mudahale edildigi icin guvenimin sarsildigini,bence sizde yazin. Esmesede gurler en azindan. Sonucta yorumda hakaret kufur vs seyler olmadigi surece mudahale edilmemeli. Ben gozumle gordum sallamasyon yazan bi yorumun 2-3 gun snra begenmedim olarak degistigini.evet ayni dogrultuda bi degisim anlam olarak olumsuz ama degismesin yani neden guven sarsiyolar.
Hediye kredim bitsin uyeligimi silmeyi dusunuyorum direk.

Bana olumsuz yani ciddi bir iliski olmaz aranizda oyle gormuyorum hatta seni arada uzecek ters seyler soyleeyeck demisti.

Bende de vardı %1500 buluşma/haberleşme :)) Ama ennnn dananın kuyruğunun kopacağı buluşmada artık ben istemeyecekmişim. E bu kadar eziyetten sonra şaşmam zaten :))) Yine de Zümra'dan memnun kalmadım diyemem.

Bende de vardı %1500 buluşma/haberleşme :)) Ama ennnn dananın kuyruğunun kopacağı buluşmada artık ben istemeyecekmişim. E bu kadar eziyetten sonra şaşmam zaten :))) Yine de Zümra'dan memnun kalmadım diyemem.
Evet Zumra benim favorilerimden. Ozeninini, uzun uzun bakmasini, ekstra acilim yapmasini her soruya cevap vermeye calismasini seviyorum ama sevmedigim yonleri de var, mesela bazen cok fazla kart seciyor fal da biraz dagiliyor yani bir butunluk saglanmiyor falda sanki, bu son falinda farkettim daha sonra dinleyince kafam biraz karisti acikcasi. Son falinda soyledigi onemli iki konu vardi henuz yasamadim, daha ufak capli ve yakin gelecek konulari cikti. Gelecek birebir cikmiyor zaten, bazi fallar daha cok cikiyor bazilarinda daha kucuk noktalar tutuyor. En guzeli sabirli olup en az 3 ay zaman vermek, ayni kisiye fal gondermemek.

Gelecegi o kadar bilebilen biri olsa zaten Binnaz'da olmaz unlulerin danistigi cok unlu bir falci olurdu yazmis biri kimdi hatirlamiyorum ama cok dogru, ben de oyle dusunuyorum. Binnaz'da da ortalamanin ustu olanlar, anda iyi bilenler ve ozenli isini ciddiye alip yorum yapanlar var, biz de genel olarak bize bilmis olanlari gelip oneriyoruz. Kimse burada onerilere koru korune baglanmasin tabi ki, bize olan baskasina olmaz baskasina olan digerine olmaz. Mesela burada cok sevilen Geysu, Nesibe, Pelin Bilge Ozdogru, Nakta,Maya Demir, Mert Gokturk, Nil Gunes, Eylem Tuzun, Ayisigin vs bana hic bir sekilde bilememislerdi hepsine de burada gordugum yorumlardan dolayi baktirmistim ama bana cikmayinca da buraya gelip sunlar sunlari onermisti, hepiniz yalancisiniz reklam yapiyorsunuz yanlis yonlendiriyorsunuz da yazmadim suclar gibi insanlari, hatta aklimdan bile gecirmedim. Olmadi, en azindan denemis oldum dedim.

Merhaba hoşgeldiniz. Neredeyse burada hepimizin ortak sıkıntıları gerçekten :KK43: Online bakım konusunda ben ne düşüneceğimi o kadar net bilmiyorum, zira günümüz "raconu" nedeniyle işinde iyi ve etik olan ruh sağlıkçı arkadaşlar bile zaman zaman online terapi yapıyorlar. Bana çok ters örneğin, ama gidişat bu... O yüzden falcılarda daha az yadırgıyorum bunu.

Kelebek arkadaşımız da dile getirmiş malum Ares konusunu. Ben tam olarak hakkını yiyemiyorum Ares'in çünkü ilişkimin süresini daha önce hiçbir Binnaz falcısına yazmadığımdan kesinlikle eminim. Hatta birebir çevremdeki kişiler bile bilmiyor tam olarak ne kadar sürdüğünü. O yüzden mail veya whatsapp matsap üzerinden casusluk olasılığı bile yok. İlişkinin süresini de sallayıp tutturmuş olabilir derim de, salladıysa da cidden şanslı insan. Sonuçta bir sürü olasılık var: 1 ay, 3 yıl, 2 hafta vs. Ya da ben şanslıydım Ares konusunda. O da olabilir. Bende tam tuttu bazı şeyler.

Daha önce de belirttim burda: Binnaz'da da illaki kendi çapında dürüst ve iyi niyetli kişiler vardır. Misal aynı fiyata 17 dakika özenerek bakım yapanla, 7 dakika boyunca gürültü patırtı içinde başka işle meşgul olduğunu belli ede ede "yakında feraha erecen hayatım, bırak vesveseyi" diyeni aynı kefeye koyamıyorum. Ama şu yorum ve puanlama konusundaki kuşkulu durumlar kabul edilebilir değil gerçekten, haklısınız.
Hala hala Ares bana « sizin ilişkiniz Ne kadar sürdü, ne kadardir iletişim yok falan sordu ,öyle öyle uydurup sorularla yürüttü sonra uydurdu gercekten hisleri falan yok bu adamin kanmayın !

Evet Zumra benim favorilerimden. Ozeninini, uzun uzun bakmasini, ekstra acilim yapmasini her soruya cevap vermeye calismasini seviyorum ama sevmedigim yonleri de var, mesela bazen cok fazla kart seciyor fal da biraz dagiliyor yani bir butunluk saglanmiyor falda sanki, bu son falinda farkettim daha sonra dinleyince kafam biraz karisti acikcasi. Son falinda soyledigi onemli iki konu vardi henuz yasamadim, daha ufak capli ve yakin gelecek konulari cikti. Gelecek birebir cikmiyor zaten, bazi fallar daha cok cikiyor bazilarinda daha kucuk noktalar tutuyor. En guzeli sabirli olup en az 3 ay zaman vermek, ayni kisiye fal gondermemek.

Gelecegi o kadar bilebilen biri olsa zaten Binnaz'da olmaz unlulerin danistigi cok unlu bir falci olurdu yazmis biri kimdi hatirlamiyorum ama cok dogru, ben de oyle dusunuyorum. Binnaz'da da ortalamanin ustu olanlar, anda iyi bilenler ve ozenli isini ciddiye alip yorum yapanlar var, biz de genel olarak bize bilmis olanlari gelip oneriyoruz. Kimse burada onerilere koru korune baglanmasin tabi ki, bize olan baskasina olmaz baskasina olan digerine olmaz. Mesela burada cok sevilen Geysu, Nesibe, Pelin Bilge Ozdogru, Nakta,Maya Demir, Mert Gokturk, Nil Gunes, Eylem Tuzun, Ayisigin vs bana hic bir sekilde bilememislerdi hepsine de burada gordugum yorumlardan dolayi baktirmistim ama bana cikmayinca da buraya gelip sunlar sunlari onermisti, hepiniz yalancisiniz reklam yapiyorsunuz yanlis yonlendiriyorsunuz da yazmadim suclar gibi insanlari, hatta aklimdan bile gecirmedim. Olmadi, en azindan denemis oldum dedim.
Bak Bende Zumrayi begeniyorum birtek ona danışıyorum artık binnazda ama onunda söyledigi hiç birsey çikmadi yani vadeye de takilmiyorum patladı zaten de karşı tarafi iyi biliyor sanki bilemiyorum

Back
X