Binnaz Abla

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. İyi olur iyi...

İnşallah canım yeni yerler yeni ortamlar yeni insanlar demek...
Umarım kii güzel değişimler olur hayatında....
Şuan yaşadığım onlarca belirsiz hissin yanında, içimi rahatlatan tek şey , enerji ve mekan değişimi :) hepimizin başlangıçları iyi olsun inş:KK36:

Ecem 23'e ben de baktirdim. Olumlu gördüm deyip gömmüş resmen. Nasıl bir olumlu anlayışı varsa artık. Şu an birileriyle görüşüyor olabilir ama önemli değil (!)şeklinde. ..

Kızlar uzun Zaman'dan beri buralarda değildim ne var ne yol yenı falcılar varmı yaklaşık 1 seneyı geçti fal baktırmıyordum bı atasim geldi

merhaba çıkan fal haberleriyle karşınızdayım,
falları çıkanların yarısı çıktı. her şeyi tamamıyla bilen isim, hiç o an önemsememiş olsam da nesibe. rezzan'ın ve mert reiki'nin yorumları da ç seliıktı. mert kişileri karıştırmış sanırım, o şekilde bakınca onun fallarınn tamamı çıktı bile diyebilirim. sezgi candan, hüma, müge, ceren esemen yine bilenlerden. ama en tutarlı yorumlar için sezgi, nesibe, mert derim. tamamen patlayanlar asenat, ececm23, yeşilçingene.
Sezgı ve nesibe hangı sure canım

Binnaz abladaki Ada Balcı ve Yeşim çakır aynı kişi yönetime bildirdim her ne kadar kabul etmediler isede kelimekelimesine nokta virgül dahi aynı iki fal ikiside yazılı fal bakıyor sadece bilgilendirmek istedim zaten vasat bir bakım

ecem23 un olumsuz yazmak için kendini kastigini düşünüyorum herkese mi olumsuz yazılır yahu. bana da aynı şekilde motivasyon düşüren bir tarzla gömmüş resmen.
Başka zamanı bilmem ama o kara pazar günü tozu dumana kattı. Kim var kim yok olumsuz deyip. Bendeki olumsuzluk ta şöyleydi. Bence olmayacak artık. Ben sen ne düşünüyorsun diye sormadım ki... bildiği bir şey oldu bende aaaa bunu biliyorsa bu dediği de doğru o zaman diye dünyayı tersten bir gördüm de sonra toparlandım. Bu saatten sonra bence de olmaz artık da... fikrini bedavaya da söyleyecek bir dolu insan var zaten etrafımda. Sana niye para vereyim.

Binnaz abladaki Ada Balcı ve Yeşim çakır aynı kişi yönetime bildirdim her ne kadar kabul etmediler isede kelimekelimesine nokta virgül dahi aynı iki fal ikiside yazılı fal bakıyor sadece bilgilendirmek istedim zaten vasat bir bakım
Artık yüzsüzlüğü o kadar ele aldılar ki 2 yalan kıvırmaya bile tenezzül etmiyorlar.o kadar salağız ki nazarlarında önlerine ne koysak gidiyor piskinligindeler. Yazıklar olsun...

ecem23 un olumsuz yazmak için kendini kastigini düşünüyorum herkese mi olumsuz yazılır yahu. bana da aynı şekilde motivasyon düşüren bir tarzla gömmüş resmen.

Ben öyle düşünmüyorum. İyi gördüğüne iyi yazıyor, kötü gördüğüne kötü. Sadece biz kötüleri görmek istemiyoruz. Ecem için demiyorum bütün fallarda olumsuzları beğenmiyoruz ama genelde onlar çıkıyor bence.

Canım ben de miss u so muchh:KK200: Hanzade ilk furya olduğu vakit tlf ile baktırmıştım fena değildi, sonra durumu biraz daha açıp sordum , ona göre yorum yaptı, sonra başka bi hesapla attığımda kendimi tanıtmadan durumu da söylemedim ama tam tersi çok olumluya bağladı. ya bi ara vardı ya tanıdık enerji olayı, fasa fiso palavra bence.. o enerjim tutmadı ,iade olaylarının, ya da başka bi nickle gelen önce baktığı birine bakmamanın hisle alakası yok.Bilge de de böyle olmutu. Ya bunların çoğu soruyu, burcu, tırı vırıyı zaten bunun için istiyo genel geçer çıkarım yapsın fal diye.

Seni takip etmedim, en son kim tutmuştu ? seninle pek paydaş falcımız yok sanırım bana son zamanlarda yazdığım posttakiler iyi geldii

Bana Ecem23, Derin2013 ve Asenat çıktı fal hayatım boyunca. Ama ilginç bir tespitim var, çıktıklarını aylar sonra farkettiğim önemsemediğim fallar bunlar. Hep olumsuz şeyler çıkmış. Fal olumsuzu gerçekten çekiyor olabilir mi?

Ben öyle düşünmüyorum. İyi gördüğüne iyi yazıyor, kötü gördüğüne kötü. Sadece biz kötüleri görmek istemiyoruz. Ecem için demiyorum bütün fallarda olumsuzları beğenmiyoruz ama genelde onlar çıkıyor bence.
Canımıniçi, Bana İlkay'da olumsuz şeyler söyledi, buna rağmen benim en sevdiğim faldır. Sadece o gün kadın kaç fal baktıysa hepsi olumsuzdu. Böyle bir şey olabilir mi ? bence de olumsuz söylemek için kastı bir ara... Aynı kişiye başka hesapla tam tersini söylediğini de biliyorum.... Olumsuzu beğenmiyoruz meselesi değil bence... Birinin veya bir kaçının olumsuz demesi benim gayet de işime geldi açıkçası... Artık daha iyiyim ve kimseye de fal baktırmak istemiyorum. Bu açıdan ben Ecem'e borçluyum yani...

Bana Ecem23, Derin2013 ve Asenat çıktı fal hayatım boyunca. Ama ilginç bir tespitim var, çıktıklarını aylar sonra farkettiğim önemsemediğim fallar bunlar. Hep olumsuz şeyler çıkmış. Fal olumsuzu gerçekten çekiyor olabilir mi?
realist bakıp, olumsuza karşı hazırlıklı olup buna göre de durum ve yön tayin edince ve ona göre davranınca, üstüne üstlük de bu seçimde her şey yolunda gidince olumlu beklenen şeylerin aslında o kadarda önemli olmadığını, sadece gözümüzde büyüttüğümüzü fark ediyoruz bence. Sonra da olmadı ya da fal çıkmadı diyoruz. Olumsuzu biz tercih ediyoruz galiba. Yani bir zamanlar fal baktırdıklarımız, yolunu gözlediklerimiz geliyor ama sen artık istemiyorsun durumu gerçekleşiyor.:))) Bekleseydik fallar çıkmış oluyordu.

realist bakıp, olumsuza karşı hazırlıklı olup buna göre de durum ve yön tayin edince ve ona göre davranınca, üstüne üstlük de bu seçimde her şey yolunda gidince olumlu beklenen şeylerin aslında o kadarda önemli olmadığını, sadece gözümüzde büyüttüğümüzü fark ediyoruz bence. Sonra da olmadı ya da fal çıkmadı diyoruz. Olumsuzu biz tercih ediyoruz galiba. Yani bir zamanlar fal baktırdıklarımız, yolunu gözlediklerimiz geliyor ama sen artık istemiyorsun durumu gerçekleşiyor.:))) Bekleseydik fallar çıkmış oluyordu.

Yok hayır demek istediğim çok farklı. Bana çıkan fallar bildiğin duru görü gibi birşeydi. Sıradan yorumlara ben çıktı demem. Çıktı demem için bana görmüş gibi anlatılması lazım ben bunu saydığım bu 3 falcıda yaşadım. Her fallarında değil ama.. Bildiğin olumsuzlar çıktı işte. Yaşadığım olumsuzu sanki ordaymış gibi anlattılar. Seçimlik şeyler değildi. Yani aynı öngörüyü olumlu şeylerde yaşamadım.

Canımıniçi, Bana İlkay'da olumsuz şeyler söyledi, buna rağmen benim en sevdiğim faldır. Sadece o gün kadın kaç fal baktıysa hepsi olumsuzdu. Böyle bir şey olabilir mi ? bence de olumsuz söylemek için kastı bir ara... Aynı kişiye başka hesapla tam tersini söylediğini de biliyorum.... Olumsuzu beğenmiyoruz meselesi değil bence... Birinin veya bir kaçının olumsuz demesi benim gayet de işime geldi açıkçası... Artık daha iyiyim ve kimseye de fal baktırmak istemiyorum. Bu açıdan ben Ecem'e borçluyum yani...

İllaki kasanlar var yok demiyorum ama Ecem23 için bunu düşünmüyorum çünkü çok pembe fallarını da okudum başkalarına. Dürüst olduğunu düşündüğüm nadir falcılardan çıkar çıkmaz o ayrı. Senin açından olumsuzu duymak iyi gelmiş olabilir ama genel olarak olumsuzu duymak istemiyoruz. İstiyorum desek de bilinç geriye atıyor kötü falları.

İllaki kasanlar var yok demiyorum ama Ecem23 için bunu düşünmüyorum çünkü çok pembe fallarını da okudum başkalarına. Dürüst olduğunu düşündüğüm nadir falcılardan çıkar çıkmaz o ayrı. Senin açından olumsuzu duymak iyi gelmiş olabilir ama genel olarak olumsuzu duymak istemiyoruz. İstiyorum desek de bilinç geriye atıyor kötü falları.
Olabilir... hepimizin her duruma karşı duruşu farklı, koşulları farklı, duygu his eşiği farklı... Bu durumları herkesin en az hasarla atlatması tek temennim...

herkese günaydın :)
güzel bir çarşamba olsun İnşAllah..
forumu eksiksiz takip ediyorum, hatta işe geldiğimde ilk pc de açtığım sekmelerden.
ne olmuş nasıl olmuş herkesin yazdıklarını sonuna kadar ciddiye alarak okumaya çabalıyorum.
benden daha eskilerde elbette vardır ama sanırım ben de epey eski bir üyeyim.
burada son dönemde beni çok rahatsız eden bir olay gelişti..
diyelim ki bir kızcağız yada hanım çıkıyor daha önce hakkında yorum yapılmış bir falcı hakkında soruyor
ya da ne bileyim çok beğenilen falcılar var, biri aksi yönde yorum yaptığında o kişiye böyle başta aşağı bir eleştiri..
ben bunun mantığını anlayamıyorum
benim bu forumdan tanıdığım sosyal hayatımda arkadaşım olan, evimde kalan,evinde kaldığım çok değerli insanlar var
olumlu yada olumsuz kimse beni burada yorumlamamıştır bile.
bir kızcağız sırf onunla dalga geçtiği için bilinçsizce kendini deşifre etti,yaşı gereği farkında bile değildi
belki ekşici idi,evet dalga geçti (ki ben ekşiciyim yazarım aynı zamanda çok merak eden olur ise)
başka bir üye bin defa sorgulandı ki gayet astroloji hakkında ciddi ciddi yorumlama yapıyordu
size çok komik gelen o screen shotlar başkasının hayatı..
başkaları kimsenin tasvip etmeyeceği bir durumda olabilir, aldatabilir, aldatılabilir,çok hanım düzgün hayatı olan biri de olabilir... kimsenin hayat görüşü, kimsenin kalıbı kimseye uymak zorunda değil.. hepimiz birbirinden çok farklı kültürlerle büyüyoruz, alışkanlıklarımız o kadar farklı ki.. insanların oldukları durumlarını bilemezsiniz.
KUSUR MU GÖRDÜNÜZ , ÖNCE AYNAYA BAKIN.. HEP ÖRTEN OLUN, Kİ SİZİNKİLERDE GÖZÜKMESİN.
daha önce sorulmuş ve olumlu/olumsuz görüş beyan edilmiş kişiler daha sonra farklı yorum alabiliyor
yada tam tersi olabiliyor
tamam enerji işi,biraz da kimya tutarsa olur bazı şeyler fakat
geleceği yorumlama gücü olanın az çok herkeste bir iki şey bilmesi gerek
burada çok havalarda uçurulan toz konduralamayan falcılar 'açık açık soru yaz' diye falımı çok iade etmiştir mesela..
şimdi bende çıkıp bana xxxxxx bunu tavsiye etti ama xxxxx falcı bırak bilmeyi en ufak birşey söyleyemedi demek ;
buradaki arkadaşımı rencide etmektir ki; sırf burdaki o iyiniyetli arkadaşlar hatrına o falcılara iyi notlar verilmiştir tarafımdan.
neye bu kadar sinirleniyoruz, neye tahammülsüzüz , neden en ufak şeyler alev alıp parlıyor anlayamıyorum ben.
zaten bir forumda neden takma isimlerle yazışıyoruz , rahat edelim, olduğumuz gibi olalım diye..
yargılanmadan,etiket yemeden..
bu akıl verir ve ayar çeker minvalde yazışmalar gördüğümde tuhaf geliyor bana.
isteyen cevap yazar, isteyen sessiz kalır.
sizi kişisel olarak taciz ediyorsa da yine kişisel olarak düzeyinize göre yanıt verirsiniz.
ama bu uzatmalar gerçekten buradaki temanın içini boşaltıyor , tadını kaçırıyor.

herkese günaydın :)
güzel bir çarşamba olsun İnşAllah..
forumu eksiksiz takip ediyorum, hatta işe geldiğimde ilk pc de açtığım sekmelerden.
ne olmuş nasıl olmuş herkesin yazdıklarını sonuna kadar ciddiye alarak okumaya çabalıyorum.
benden daha eskilerde elbette vardır ama sanırım ben de epey eski bir üyeyim.
burada son dönemde beni çok rahatsız eden bir olay gelişti..
diyelim ki bir kızcağız yada hanım çıkıyor daha önce hakkında yorum yapılmış bir falcı hakkında soruyor
ya da ne bileyim çok beğenilen falcılar var, biri aksi yönde yorum yaptığında o kişiye böyle başta aşağı bir eleştiri..
ben bunun mantığını anlayamıyorum
benim bu forumdan tanıdığım sosyal hayatımda arkadaşım olan, evimde kalan,evinde kaldığım çok değerli insanlar var
olumlu yada olumsuz kimse beni burada yorumlamamıştır bile.
bir kızcağız sırf onunla dalga geçtiği için bilinçsizce kendini deşifre etti,yaşı gereği farkında bile değildi
belki ekşici idi,evet dalga geçti (ki ben ekşiciyim yazarım aynı zamanda çok merak eden olur ise)
başka bir üye bin defa sorgulandı ki gayet astroloji hakkında ciddi ciddi yorumlama yapıyordu
size çok komik gelen o screen shotlar başkasının hayatı..
başkaları kimsenin tasvip etmeyeceği bir durumda olabilir, aldatabilir, aldatılabilir,çok hanım düzgün hayatı olan biri de olabilir... kimsenin hayat görüşü, kimsenin kalıbı kimseye uymak zorunda değil.. hepimiz birbirinden çok farklı kültürlerle büyüyoruz, alışkanlıklarımız o kadar farklı ki.. insanların oldukları durumlarını bilemezsiniz.
KUSUR MU GÖRDÜNÜZ , ÖNCE AYNAYA BAKIN.. HEP ÖRTEN OLUN, Kİ SİZİNKİLERDE GÖZÜKMESİN.
daha önce sorulmuş ve olumlu/olumsuz görüş beyan edilmiş kişiler daha sonra farklı yorum alabiliyor
yada tam tersi olabiliyor
tamam enerji işi,biraz da kimya tutarsa olur bazı şeyler fakat
geleceği yorumlama gücü olanın az çok herkeste bir iki şey bilmesi gerek
burada çok havalarda uçurulan toz konduralamayan falcılar 'açık açık soru yaz' diye falımı çok iade etmiştir mesela..
şimdi bende çıkıp bana xxxxxx bunu tavsiye etti ama xxxxx falcı bırak bilmeyi en ufak birşey söyleyemedi demek ;
buradaki arkadaşımı rencide etmektir ki; sırf burdaki o iyiniyetli arkadaşlar hatrına o falcılara iyi notlar verilmiştir tarafımdan.
neye bu kadar sinirleniyoruz, neye tahammülsüzüz , neden en ufak şeyler alev alıp parlıyor anlayamıyorum ben.
zaten bir forumda neden takma isimlerle yazışıyoruz , rahat edelim, olduğumuz gibi olalım diye..
yargılanmadan,etiket yemeden..
bu akıl verir ve ayar çeker minvalde yazışmalar gördüğümde tuhaf geliyor bana.
isteyen cevap yazar, isteyen sessiz kalır.
sizi kişisel olarak taciz ediyorsa da yine kişisel olarak düzeyinize göre yanıt verirsiniz.
ama bu uzatmalar gerçekten buradaki temanın içini boşaltıyor , tadını kaçırıyor.
uzun zamandır forumu düzenli takip etmiyorum fakat çok güzel yazılmış tebrik ederim:)

ben de damdan düşer gibi yazmış olmayayım ama burada çok sevdiğim özel olarak görüştüğüm arkadaşlarıma da hep söylüyorum ki; fallara fazla anlam yüklemeyin.
Örneğin bu adamlar hepimizi bu kadar çok seviyorsa biz niye fal sitelerini kendimize ömür törpüsü yapıyoruz?
yani olumluları da olumsuzları da somut bilgilermiş gibi hayatınıza tesir ettirmeyin derim ben.
yani benim fallarımın neredeyse hepsinde adamın bana duyduğu büyük aşktan bahsedilir ama vallahi de billahi de yalan asla inanmam öyle sevdiğine :D

Back
X