herkese günaydın :)
güzel bir çarşamba olsun İnşAllah..
forumu eksiksiz takip ediyorum, hatta işe geldiğimde ilk pc de açtığım sekmelerden.
ne olmuş nasıl olmuş herkesin yazdıklarını sonuna kadar ciddiye alarak okumaya çabalıyorum.
benden daha eskilerde elbette vardır ama sanırım ben de epey eski bir üyeyim.
burada son dönemde beni çok rahatsız eden bir olay gelişti..
diyelim ki bir kızcağız yada hanım çıkıyor daha önce hakkında yorum yapılmış bir falcı hakkında soruyor
ya da ne bileyim çok beğenilen falcılar var, biri aksi yönde yorum yaptığında o kişiye böyle başta aşağı bir eleştiri..
ben bunun mantığını anlayamıyorum
benim bu forumdan tanıdığım sosyal hayatımda arkadaşım olan, evimde kalan,evinde kaldığım çok değerli insanlar var
olumlu yada olumsuz kimse beni burada yorumlamamıştır bile.
bir kızcağız sırf onunla dalga geçtiği için bilinçsizce kendini deşifre etti,yaşı gereği farkında bile değildi
belki ekşici idi,evet dalga geçti (ki ben ekşiciyim yazarım aynı zamanda çok merak eden olur ise)
başka bir üye bin defa sorgulandı ki gayet astroloji hakkında ciddi ciddi yorumlama yapıyordu
size çok komik gelen o screen shotlar başkasının hayatı..
başkaları kimsenin tasvip etmeyeceği bir durumda olabilir, aldatabilir, aldatılabilir,çok hanım düzgün hayatı olan biri de olabilir... kimsenin hayat görüşü, kimsenin kalıbı kimseye uymak zorunda değil.. hepimiz birbirinden çok farklı kültürlerle büyüyoruz, alışkanlıklarımız o kadar farklı ki.. insanların oldukları durumlarını bilemezsiniz.
KUSUR MU GÖRDÜNÜZ , ÖNCE AYNAYA BAKIN.. HEP ÖRTEN OLUN, Kİ SİZİNKİLERDE GÖZÜKMESİN.
daha önce sorulmuş ve olumlu/olumsuz görüş beyan edilmiş kişiler daha sonra farklı yorum alabiliyor
yada tam tersi olabiliyor
tamam enerji işi,biraz da kimya tutarsa olur bazı şeyler fakat
geleceği yorumlama gücü olanın az çok herkeste bir iki şey bilmesi gerek
burada çok havalarda uçurulan toz konduralamayan falcılar 'açık açık soru yaz' diye falımı çok iade etmiştir mesela..
şimdi bende çıkıp bana xxxxxx bunu tavsiye etti ama xxxxx falcı bırak bilmeyi en ufak birşey söyleyemedi demek ;
buradaki arkadaşımı rencide etmektir ki; sırf burdaki o iyiniyetli arkadaşlar hatrına o falcılara iyi notlar verilmiştir tarafımdan.
neye bu kadar sinirleniyoruz, neye tahammülsüzüz , neden en ufak şeyler alev alıp parlıyor anlayamıyorum ben.
zaten bir forumda neden takma isimlerle yazışıyoruz , rahat edelim, olduğumuz gibi olalım diye..
yargılanmadan,etiket yemeden..
bu akıl verir ve ayar çeker minvalde yazışmalar gördüğümde tuhaf geliyor bana.
isteyen cevap yazar, isteyen sessiz kalır.
sizi kişisel olarak taciz ediyorsa da yine kişisel olarak düzeyinize göre yanıt verirsiniz.
ama bu uzatmalar gerçekten buradaki temanın içini boşaltıyor , tadını kaçırıyor.