Binnaz Abla

arkadaşlar ben iki defa fal baktırdım..ama çıkmadı :)) bunalımdayken öylesine merak ettim binnaz ablada kahve içtim fotoğraf çektim yolladım :)) insan kısmı iştee..bunalımda olmaya görsün neler yapıyo :) pişman değilim..ama saçma işte..benimkiler çıkmadı.:)

sen kime baktırmıştın canımm ?

ilkay hanıma bende kahve falı baktırdım. yaşanmış olan ve içinde bulunduğum durumu gayet iyi bildi. geleceğe dair ise "şubat sonuna doğru" gibi genel bi tarih verdi ama bilmiyorum ne olur ne olmaz. çıkarsa yazarım :1::1:

bende hem ilkaya hemde melıhe baktırdım ben melıhı daha cok begendım:31::31::31::31::31::31:

arkadaşlar ben iki defa fal baktırdım..ama çıkmadı :)) bunalımdayken öylesine merak ettim binnaz ablada kahve içtim fotoğraf çektim yolladım :)) insan kısmı iştee..bunalımda olmaya görsün neler yapıyo :) pişman değilim..ama saçma işte..benimkiler çıkmadı.:)

Binnaz Abla'da Emir Adali çok iyiymis; ama artık hiç online olmuyor.

Fal Sepeti'nde ise en cok tutturan ve nispeten spesifik konuşan İlkay.. 4 kisiye baktirdim Fal Sepeti'nden, belirgin sekiller içeren fincanlar yollamama rağmen İlkay dısında kimseden pek verim alamadım. İlkay an ve gecmiste iyiydi bende, ama fali biraz kısa. Uzak mesafe olduğu için çok derine inemiyor sanırım. Ama dediğim gibi durum tespitleri yerinde, hatta bunlarla bağlantılı yakın gelecek tahminleri de başarılı. Bu nedenle online falcilar icinde tavsiye edebileceğim birisi.

Fal Sepeti'nde ise en cok tutturan ve nispeten spesifik konuşan İlkay.. 4 kisiye baktirdim Fal Sepeti'nden, belirgin sekiller içeren fincanlar yollamama rağmen İlkay dısında kimseden pek verim alamadım. İlkay an ve gecmiste iyiydi bende, ama fali biraz kısa. Uzak mesafe olduğu için çok derine inemiyor sanırım. Ama dediğim gibi durum tespitleri yerinde, hatta bunlarla bağlantılı yakın gelecek tahminleri de başarılı. Bu nedenle online falcilar icinde tavsiye edebileceğim birisi.

melihe baktırdınızmı hıc pekı???

ilkay hanıma bende kahve falı baktırdım. yaşanmış olan ve içinde bulunduğum durumu gayet iyi bildi. geleceğe dair ise "şubat sonuna doğru" gibi genel bi tarih verdi ama bilmiyorum ne olur ne olmaz. çıkarsa yazarım :1::1:

seninde sonuçlarını büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz canım :16::34:

bencede ilkay hanım bu işi çok iyi yapıyor :34:

ben baktırdım. baktırmaz olaydım. kahve falının içinde kartların ne işi var anlamadım gitti. ksımetim iş yerinin içindeymiş bana öyle demişti. patron konumundaymış adam hatta. bnim çaıştığım yerdeki patron evli tövbe yarabbim :9::9: daha neler neler anlatamam. falı okudukça kendi kendimle tereddüte bile düştüm. acaba ben bu adama ne falı baktırdım diye. fincanda kartı nasıl görüyor bilmem :19:

ben baktırdım. baktırmaz olaydım. kahve falının içinde kartların ne işi var anlamadım gitti. ksımetim iş yerinin içindeymiş bana öyle demişti. patron konumundaymış adam hatta. bnim çaıştığım yerdeki patron evli tövbe yarabbim :9::9: daha neler neler anlatamam. falı okudukça kendi kendimle tereddüte bile düştüm. acaba ben bu adama ne falı baktırdım diye. fincanda kartı nasıl görüyor bilmem :19:

Canım belli ki karışmış. Keşke ben kahve falı göndermiştim, falımı yeniden gönderir misiniz, deseydin.
İlkay da bana tarot falı yorumu atmıştı.
İsim karışıklığı olmuş. Sonra özür dilerim deyip hemen benim falımı atmıştı.
Zaten bakmış çoktan ama isim benzerliği olunca yanlış yapmış.
Yani bana attığı tarot falı aslında benim ismimi taşıyan başka bir kızın falıydı.
Düzeltildi sorun.
Sen de söylemeliydin. :ssz: Paran boşa gitti. Bence mail at mümkünse ve falını iste.

Son düzenleme:
Canım belli ki karışmış. Keşke ben kahve falı göndermiştim, falımı yeniden gönderir misiniz, deseydin.
İlkay da bana tarot falı yorumu atmıştı.
İsim karışıklığı olmuş. Sonra özür dilerim deyip hemen benim falımı atmıştı.
Zaten bakmış çoktan ama isim benzerliği olunca yanlış yapmış.
Yani bana attığı tarot falı aslında benim ismimi taşıyan başka bir kızın falıydı.
Düzeltildi sorun.
Sen de söylemeliydin. :ssz: Paran boşa gitti. Bence mail at mümkünse ve falını iste.

attım canım atmaz mıyım. adam bana kısaca benim tarzım bu şeklinde cevap vermiş. yemişim onun tarzını. Allahtan kazandıgım kredilerden bedava baktrmıştım. yoksa gerçekten giden paraya acırdım :1:

attım canım atmaz mıyım. adam bana kısaca benim tarzım bu şeklinde cevap vermiş. yemişim onun tarzını. Allahtan kazandıgım kredilerden bedava baktrmıştım. yoksa gerçekten giden paraya acırdım :1:

Ne demek benim tarzım bu.
Sana, sana ait olmayan bir fal atmış.
Kahve falında kartın işi ne ya.
Ne kadar saçma. :O:O Kahve falımı istiyorum dediğin halde mi benim tarzım bu dedi?
Kabul etmedi mi yanlışını yani? :O

Son düzenleme:
Ne demek benim tarzım bu.
Sana, sana ait olmayan bir fal atmış.
Kahve falında kartın işi ne ya.
Ne kadar saçma. :O:O Kahve falımı istiyorum dediğin halde mi benim tarzım bu dedi?
Kabul etmedi mi yanlışını yani? :O

açıkladım canım işte durumu. melih bey ben sizden kahve falı yorumu istmiştim ama yorumda sürekli kartlarınız şöyle diyor böyle diyor diye bir yorum yapmışsınız açıkçası kahve falıyla kartlarınız alakasını çözemedim. sanırım bir karısıklık var diye sordum. adam bana benim tarzım bu dedi. manyak mı ne
:41:

hımm ya aslında ben ılkayıda begendım mevcut durumu oda ıyı bıldı ama olaylar onun soyledıgı gıbı degıl melıhın soyledıgı gıbı gerceklesıyor ılkay 5 dakıka bakmıs melıhın attıgı fal 15 dakıkaydı bırde melıh ekstradan kahve baktırdıgım halde kartda cektırdı bana ama su ankı mevcut durum melıhın soyledıgı gıbı ılerlıyo genede cıkan bısey olursa yazarım burdan:16::16::16::16::16:

ilkay hnm ve melih beye baktırdım...melih bey in bana daha yakın geldi...ilkay oldukça özet...aynı açılımı ilkay 7 dkda melih 22 küsür dakikada yorumlamış...melihte genel olarak 2 nokta dışında beni düşündüren bir şey olmadı...ilkay hnm yaş ilişki durumlarını açıkça bilmek istiyor...melih beyse bunların hiçbirini gözönünde bulundurmadan ne gördüyse onu yorumlamış gibi geldi bana...çünkü yaş burç doğum tarihim üyelik bilgilerinde farklıydı...ilkay biraz bunlardan faydalanıyor gibi geldi...bakalım neler olucak...

İlkay'ın o bilgilerden yararlandığına inanmıyorum ben.
Balık burcuyum. Genelde bunu bilen falcılar çok duygusalsın, kırılgansın gibi bilindik yorumlar getirirken, İlkay balıksın ama bakıyorum da duygularından çok mantığınla hareket etmişsin hep diyen insandır.
Ve bir sürü detay da verir.
Bir de ben hiçbir şey söylemeyelim ama fal bakan her şeyimizi bilsin mantığında değilim.
Sonuçta hayatında biri var mı yok mu, çalışıyor musun, okuyor musun ; bunları bilince daha sağlıklı yorum yapılacağına inanıyorum.
Çevremde güzel fal bakan 2 tanıdığım var. İkisi de bilgileri alıp ona göre yorum yaparlar. Dedikleri de çıkar genelde.
Fal süresinde de sıkıntı yaşamıyorum çünkü dediği her şey doyurucu oluyor İlkay'ın bence.
Uzun kısa önemli değil. Net ve gerçekten olacak şeyleri desin yeter.

Melihe baktirmistim ve az önce falını tekrar okudum. Uzun uzun, sanki yıldız haritası yorumlar gibi yazmış. Birkaç çok spesifik nokta atışı dısında genel bir fal olduğunu düşünmüştüm, ama su an bir çok gelişmenin tuttuğunu görüyorum. Hatta iki durumla ilgili olarak İlkayla aynı şeyi söylemişler.

Bu arada bana da fincanı yorumladıktan sonra 1 melek kartı çekmişti, ama bunu falın en sonunda yaptı. Bu nedenle bence fincanı yorumlamak yerine kart açtığı arkadasın falİnda bir yanlışlık olmuştur..

Bununla birlikte Zeus ve Asrin'i tavsiye etmem bence çok vasattilar. Bir de Melek'e baktirdim;ama onunla ilgili net bir yorum yapamıyorum. Biraz fazla pembe bir tablo çizmişti.. (4 değil 5 kisiye baktirmistim;))

Son düzenleme:
Bu arada bana da fincanı yorumladıktan sonra 1 melek kartı çekmişti, ama bunu falın en sonunda yaptı. Bu nedenle bence fincanı yorumlamak yerine kart açtığı arkadasın falİnda bir yanlışlık olmuştur..

canım yanlışlık olsa durumu anlatan msj attıgımda bana tarzım bu deyip ukalaca konusmazdı diye düşünüyorum. ne bileym melihin küstah tarafı bana denk gelmiş. haa birde yorumlaması da cok sacma gldi. adam o kdr emin söylüyor ki kısmetn şu adam iş yernden patron diye. ama unuttugu birsey var adam evli. yani sizin anlıcanz melihe bir daha fal baktırmak mı aman aman uzak olsun :36:

İlkay'ın o bilgilerden yararlandığına inanmıyorum ben.
Balık burcuyum. Genelde bunu bilen falcılar çok duygusalsın, kırılgansın gibi bilindik yorumlar getirirken, İlkay balıksın ama bakıyorum da duygularından çok mantığınla hareket etmişsin hep diyen insandır.
Ve bir sürü detay da verir.
Bir de ben hiçbir şey söylemeyelim ama fal bakan her şeyimizi bilsin mantığında değilim.
Sonuçta hayatında biri var mı yok mu, çalışıyor musun, okuyor musun ; bunları bilince daha sağlıklı yorum yapılacağına inanıyorum.
Çevremde güzel fal bakan 2 tanıdığım var. İkisi de bilgileri alıp ona göre yorum yaparlar. Dedikleri de çıkar genelde.
Fal süresinde de sıkıntı yaşamıyorum çünkü dediği her şey doyurucu oluyor İlkay'ın bence.
Uzun kısa önemli değil. Net ve gerçekten olacak şeyleri desin yeter.
[/QUOT

saygı duyarım...senin fikrin tabikide...ama ben düşündüklerimin arkasındayım...her şey gönlümzce olsun...

Back
X