Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ilkay hanıma kahve falı mı tarot mu baktırıyorsunuz?herkes memnun kalmış bende merak ettim de kahvede mi iyi tarotta mı?
ben kahve baktırdım ve çok memnun kaldım.tarot hakkında fikrim yok canım.baktırırsan fikirlerini bekliyoruz![]()
ilkay hanıma baktırdğım falı az önce yine dinledim iş ile alakalı durumu yaşadığımı anladım
çok güzel bakıyor demek ki aman nazar değmesin diyelim
diğerlerininde çıkmasınada daha var bekliyeceğiz :)
yine forumdan bi arkadaş fal sepetindeki melih ve melek'i tavsiye etti.adigegupse melihi beğenmemişti o yüzden melihi eledim,melek hanıma baktırmayı düşündüm ama içim almadı bi türlü,ya bilemez ya sallarsa falan diye elim gitmedi vazgeçtim.ilkayı beğendim ya takıntılımıyım neyim,baktıramıyorum şimdi başkasına,bi süre sonra tekrar baktırcam ilkaya sanırım.daha 2 hafta oldu baktıralı,beklemem lazım bi süre![]()
Ben de baktırıcam İlkay hanıma ama bakıyorum hep çevrimdışı her gün çevrimiçi oluyor muydu?
kızlar ilkay hanıma falımı gönderdim heyecanla bekliyorumfal gelince fikirlerimi yazıcam
![]()
yine forumdan bi arkadaş fal sepetindeki melih ve melek'i tavsiye etti.adigegupse melihi beğenmemişti o yüzden melihi eledim,melek hanıma baktırmayı düşündüm ama içim almadı bi türlü,ya bilemez ya sallarsa falan diye elim gitmedi vazgeçtim.ilkayı beğendim ya takıntılımıyım neyim,baktıramıyorum şimdi başkasına,bi süre sonra tekrar baktırcam ilkaya sanırım.daha 2 hafta oldu baktıralı,beklemem lazım bi süre![]()
Ben de baktırıcam İlkay hanıma ama bakıyorum hep çevrimdışı her gün çevrimiçi oluyor muydu?
kızlar ilkay hanıma baktırdım.şok oldum gerçekten dediğiniz kadar varmış kişileri bile öyle bir tarif etti ki inanılmaz bir yetenek gerçekten.şimdi de kardeşim baktırıcak bakalım inşallah o da beğenir![]()
bu kadın gerçekten bir başka. kim baktırdıysa memnun kalmadım diyen yok. tekrar baktrmamak için zor tutuyorum kndimi ama baktıralı daha 1 ay olmadı. kndimi zor tutuyorum. söylediği zamanlara az kaldı. bakalım :))
bu kadın gerçekten bir başka. kim baktırdıysa memnun kalmadım diyen yok. tekrar baktrmamak için zor tutuyorum kndimi ama baktıralı daha 1 ay olmadı. kndimi zor tutuyorum. söylediği zamanlara az kaldı. bakalım :))