Binnaz Abla

kızlar ilkay hanıma kahve falı mı tarot mu baktırıyorsunuz?herkes memnun kalmış bende merak ettim de kahvede mi iyi tarotta mı?

ben de kahve baktırmayı düşünmüştüm.yakın zamanda baktırmayı düşünüyorum baktırınca yazarım fikirlerimi:)

ben kahve baktırdım ve çok memnun kaldım.tarot hakkında fikrim yok canım.baktırırsan fikirlerini bekliyoruz :31:

ilkay hanıma baktırdğım falı az önce yine dinledim iş ile alakalı durumu yaşadığımı anladım
çok güzel bakıyor demek ki aman nazar değmesin diyelim
diğerlerininde çıkmasınada daha var bekliyeceğiz :)

ilkay hanıma baktırdğım falı az önce yine dinledim iş ile alakalı durumu yaşadığımı anladım
çok güzel bakıyor demek ki aman nazar değmesin diyelim
diğerlerininde çıkmasınada daha var bekliyeceğiz :)

yine forumdan bi arkadaş fal sepetindeki melih ve melek'i tavsiye etti.adigegupse melihi beğenmemişti o yüzden melihi eledim,melek hanıma baktırmayı düşündüm ama içim almadı bi türlü,ya bilemez ya sallarsa falan diye elim gitmedi vazgeçtim.ilkayı beğendim ya takıntılımıyım neyim,baktıramıyorum şimdi başkasına,bi süre sonra tekrar baktırcam ilkaya sanırım.daha 2 hafta oldu baktıralı,beklemem lazım bi süre :37:

yine forumdan bi arkadaş fal sepetindeki melih ve melek'i tavsiye etti.adigegupse melihi beğenmemişti o yüzden melihi eledim,melek hanıma baktırmayı düşündüm ama içim almadı bi türlü,ya bilemez ya sallarsa falan diye elim gitmedi vazgeçtim.ilkayı beğendim ya takıntılımıyım neyim,baktıramıyorum şimdi başkasına,bi süre sonra tekrar baktırcam ilkaya sanırım.daha 2 hafta oldu baktıralı,beklemem lazım bi süre :37:

aynı gün melek hanımada baktırmıştım
pek anlayamadım çok kapalı bakıyor beğenmedim

canm melihi bnim etkim altında kalıp elemişsin sanırım kesin birşey söylemek istemem. karar senin tbi ama daha öncede bahsettim kahve falı göndermiştim bana habire kartın bunu gösteriyor kartın şöyle diyor yok sana bilmem ne kartı çıktı diyip durdu. bir an kndim bile sapıttım tarot mu baktrdm ben bu adama kahve falımı diye :)

kızlar ilkay hanıma baktırdım.şok oldum gerçekten dediğiniz kadar varmış kişileri bile öyle bir tarif etti ki inanılmaz bir yetenek gerçekten.şimdi de kardeşim baktırıcak bakalım inşallah o da beğenir:16:

kızlar ilkay hanıma baktırdım.şok oldum gerçekten dediğiniz kadar varmış kişileri bile öyle bir tarif etti ki inanılmaz bir yetenek gerçekten.şimdi de kardeşim baktırıcak bakalım inşallah o da beğenir:16:

beğenmene sevindim canım.evet söyledikleriyle şaşırtıyo.benimle alakalı öyle bişey söyledi ki ,dedim bunu biliyosa diğerleri için verdiği vadeler kesin tutar.

adigegupse'cim fikirler önemli tabiki,ilkaya da yine senden sonra baktırmıştım,sen memnun kaldım deyince. e melih de senden sonra elendi haliyle :51:

bu kadın gerçekten bir başka. kim baktırdıysa memnun kalmadım diyen yok. tekrar baktrmamak için zor tutuyorum kndimi ama baktıralı daha 1 ay olmadı. kndimi zor tutuyorum. söylediği zamanlara az kaldı. bakalım :))

bu kadın gerçekten bir başka. kim baktırdıysa memnun kalmadım diyen yok. tekrar baktrmamak için zor tutuyorum kndimi ama baktıralı daha 1 ay olmadı. kndimi zor tutuyorum. söylediği zamanlara az kaldı. bakalım :))

bende 16 ocakta baktırmıştım,ama zor tutuyorum kendimi.dur hele vadeler ilk kime çıkarsa söylesin,ona göre baktırcam ben.kurtlandım resmen :9:

Dur canım. Biraz bekle, zamanı gelsin söylediklerinin.
Kısa aralıklarla baktırınca sapıtıyor fallar. :)

Back
X