Binnaz Abla

Bi kere YouTube dan bi tarotçu buldum ona baktırdım 200 tl ve b.k gibiydi para çöp resmen 2 defa Twitter dan baktırdım onlarda kötü bişi bildikleri yok .

Size daha enteresan bişi sorcam arkadaşlar bu dediğiniz falcılara nerden baktırıyoruz ben hiç siteden baktırmadım da🥹
Genelde binnaz, falsepeti ve tellwe sitelerinden baktırıyor insanlar bazılarıda telefondan. ama sana tavsiyem çok kaptırıp acele etme :D sibelinde yorumlarında çok katı olumsuz yorumlar var birisi 5 ayda 32 kere baktırmışım umutlarımı çaldın demiş çok üzüldüm ona :(

Genelde binnaz, falsepeti ve tellwe sitelerinden baktırıyor insanlar bazılarıda telefondan. ama sana tavsiyem çok kaptırıp acele etme :KK70: sibelinde yorumlarında çok katı olumsuz yorumlar var birisi 5 ayda 32 kere baktırmışım umutlarımı çaldın demiş çok üzüldüm ona
Genelde binnaz, falsepeti ve tellwe sitelerinden baktırıyor insanlar bazılarıda telefondan. ama sana tavsiyem çok kaptırıp acele etme :KK70: sibelinde yorumlarında çok katı olumsuz yorumlar var birisi 5 ayda 32 kere baktırmışım umutlarımı çaldın demiş çok üzüldüm ona :KK43:
O kadar da değilim ben yaa daha yolun başındayım gerçi belli olmaz😃

Ares mi Tanem mi o zaman?
Ya bu arada üstte bir arkadaş tanem için yapılan olumsuz yorumu görüp yazmıştı.ben de az once baktım kadın 32 kere aradım hiç biri çıkmadı yazmış..yani dediğim gibi çok seyi tarif etti. Gizli konuları da.ha vaadleri tam oldu mu? Genel konustu tam olmadı.sen eger şuan dönen dolapları ya da kişinin şuan ve gecmişte yasadıgunu soracaksan ok. Gelecek için tırt. Onun için Azra ekin i takipte kal derim .nacizane. Ares liçin de Burda çıkmadı diye geçmiş yıllarda yorum yazılmış.

evet o yoruma üzüldüm tanımasamda. insanların umutlarını çalmak çok çok kötü bişey :(
sen diyince bi kontrol ediyim dedim ares leviye bende baktırmışım 2020 yılında 2 kere baktırmışım telefonda bakmış şuan nasıl blmiyorum ama biraz açıp dinledim hızlıca ileri alarak :D komik geldi hiç dediği gibi olmamışş :(

Selam kızlar :)) bir süre fal işini bırakmayı düşünüyorum :) Aslında fal değildir diye horary baktırmıştım ama o da inanılmaz olumsuzdu. Aşırı derecede üzüldüğüm bir dönem oldu. Benim için hepten önemini yitirdi. Öyle ya da böyle hepimiz kafamızdaki soruları netleştirmek veya cevabını bulmak için baktırıyoruz aslında ama daha da durum karmaşıklaşıyor( en azından benim için). Horary içinde çok inanıp güvenmiştim ama burada yazılanları okudum çoğu olumsuz çıkıyor yazanlar olmuş. O yüzden onu da sürece bırakacağım. En azından sürece bırakmayı öğreneceğim 🥺 sanki sürekli fal baktırdıkça hem öteleniyor bir şeyler hem de aklımda daha da fazla sorular oluşmaya başlıyor. En azından benim için böyle oluyor :) Sizinle de paylaşmak istedim. Kimse bir durumu net bir şekilde bilemez ne kadar iddalı da olsa. Yapacağımız hamleler, gösterdiğimiz tavırlar her şeyi değiştirir. O yüzden kendimizi kaptırmayalım ve paralarımızı 🤣🤣 Her şey gönlünüzce olsun 🍀🤍

Selam kızlar :)) bir süre fal işini bırakmayı düşünüyorum :) Aslında fal değildir diye horary baktırmıştım ama o da inanılmaz olumsuzdu. Aşırı derecede üzüldüğüm bir dönem oldu. Benim için hepten önemini yitirdi. Öyle ya da böyle hepimiz kafamızdaki soruları netleştirmek veya cevabını bulmak için baktırıyoruz aslında ama daha da durum karmaşıklaşıyor( en azından benim için). Horary içinde çok inanıp güvenmiştim ama burada yazılanları okudum çoğu olumsuz çıkıyor yazanlar olmuş. O yüzden onu da sürece bırakacağım. En azından sürece bırakmayı öğreneceğim 🥺 sanki sürekli fal baktırdıkça hem öteleniyor bir şeyler hem de aklımda daha da fazla sorular oluşmaya başlıyor. En azından benim için böyle oluyor :) Sizinle de paylaşmak istedim. Kimse bir durumu net bir şekilde bilemez ne kadar iddalı da olsa. Yapacağımız hamleler, gösterdiğimiz tavırlar her şeyi değiştirir. O yüzden kendimizi kaptırmayalım ve paralarımızı 🤣🤣 Her şey gönlünüzce olsun 🍀🤍
Evet gercektende öyle bende birakmam lazim artik cok param gitti ve geceleri uyuyamiyorum, kötü rüyalar hayatimda suan her sey ters gidiyor borc üstüne borc geliyor

Evet gercektende öyle bende birakmam lazim artik cok param gitti ve geceleri uyuyamiyorum, kötü rüyalar hayatimda suan her sey ters gidiyor borc üstüne borc geliyor
Bide fallar olumsuz olunca ona ayrı üzülüyoruz, modumuz düşüyor… fallar olumlu olduğunda genelde boş yere umutlanıyoruz. En azından bende öyleydi, fal olumsuz olunca içim bi kötü oluyordu. Fallar olumlu olunca sevdiğim kişiyi bekleyip durdum, 2 sene geçti ve hala bi ilerleme yok. Boş yere umut yani. Keşke hepimiz bırakabilsek

Gercekten fal baktirdikca olumlu bisiyler olsun istesekte ötelenip tam tersine dönüyor sanki

Dönüp dolaşıp eski falını okuyorum onun.bir çok sey tuttu gecikmeli.ama vadeye takılmazsan fena değil
Bunca yıllık fal tutkunuyum son dönem biraz azalttım şükür,ama ben bile hiç bulasmadim astro centre a arkadaşlar aşırı pahalı tasi toprağı sattirir:))).Binnaz da aşırı zamlandigindan beri gitmiyorum zaten kadro da eski kadro değil.Arada bir fal sepeti orta ve yeterli bence ....

evet o yoruma üzüldüm tanımasamda. insanların umutlarını çalmak çok çok kötü bişey :KK43:
sen diyince bi kontrol ediyim dedim ares leviye bende baktırmışım 2020 yılında 2 kere baktırmışım telefonda bakmış şuan nasıl blmiyorum ama biraz açıp dinledim hızlıca ileri alarak :KK70: komik geldi hiç dediği gibi olmamışş :KK43:
Yaaa offf

Back
X