- 16 Ocak 2021
- 87
- 92
- 32
Evet..Sende mi kendini olmayacak birine kaptırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet..Sende mi kendini olmayacak birine kaptırdın
Canım sen iyi misin madem araştırıyorsun biraz daha düzgün araştırabilirsin rezzan abla medyum cetin gibi bir sürü isimlere yorum yaptım hangisi daha çok çıkıyorsa onu yorum yapıcam tabiki çıkmayan falcıyı niye öveyimBurda sadece elifsucan hakkında yorumlar yapmışsın başka falcı hakkında hiçbir şey dememişsin yaran farkı gocunuyorsun zaten reklam kokusu yazdığıma hemen atlamişsin elifsucancım
Benim bir üstümdeki mesaj sana ait olduğuna göre haliyle sana ithafendi :)Bana ithafenmiydi merak ettim :)
Hayriye taş var biraz pahalı ama ben memnun kalmıştım.Kızlar telefonda fal bakan kimler var
Hayriye Taş çok kötüydü bende. YouTube videolarında ne diyorsa aynısını der. Söylediği şeyin tam tersi oldu. Sen adım atmazsan barışma olmayacak dedi ben de ben atmıyorum adım o zaman olmasın barışma dedim, başka yolu yok dedi. 3 gün sonra sevgilim bana yazdı 1 ay boyunca barışmak için her gün yazdı neredeyseHayriye taş var biraz pahalı ama ben memnun kalmıştım.
2019 senesinde neredeyse hepsine fal baktirdim binmaz abla fal sepeti daha nice site bir kac ufak tefek sey disinda dedikleri hic bisi tutmadi bence bosuna paranii kaptirmayin simdi ki aklim olsa yakinindan gecmezdim de insan bazen pskilojik olarak o an dusunemiyor
Sen öner o zaman. Peki böyle noktasi noktasina tutturan. Sana olursa bana da olur.Hayriye Taş çok kötüydü bende. YouTube videolarında ne diyorsa aynısını der. Söylediği şeyin tam tersi oldu. Sen adım atmazsan barışma olmayacak dedi ben de ben atmıyorum adım o zaman olmasın barışma dedim, başka yolu yok dedi. 3 gün sonra sevgilim bana yazdı 1 ay boyunca barışmak için her gün yazdı neredeyse
Bu kadar fiyasko bir falcı görmedim ben.
alex tavsiye veriyor genellikle. ayışığına geçen yıl bir fal atmıştım 14-15 saat beklemiştim :/Arkadaşlar fal sepetinde ayışığı mi Alex si mi hangisini tavsiye edersiniz
alex tavsiye veriyor genellikle. ayışığına geçen yıl bir fal atmıştım 14-15 saat beklemiştim :/
Benim söylemediğim bir şeyi bilmişti ve sonuç dediği gibi oldu. Ama son baktırdığımı okudum elde tutulacak bir şey dememiş ne anlatmış hiç anlamamışım. Mari diye birine baktırmışım bir de onun da bildiği yerler olmuş ama sonuç onda da patlamış.Hayriye Taş çok kötüydü bende. YouTube videolarında ne diyorsa aynısını der. Söylediği şeyin tam tersi oldu. Sen adım atmazsan barışma olmayacak dedi ben de ben atmıyorum adım o zaman olmasın barışma dedim, başka yolu yok dedi. 3 gün sonra sevgilim bana yazdı 1 ay boyunca barışmak için her gün yazdı neredeyse
Bu kadar fiyasko bir falcı görmedim ben.
valla artık ben oraya pek uğramıyorum..çünkü ilk güzel bakıyorlar sonra 2. gidişten sonra da olay üzerinden yorum yapıp geçiyorlr bence...arada yeniler için gidiyorum denemek amaçlı ama süreklilik yok. ayda 1-2 kez belki...binnaza atıyorum genelde bu aralar.Fal sepetinde kimi tavsiye edersin canim
barışma sonrasında kopmadan sonra barışma olabilir:)Kizlar merhaba. Benim canim cok sıkkın. Yesilcingenenin barışma sonra tekrar kopma görüyorum deyip de kopan var mi aramizda