Binnaz Abla

duygu auraya kahve attım. tatlış bi yorum yapmış tutturduğu bir iki şey var ama onlarda çok genel geçer şeyler. erkek arkadaşımın tayiniyle ilgili 1.5 2 saat arası dedi ama imkansızın imkansızıdır bu :) normalde ikimizde istanbuldayız o şuan ankarada sonrası da zaten allaha emanet :) yazın da yüzük takıcakmışız :skandal: çıkmayacağına eminim ama olur da çıkarsa mutlaka yazarım :) daha önce beril yavuzla didar evrene katına göndermiştim onlara da baktım. beril pembe :) didarın bildiği sağlam şeyler olmuş ama bir iyi laf ederken iki kötü laf demiş falı kötülemek için uğraşmış sanki yine de falı iyiymiş keşke ona kahve atsaymışım :)

Kızlar ben de fatimaya baktırdım, ses kaydı çok kötü gerçekten ama kulaklıkla son ses 2 kez dinledim sonunda anladım assdff bende çok değişik detaylar bildi söylemediğim halde şu an biriyle konuştugunu falan bildi gerçekten spesifik detaylar bildi. Ama pembeye bağladı, başında da senin kartların bulundugun ruh halinden dolayı çok kötü ben yeni açılım yapıyorum dedi. Kadın halime acıyıp fal olumlu çıksın diye mi kendi tekrar açılım yaptı anlamadım 😂😂🙈 çıkacağını hiç ama hiç sanmıyorum artık bizim iş yaş ama bişi olursa yazarım. Anda iyiydi dediğim gibi
sen kahve baktır cnm kahvesi güzel diyorlar

Falım geldi, BERBAT!!! Beni bile doğru düzgün anlatamamış ve çok kısa. Burç bazlı yorum yapmış, gelecek iki-üç cümle. herkese ama herkese uyacak cümleleri yazmış fala. benimle ilgili spesifik bildiği hiçbir şey yok. Ayrıca dediği şeylerin olması mümkün değil. Çok da heveslenmiştim. Sizce iade alabilir miyim?

Son düzenleme:
X