- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Ayy kmi buldun da attındayanamadım, byv'de aklımdaki birine fal attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kmi buldun da attındayanamadım, byv'de aklımdaki birine fal attım
Ucuz olsa bari kapatmamış mıydın bu senelik?dayanamadım, byv'de aklımdaki birine fal attım
ahahah değill valla ama aklımdaydı, 2021 için öngörü istedim spesiifk kafama takılan bi şeyle alakalı. yolcu diye birine attım bu arada P Pati_annesi , sanırım cinliUcuz olsa bari kapatmamış mıydın bu senelik?
Cevap gelince haber bekliyoruz öyleyseahahah değill valla ama aklımdaydı, 2021 için öngörü istedim spesiifk kafama takılan bi şeyle alakalı. yolcu diye birine attım bu arada P Pati_annesi , sanırım cinli
muhakkak :)Cevap gelince haber bekliyoruz öyleyse
hahahah kendimi gördüm ben şu an bu ara gereksiz para harcamaya iten bir açı falan var heralde gökyüzündeGüya dün elfinle kapatmıştım
Bugün duramadım yine zülale attım
ya onu bende çok merak ediyorum. ama bi türlü online görmedim.Bu arada gilda’yı bekliyorum kaç gündür ya ben görmedim yada girmiyor binnazdaki kredilerim bekliyor öyle
O zaman yorum gelince bekliyoruz haberleriniahahah değill valla ama aklımdaydı, 2021 için öngörü istedim spesiifk kafama takılan bi şeyle alakalı. yolcu diye birine attım bu arada P Pati_annesi , sanırım cinli
sen kahve baktır cnm kahvesi güzel diyorlarKızlar ben de fatimaya baktırdım, ses kaydı çok kötü gerçekten ama kulaklıkla son ses 2 kez dinledim sonunda anladım assdff bende çok değişik detaylar bildi söylemediğim halde şu an biriyle konuştugunu falan bildi gerçekten spesifik detaylar bildi. Ama pembeye bağladı, başında da senin kartların bulundugun ruh halinden dolayı çok kötü ben yeni açılım yapıyorum dedi. Kadın halime acıyıp fal olumlu çıksın diye mi kendi tekrar açılım yaptı anlamadım çıkacağını hiç ama hiç sanmıyorum artık bizim iş yaş ama bişi olursa yazarım. Anda iyiydi dediğim gibi
Desene hepimiz meraktan çatlıcaz yorumlarına falan baktım da eğer fake değilse cidden iyi gibi gözüküyoay bu benim fal çok geç gelecek heralde ya daha benden öncekini teslim etmemiş
evet evet yorumlarına aldandım ben de inşallah çok güzel bir fal gelirDesene hepimiz meraktan çatlıcaz yorumlarına falan baktım da eğer fake değilse cidden iyi gibi gözüküyo
Ayy hadi inşallahhevet evet yorumlarına aldandım ben de inşallah çok güzel bir fal gelir
Bana 3 hafta, 3 ay demis. 2 ay sonra anca haber verebilirim.Zülalın falı cıktı diyenler var mı güncel
Zülalın falı cıktı diyenler var mı güncel