- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 35
Kız sende son durumlar ne?Ammann bizi şuraya düşüren heriflerin topunun kafası kopsun demeye geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sende son durumlar ne?Ammann bizi şuraya düşüren heriflerin topunun kafası kopsun demeye geldim
Kopsun inşallahÇok aminAmmann bizi şuraya düşüren heriflerin topunun kafası kopsun demeye geldim
Ölmesinler de sürünsünler diyelimKopsun inşallahÇok amin
edit: beddua gibi olmasın ya ondan korktum
Kız sende son durumlar ne?
Ben bu tekniklerin neredeyse hepsini denedimhayatimda uzerinde test edecegim biri de var arada yazar, bazen hic konusmuyoruz. Mesaj yazmasi beni icin bir onem ifade etmiyor artik ama yontemleri denemek icin onu kullaniyorum, bu yontem de iki defa test edildi ve onaylandi en etkilisi bu benim simdiye kadar kullandiklarim icinde. Videoda aciklamis zaten bir sey enerjisel anlamda size yaklastiginda aurasi ucuk yesil isik olurmus bizden uzaklastiginda da kirmizi, o yuzden yesil isik imgeleyerek aurasini bize yonlendirmis oluyorz gayet mantikli.cnm o adamin baska teknikleri de var onlari da dene ise yaradiysa Lizyaa fala mala gerek kalmaz
denemek lazm ama konsantreolmak ve yaptiktan sonra takintili olmamak en onemlisi.ben cogunlukla konsantre olamiyorumBen bu tekniklerin neredeyse hepsini denedimhayatimda uzerinde test edecegim biri de var arada yazar, bazen hic konusmuyoruz. Mesaj yazmasi beni icin bir onem ifade etmiyor artik ama yontemleri denemek icin onu kullaniyorum, bu yontem de iki defa test edildi ve onaylandi en etkilisi bu benim simdiye kadar kullandiklarim icinde. Videoda aciklamis zaten bir sey enerjisel anlamda size yaklastiginda aurasi ucuk yesil isik olurmus bizden uzaklastiginda da kirmizi, o yuzden yesil isik imgeleyerek aurasini bize yonlendirmis oluyorz gayet mantikli.
Konsantre olmak icin sessiz ortam sart, kimsenin rahatsiz etmemesi lazim. Kasmadan normal dinlenir gibi ama dik oturup (ayaklar yere duz temas edecek) yanaklarim gevsiyor, boynum gevsiyor, sac uclarim gevsiyor vs vs ben bpyle aklima gelen her seyi icimden geciriyorum oyle olunca 10 dakika icinde rahatlamis olunuyor. Goz kismina uyku bandi gibi bir bant da takilabilir gozleri kapamak zor oluyorsa. Bende cogu yontem yaramiyordu ama bu oldu, denemek isteyen denesin bence cok yapamiyorum diye dusunmeden cunku bence etkili ozellikle renk ve isikla hayal edilip yapilan meditasyonlar ise yariyor.denemek lazm ama konsantreolmak ve yaptiktan sonra takintili olmamak en onemlisi.ben cogunlukla konsantre olamiyorum
serkan batuda 7 kişi var. Naptınız kankalaar
bende 2 kere baktırdım. Anı çok güzel bildi ama ufak tekef şeyler dışında bana da çıkmadı valla LizyacımIki defa Binnaz'a Serkan onlinesa fal atayim diye girmis ikisinde de online gorup kolaylikla yakalmistim. Boyle olunca enerjimiz uyustu herhalde dedim beklentiyle fal attim ama tutan ufak bir sey disinda hic bir sey cikmadi ik faldan da.
Seninle sanki benzer oluyor tutan falcilarimiz, Dogadan disinda gerci oonun bende tuttugu fallar olmustu ama tutmayan daha fazla oldu ve ucretine gore az buluyorum bakimini. Sen telefondaki Elif'e baktirmis miydin? Henuz gelecek icin soyledikleri olmadi, fiyati da yuksek sayilir ama oneririm.bende 2 kere baktırdım. Anı çok güzel bildi ama ufak tekef şeyler dışında bana da çıkmadı valla Lizyacım
Yok baktırmadım ama aklımda aslında da bu ay baktıramam artık, belki diğer ay olabilir. 2 gündür fal krizindeyim zaten ya, birini arıyorum baktıracak ama bulamadım. Binnazda kredim var tumayı bekledim dün bldirimler gelmedi kadın girmiş oysa ki şimdi de çevrimdışı.Seninle sanki benzer oluyor tutan falcilarimiz, Dogadan disinda gerci oonun bende tuttugu fallar olmustu ama tutmayan daha fazla oldu ve ucretine gore az buluyorum bakimini. Sen telefondaki Elif'e baktirmis miydin? Henuz gelecek icin soyledikleri olmadi, fiyati da yuksek sayilir ama oneririm.
Sorma ben de krizdeydim hatta gecen hafta gereksiz bir fal yorumu aldim ama ben en az 2 ay baktirmamaya kararliyim. Tumay'i denemek istemistim bir ara ama begenmeyenler de vardi, Binnaz'da kredim de az var tamamlamam gerekecek o yuzden kredi alip hic bulasmak istemiyorum oraya.Yok baktırmadım ama aklımda aslında da bu ay baktıramam artık, belki diğer ay olabilir. 2 gündür fal krizindeyim zaten ya, birini arıyorum baktıracak ama bulamadım. Binnazda kredim var tumayı bekledim dün bldirimler gelmedi kadın girmiş oysa ki şimdi de çevrimdışı.
Ben indirimlerden 50 tl ala ala baya biriktirdim:)) ben beğeniyorum o kadını gerçekçi bide bana çıkıyor genelde. Elifi diğer ay denicem bendeSorma ben de krizdeydim hatta gecen hafta gereksiz bir fal yorumu aldim ama ben en az 2 ay baktirmamaya kararliyim. Tumay'i denemek istemistim bir ara ama begenmeyenler de vardi, Binnaz'da kredim de az var tamamlamam gerekecek o yuzden kredi alip hic bulasmak istemiyorum oraya.
Ben indirimlerden 50 tl ala ala baya biriktirdim:)) ben beğeniyorum o kadını gerçekçi bide bana çıkıyor genelde. Elifi diğer ay denicem bende
Bugün yakadım şükürserkan batuda 7 kişi var. Naptınız kankalaar