Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana çok kısa bir Zaman'da mı dönücek dedi. Katina pek Zaman vermezz amaAcaba kartları da istediğimiz seyler in enerjisiyle mi çekiyoruz?? Ya da kaderin üstünde kader var kızlar.. Belki dönecekti adam... Bi anda kader değşti...
Temmuz dedi canm... Temmuz'da ben onu aradım evlendiğini duyuncaSana çok kısa bir Zaman'da mı dönücek dedi. Katina pek Zaman vermezz ama
Sunit geri dönüş veya yeniden başlayış kartı değildir ki her zaman. Yeni bir başlangıç yeni bir aşk dir da aynı zamanda. Güneş yeniden doğuş kartıdır. Sağında solunda ve üzerine düşen kartlarla anlam bütünlüğü vardır. Sunit düz müydü ters miydi ? Sonuç kartı mı kişi kartı mı ? Diğer kartlar nelerdi ?Acaba kartları da istediğimiz seyler in enerjisiyle mi çekiyoruz?? Ya da kaderin üstünde kader var kızlar.. Belki dönecekti adam... Bi anda kader değşti...
Olabilir bende oyle dusunuyorum yani birtakim enerjiyle cekiyoruz esasen donus beklemesek de bilincaltimiz itiyo bi sekilde.. kart fal ust uste de bakilmamaliymis zaten, akısı bozabilirmisAcaba kartları da istediğimiz seyler in enerjisiyle mi çekiyoruz?? Ya da kaderin üstünde kader var kızlar.. Belki dönecekti adam... Bi anda kader değşti...
Ben 3 aydr merak sardım yorumlamaya başladım mara meimaridi sitesinden .... deste alıcam ama korkuyorum uğursuzluk getiriyormuş..Olabilir bende oyle dusunuyorum yani birtakim enerjiyle cekiyoruz esasen donus beklemesek de bilincaltimiz itiyo bi sekilde.. kart fal ust uste de bakilmamaliymis zaten, akısı bozabilirmis
Katinayı kendim yorumlayabilmeyi cok isterdim acıp anlam okumakla olmuyo![]()
Ben
Ben 3 aydr merak sardım yorumlamaya başladım mara meimaridi sitesinden .... deste alıcam ama korkuyorum uğursuzluk getiriyormuş..
Tarot ta sorun yok da deste ruh kartları fln büyüler istiyormuş bi müddet sonra o valide kartı beni cok korkutur... cok arastrdm desteyi tüm kartları blrm ama tabi his lazım ... Ama durumu yorumlarm yani .. 3 aydr gel git yasıyorum alsam mı almasam mı kendine cekiyo İnan .. Sipariş veresim var bugünlerde ...tereddutlymTabii ki deste ciddi bisey tarotum var benimde ama kartlarla gercek anlamda baglanan insanlar var ruyalarinda gorenler kartlarla yasayanlar.o kadar baglanamadim ben. Dananin kuyrugu orda kopuyor sanirim 'baglilik' :)
Hicbir olumsuzluk yasamayip yillardr bakan da var. Zaten bu internetteki falcilarin kartlarla ilgisi oldugunu sanmiyorum iş olsun diye bakıyorlar
Valide beni de bi birakmaz ya %70 acilimlarda cikiyor.. iyi dusun hatta ruyaya yat bence alayim mi diye :)Tarot ta sorun yok da deste ruh kartları fln büyüler istiyormuş bi müddet sonra o valide kartı beni cok korkutur... cok arastrdm desteyi tüm kartları blrm ama tabi his lazım ... Ama durumu yorumlarm yani .. 3 aydr gel git yasıyorum alsam mı almasam mı kendine cekiyo İnan .. Sipariş veresim var bugünlerde ...tereddutlym
Benim açılımlarında da urmiaa illa cıkar benm kişilik kartm aynı bana benziyor ya karttaki kız soğuk bakışlı saf kız.. Destenin en masum kızı.. Ordan kaybediyorum zaten hepValide beni de bi birakmaz ya %70 acilimlarda cikiyor.. iyi dusun hatta ruyaya yat bence alayim mi diye :)
Cunku bide birakması var bu isin o daha mesakatli
Ay nasıl bırakılıyo çok merak ettim yaValide beni de bi birakmaz ya %70 acilimlarda cikiyor.. iyi dusun hatta ruyaya yat bence alayim mi diye :)
Cunku bide birakması var bu isin o daha mesakatli
Serkan sastimi sende kuzum bende cikti zaman olarak once oldu ama.Rica ederim canim :))
Benim açılımlarında da urmiaa illa cıkar benm kişilik kartm aynı bana benziyor ya karttaki kız soğuk bakışlı saf kız.. Destenin en masum kızı.. Ordan kaybediyorum zaten hep![]()
Ay nasıl bırakılıyo çok merak ettim ya
Yaa keşke famanın zamanı bana da çıksa ne yazıkki booom diye ptlayacak çünkü 10 gün kaldıSerkan sastimi sende kuzum bende cikti zaman olarak once oldu ama.Fama zamani bildi yine, kemal "e uc kez attim en son falda zamani bildi birde asiye zamani bildi
Canim bende bir kez yanildi sonra hepsini bildi nurbanuda bilmisti anlamadim bende bazi dengesiz fallari olsada famanin zamanda sasmadi bendeYaa keşke famanın zamanı bana da çıksa ne yazıkki booom diye ptlayacak çünkü 10 gün kaldı
2014 yılında bi bayan bana attgı fal bu alakası bile yok benle diyip kk de paylaşmış... Şu falda özel bişey yok bence falcı bacı da aynı yorumu gönderiyor...hüma bal açıkladım dün... 1 ay sonra tamamen ayrılırlar dedi 1 ay sonra evlendiler senden hoşlanıyo dönecek dedi adam deli msn sen hayal mi kuruyorsun dedi.... The endelifkslan1
kimin falı bu ? soruptamı paylaştınız ? begenmıyebılırsınız herkese cıkıcak dıye bır durum yok ama burda paylaşmanız doğru değil.
Ayrıca evlenmiş demişsiniz o yazdıgınızı yenı gordum baktırdıgınız kısı ıcın ,size geri donucek diye kimler dedi?
2014 yılında bi bayan bana attgı fal bu alakası bile yok benle diyip kk de paylaşmış... Şu falda özel bişey yok bence falcı bacı da aynı yorumu gönderiyor...hüma bal açıkladım dün... 1 ay sonra tamamen ayrılırlar dedi 1 ay sonra evlendiler senden hoşlanıyo dönecek dedi adam deli msn sen hayal mi kuruyorsun dedi.... The end