Binnaz Abla

Acaba kartları da istediğimiz seyler in enerjisiyle mi çekiyoruz?? Ya da kaderin üstünde kader var kızlar.. Belki dönecekti adam... Bi anda kader değşti...

Acaba kartları da istediğimiz seyler in enerjisiyle mi çekiyoruz?? Ya da kaderin üstünde kader var kızlar.. Belki dönecekti adam... Bi anda kader değşti...
Sunit geri dönüş veya yeniden başlayış kartı değildir ki her zaman. Yeni bir başlangıç yeni bir aşk dir da aynı zamanda. Güneş yeniden doğuş kartıdır. Sağında solunda ve üzerine düşen kartlarla anlam bütünlüğü vardır. Sunit düz müydü ters miydi ? Sonuç kartı mı kişi kartı mı ? Diğer kartlar nelerdi ?
Kadın belki son noktada elementlerin ruhunu çekip koydu teyid için ? KAtina kartı çekerken " kaderimde ne varsa kabulümdür " der kart açanlar ve baktıran lar. Çıkan kartı olduğu gibi yorumlamazsan kartlar küser bir daha doğruyu söylemez de denir. Bence sana yeni bir aşk var demek istemiş Hüma sultan. Bu arada ben Hüma ya hiç fal baktırmadım. Falcı yancısı diyecekler bir dursun hemen zıplamasinlar....

Olabilir bende oyle dusunuyorum yani birtakim enerjiyle cekiyoruz esasen donus beklemesek de bilincaltimiz itiyo bi sekilde.. kart fal ust uste de bakilmamaliymis zaten, akısı bozabilirmis

Katinayı kendim yorumlayabilmeyi cok isterdim acıp anlam okumakla olmuyo:KK42:

Son düzenleme:
Ben
Olabilir bende oyle dusunuyorum yani birtakim enerjiyle cekiyoruz esasen donus beklemesek de bilincaltimiz itiyo bi sekilde.. kart fal ust uste de bakilmamaliymis zaten, akısı bozabilirmis

Katinayı kendim yorumlayabilmeyi cok isterdim acıp anlam okumakla olmuyo:KK42:
Ben 3 aydr merak sardım yorumlamaya başladım mara meimaridi sitesinden .... deste alıcam ama korkuyorum uğursuzluk getiriyormuş..

Ben

Ben 3 aydr merak sardım yorumlamaya başladım mara meimaridi sitesinden .... deste alıcam ama korkuyorum uğursuzluk getiriyormuş..

Tabii ki deste ciddi bisey tarotum var benimde ama kartlarla gercek anlamda baglanan insanlar var ruyalarinda gorenler kartlarla yasayanlar.o kadar baglanamadim ben. Dananin kuyrugu orda kopuyor sanirim 'baglilik' :)

Hicbir olumsuzluk yasamayip yillardr bakan da var. Zaten bu internetteki falcilarin kartlarla ilgisi oldugunu sanmiyorum iş olsun diye bakıyorlar

Tabii ki deste ciddi bisey tarotum var benimde ama kartlarla gercek anlamda baglanan insanlar var ruyalarinda gorenler kartlarla yasayanlar.o kadar baglanamadim ben. Dananin kuyrugu orda kopuyor sanirim 'baglilik' :)

Hicbir olumsuzluk yasamayip yillardr bakan da var. Zaten bu internetteki falcilarin kartlarla ilgisi oldugunu sanmiyorum iş olsun diye bakıyorlar
Tarot ta sorun yok da deste ruh kartları fln büyüler istiyormuş bi müddet sonra o valide kartı beni cok korkutur... cok arastrdm desteyi tüm kartları blrm ama tabi his lazım ... Ama durumu yorumlarm yani .. 3 aydr gel git yasıyorum alsam mı almasam mı kendine cekiyo İnan .. Sipariş veresim var bugünlerde ...tereddutlym

Tarot ta sorun yok da deste ruh kartları fln büyüler istiyormuş bi müddet sonra o valide kartı beni cok korkutur... cok arastrdm desteyi tüm kartları blrm ama tabi his lazım ... Ama durumu yorumlarm yani .. 3 aydr gel git yasıyorum alsam mı almasam mı kendine cekiyo İnan .. Sipariş veresim var bugünlerde ...tereddutlym
Valide beni de bi birakmaz ya %70 acilimlarda cikiyor.. iyi dusun hatta ruyaya yat bence alayim mi diye :)
Cunku bide birakması var bu isin o daha mesakatli

Valide beni de bi birakmaz ya %70 acilimlarda cikiyor.. iyi dusun hatta ruyaya yat bence alayim mi diye :)
Cunku bide birakması var bu isin o daha mesakatli
Benim açılımlarında da urmiaa illa cıkar benm kişilik kartm aynı bana benziyor ya karttaki kız soğuk bakışlı saf kız.. Destenin en masum kızı.. Ordan kaybediyorum zaten hep :D

Benim açılımlarında da urmiaa illa cıkar benm kişilik kartm aynı bana benziyor ya karttaki kız soğuk bakışlı saf kız.. Destenin en masum kızı.. Ordan kaybediyorum zaten hep :KK70:

Ben kisi kartimi anlamayacak kadar fransizim olaya hep ogrenip unutuyorum dizilimi :D

Ay nasıl bırakılıyo çok merak ettim ya

Denize atanı duymustum tabii kartlarla onceden anlasılıyor, acaba sikinti yasayanlar rivayet mi gercek mi onu bilmiyorum bırakamayanı da okumustum bi yerde. Surekli ruyasında ayni kart konusan vs

Medyum selena yı arastrym dedim ( ilk kez binnaz dışında fal arayışım oldu ) bi kişi gönderdiği falı kopy paste yapmış bu ne ya ?!!!!:D bildiğimin falcı bacı yorumu gbi....
  1. merhaba , şimdi soruna yoğunlaşarak falına baktım. öncelikle, erkek arkadaşının sinirlenince hiçbirşeyi gözü görmediğini görüyorum. sen ona göre daha hassas ve daha iyi niyetlisin. o agresfi olduğu vakit kolayca kırabiliyor seni. pişman oluyor elbet ama bunu kolay kolay belli etmiyor. geri adım atan bir yapıya sahip değil. ateşli bir yapısı var. dokunduğu yeri yakan. ancak ciddi anlamda izzeti nefsi kuvvetli birisi. o yönden hakkını yemeyeyim. aynı zaman çok cömert ve cana yakın. ama işte sinirlendiği vakit çok zor bir insana dönüşüyor. memur olmayı denemiş mi bu çocuk hiç? öyle bir durumda gördüm çünkü. kırmış seni bunun farkında.seni unutmuş ya da sevmiyor değil. hala seviyor. çünkü o sevdiği zaman tam seviyor. sana bir konuda kızgınlığı var. onun yapma dediği bir şeyi yapmışsın. ama ufak birşey bu aslında. bunu bahane ediyor ama genele baktığım zaman onun haksız senin haklı olduğunu görüyorum. seni arayacak, ya da sosyal medya üzerinden de ulaşabilir. yüz yüze görüşme değilde bir iletişim aracıyla görüşme gözüküyor öncelikle. 2 vakit çıktı falında. 2 gün, 2 hafta ya da 2 ay içerisinde sana ulaşacak. yalnız bu ulaşma da önce hal hatır sorma. sonrasında ise tartışma var. uzlaşamayacaksınız ilk görüşmede. saha sonra tekrar bir görüşme olacak. bu görüşmeniz daha sıcak olacak. bir de erkek arkadasının esmer uzun boylu hafif kirli sakallı bir arkadaşı var. isminde ya da soyisminde a harfi var bu kişinin. onunla sık sık senin hakkında konuşuyor. ilişkiniz bir süre belirsizlik içinde sürecek. yani görüşmeleriniz olacak ama eskisi gibi bir yakınlık olmayacak. bu süre zarfında tam sıcaklık artmışken, eskiye doğru dönerken, senin bir arkadaşının arkadaşı sana talip olacak. bu kişinin niyeti ciddi. evlilik amaçlı yaklaşacak. kafan çok karışacak. hazırlıklı ol. erkek arkadasın ve bu kişi arasında kalabilirsin. çünkü yeni talibin olacak kişi de tam istediğin gibi biri olacak ve evlilik için herseyi hazır bahanesi olmayan biri olacak. bir karar verme sürecine gireceksin. sana tavsiyem bu süre içinde sezgilerini dinle. sezgilerin senin doğru kişiyi seçmene yardımcı olacak. bir de ..... senin aranda bir engel gördüm canım. ama aşılabilir bir engel. aşk uyumunuza da baktım. birlikteyken çok dinamik ve enerjili bir çiftsiniz siz. bu şekilde olabilirsiniz. monotonluk söz konusu değil ikiniz için. ama bazı konularda anlaşamayabilirsiniz mesela biriniz daha çok yakınlaşmak isterken diğeri daha yalnız kalmak kafa dinlemek uzaklaşmak isteyebilir bir süre. bu da arada anlaşmazlığa sebep olabilir. bu ilişkinin temeli sabıra dayanıyor. çok sabır ve emekle çok güzel bir şekilde yürüyebilir. o yüzden birbirinize şans tanımalısınız. sabırlı olmalısınız biraraya geldiğiniz vakit. umarım memnun kalırsın. soruların varsa çekinmeden sorabilirsin canım..
    Hikaye bu ama :D.

elifkslan1 elifkslan1
kimin falı bu ? soruptamı paylaştınız ? begenmıyebılırsınız herkese cıkıcak dıye bır durum yok ama burda paylaşmanız doğru değil.

Ayrıca evlenmiş demişsiniz o yazdıgınızı yenı gordum baktırdıgınız kısı ıcın ,size geri donucek diye kimler dedi?
2014 yılında bi bayan bana attgı fal bu alakası bile yok benle diyip kk de paylaşmış... Şu falda özel bişey yok bence falcı bacı da aynı yorumu gönderiyor...hüma bal açıkladım dün... 1 ay sonra tamamen ayrılırlar dedi 1 ay sonra evlendiler senden hoşlanıyo dönecek dedi adam deli msn sen hayal mi kuruyorsun dedi.... The end

2014 yılında bi bayan bana attgı fal bu alakası bile yok benle diyip kk de paylaşmış... Şu falda özel bişey yok bence falcı bacı da aynı yorumu gönderiyor...hüma bal açıkladım dün... 1 ay sonra tamamen ayrılırlar dedi 1 ay sonra evlendiler senden hoşlanıyo dönecek dedi adam deli msn sen hayal mi kuruyorsun dedi.... The end

Gecmis olsun hayirlisi olmus demekki. Hüma bence iyi baksada elbette her fali ya da her kisiye cikacak diye bir sey yok. Üzüldüm senin adina. Hüma disinda sana ayni seyleri soyleyen var miydi ya da bu adam geri donmeyecek diyen oldu mu?

Back
X