Binnaz Abla

Hadi ya elemiştim biraz önce adamı tekrar fal kadroma alıyorum o halde Ahaha :)) ben de ilki çıkmıştı çünkü ikincisini bekleyemeden berbat ettim durumları tekrar baktırayım o zaman. Detaya gerek yok sonucu bilsin yeter, sağ ol kuzum

eğer ilkinde çıktıysa baktır kuzum uyuşmuşsunuz siz onla. bizde bir de bağlantı da koptu ama o ana kadar söyledikleri tutmamıştı. ağustos ayında toprak grubundan birinden hoşlanacağımı falan söylemişti bana patladı tabi :)ama memnun kalanı çok onun deneye yanıla işte :(

Tamam teşekkür ederim canım peki sık online oluyo mu maile haber vermeyi ayarladım gerçi ama malum Binnaz abladakileri beklemek azap gibi bu da öyle değildir umarım:)

Naira çok sık onlıne oluyor canım ama hemen yorumlamıyor yine 2-3 saat beklersin

Naira çok sık onlıne oluyor canım ama hemen yorumlamıyor yine 2-3 saat beklersin
Sağol tatlım aklıma yattı denemekten zarar gelmez burda kimse kimseden dört dörtlük memnun değil ztn herkesin enerjisine göre Değişiyo

Kızlar biraz babaanne gibi konuşucam :KK69: İlişkilerde acele etmeyin, tıpkı kek kabardı mı diye acele edip fırının kapağını erken açarsanız o kek söner !!! Kabaracağı varsa da söner !!!:KK20: En güzel en lezzetli yemek kısık ateşte pişer, kahve kısık ateşte kıvamlı ve lezzetli köpüklü olur... Biraz sabır.... :KK68:

:KK9::KK9::KK9: ne güzel açıklamışsın öyle

Uzun bir aradan sonra tekrar selam kızlar ;)) girmiyordum topige ama sıkı takipteydimm şimdi Sevgi Dumanı bekleyenler kervanına bende katıldım ve az önce siteye mail attim akibeti hakkında cevabı paylasirim.
Bu arada Selenaya rüya yorumu attim gece diğer fallari doluymus malum baktım başka çare yokk rüya yorumu attim 17. siradan 15 dusmusum geceden beri. O nuda paylasirim gelince

Sağol tatlım aklıma yattı denemekten zarar gelmez burda kimse kimseden dört dörtlük memnun değil ztn herkesin enerjisine göre Değişiyo
Deneyin tabiki biz sadece burada uzun zamanini geciren insanlar olarak tavsiye veriyoruz ki bizim kadar para kaptirmayin. Paradan ziyade mutluluk tablosu cizenlere inanip bekleyip yikintiyi daha buyuk yasamayin. Ama sanirim bu foruma yolu dusen herkesin bunu yasamasi gerekiyor :) bakin kim iyi demissiniz yukarida anket var. Selena, ilkay, seruven, nesibe burada insanlara fallari cikan kisiler, durum olumsuzsa da soyleyen ksiiler ama tercih sizin bakarsiniz naira size tutturur.

Deneyin tabiki biz sadece burada uzun zamanini geciren insanlar olarak tavsiye veriyoruz ki bizim kadar para kaptirmayin. Paradan ziyade mutluluk tablosu cizenlere inanip bekleyip yikintiyi daha buyuk yasamayin. Ama sanirim bu foruma yolu dusen herkesin bunu yasamasi gerekiyor :) bakin kim iyi demissiniz yukarida anket var. Selena, ilkay, seruven, nesibe burada insanlara fallari cikan kisiler, durum olumsuzsa da soyleyen ksiiler ama tercih sizin bakarsiniz naira size tutturur.
Yani inanır mısın 2 haftadır burdaki tavsiye edilen çoğu kişiye baktırdım para Gittiği gibi gidiyo ztn ama bu iş cidden biraz da şans meselesi birine çıkan diğerine çıkmıyo hiçbiri garanti değil çoğunlukla ztn eski üyelerin laflarını dikkate alıyorum ama Dediğin gibi bi kere bulaştın mı hadi şunu deneyim bi de şuna bakayım derken giden gidiyo hem para hem umutlar

Sevgi Duman için mail atmıştım gelen cevap ;) ;)
Ama bir mesaj daha attım sitenizde hala calisiyor mu ogrenebilirmiyim diyee boşuna beklemeyelim onu da paylasirimm ;) ;)
Yorumcularımızın online durumları tamamen kişisel işlerine göre değiştiği için, her yorumcu düzenli olarak online olamamaktadır ve öncesinde de bize bilgi verememektedirler. Bu nedenle bizlerde öncesinde bilgi sahibi olamıyoruz.

Özellikle beklediğiniz yorumcu online olduğunda bilgi almak isterseniz "haber ver" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Haber ver seçeneği yorumcu offline (kırmızı) olduğunda kullanılabilir. Ayrıca telefonlardan girişlerde şu an için sadece tarayıcılardan (google chrome, mozilla firefox, safari) girince görünmektedir.

Not:Yorumcuyu hangi bölümde online olmasını bekliyorsanız, o bölümdeki haber ver seçeneğini seçmeniz gerekir bilginize.

Aynen canım enerji çok önemli. Naira çok mantıklı yönlendiriyor bir de şöyle yaparsan daha iyi olur gibi. Naira bana iyi geldi tabi daha zaman var söylediklerinin gerçekliği için.

Sevgi Duman için mail atmıştım gelen cevap :KK66: :KK66:
Ama bir mesaj daha attım sitenizde hala calisiyor mu ogrenebilirmiyim diyee boşuna beklemeyelim onu da paylasirimm :KK66: :KK66:
Yorumcularımızın online durumları tamamen kişisel işlerine göre değiştiği için, her yorumcu düzenli olarak online olamamaktadır ve öncesinde de bize bilgi verememektedirler. Bu nedenle bizlerde öncesinde bilgi sahibi olamıyoruz.

Özellikle beklediğiniz yorumcu online olduğunda bilgi almak isterseniz "haber ver" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Haber ver seçeneği yorumcu offline (kırmızı) olduğunda kullanılabilir. Ayrıca telefonlardan girişlerde şu an için sadece tarayıcılardan (google chrome, mozilla firefox, safari) girince görünmektedir.

Not:Yorumcuyu hangi bölümde online olmasını bekliyorsanız, o bölümdeki haber ver seçeneğini seçmeniz gerekir bilginize.

İkinci mailde geldi çok hızlılar ;) ;)

Ayrıldığını bildirir bir haber yokmuş özel hayatı ile ilgili bir durum olabilirmiş....

Yani beklemeye devam Sevgi Dumani

Merhabalar

Bende buradan okuduğum için Gizem hatun ve Nurbanu ya baktırdım. İkisi de çok iyiydi yine burada adı geçen birçoğuna kahve falı baktırdım ama hiçbiri çıkmadı ve anı bile bilmediler ama Gizem hatun kahve falında çok iyiydi benim öküzün bir mahkeme olayı vardı onu bildi gelecekle ilgili 2 ay gibi bir süre var ama ne olur bilmem Nurbanu da yine baktırdığım o kadar tarot falı içinde en iyisiydi o da çok ilginç bir ayrıntıyı bildi gelecekle ilgili 1.5 ay bir süre var

Baktırdıklarımdan hatırladıklarım
Bir yolun var da sanırım bu falcılar kahve falında Emine - Serap Sultan hiçbir dedikleri çıkmadı
Binnaz Abla - kahve falında Emre fincana fısıldayan falcı soyadını hatırlamıyorum an iyiydi ama dedikleri çıkmadı bol bol tarih verdi bol bol harf verdi dikkat et diye ama verdiği tarihlerde hiçbirşey olmadı
Binnaz Abla - kahve falında Derin Tamay ilginç bir faldı çok boş değildi ama biraz yuvarlaktı yani olabilir olmayabilir gibi
Binnaz Abla- kahve falında Müge Aydın onun falını da 10 kere dinlemiş olmama rağmen hiçbirşey anlamadım cümleler çok uzun ve birbirinden bağımsız
Binnaz Abla tarot Kerem Avşar-Raina çıkmayan fallardan
Binnaz Abla - Katina Huma Bal an çok iyiydi yine benim öküzle ilgili hiç bilinmeyecek birşeyi ( kişiliği ile ilgili ilginç bir yorumu oldu ) bildi kesinlikle hisli ama verdiği süre temmuzda doldu
Aylin -fama tarot ya da katinaydı bunlarda bir yolun var da sanırım an da kötüydü gelecek de çıkmadı
Naira Şuman dı sanırım hangi faldı hatırlamıyorum ama sanırım kahveydi an da kötüydü gelecek de çıkmadı
Binnaz Abla -tarotta Sevgi Duman kartları çok iyi yorumladı ama o da genel bir faldı verdiği sürede geçti çıkmadı ama kart yorumu gerçekten iyi

Telwe de hiçbirine baktırmadım ama Selena yı merak ediyorum birde Binnaz da ki Sezgi Candan ı

Daha eskiden de baktırdıklarım var ama çoğu çıkmadı mesela Nesibe dedikleri hiç çıkmadı ,İlkay Gür o da çok genel bakmıştı çıkmadı Binnaz da çok vardı Ece Gülen , Benna , Elif Işık , Elmas Sezer , Pınar Gökçe , Eylül Acar ,Gizem Sitare ,Kesira Sirel ( o kadar olumsuzdu ki her fal iyi ki çıkmamış ) , Marzuka Yavuz , Diyar Demir , Haleh Çetiner.... bunlarında hiçbir dediği çıkmadı

Birde Rezzan Abla ona da iki kere baktırdım sanırım o da çıkmadı

Binnaz da rüya yorumunda da Hülya Demir ve Aren Yıldırım çok iyi rüya yorumluyor bana göre

Özetle en beğendiklerim Nurbanu , Gizem hatun , Hüma Bal

Hiç ummadığım anda selenayı yakaladım ya az önce ama 14.sıradasın diyor. Çok bekletiyor mu kızlar selena ya çok merak ettim şu kadını
3gunde gelir sanirim,Ama bazen geçmişi gelecek olarak görebiliyor, olmuş şeyleri iyi bildi ama gelecek zaman gibi anlatmıştı bazen karışıyormus

Kizlarrrr bi el atın tellwe de 5 lik bir kahve yorumcusu istiyorum öneri istiyorum :KK16::KK16:

kızlar sezgi candan ve sevgi duman online olmuyor yada ben yakalayamıyorum.haber ver butonuda bir işe yaramıyor galiba.
bu arada ben sitede çok iyi yorumlar almış birini gördüm. adı RANİA HADWA varmı fal baktıran nasıl sizce?

Canım ilkay nerede soyadı nedir? Benim artık hatlar karıştı birazcık :))))

Merhabalar

Bende buradan okuduğum için Gizem hatun ve Nurbanu ya baktırdım. İkisi de çok iyiydi yine burada adı geçen birçoğuna kahve falı baktırdım ama hiçbiri çıkmadı ve anı bile bilmediler ama Gizem hatun kahve falında çok iyiydi benim öküzün bir mahkeme olayı vardı onu bildi gelecekle ilgili 2 ay gibi bir süre var ama ne olur bilmem Nurbanu da yine baktırdığım o kadar tarot falı içinde en iyisiydi o da çok ilginç bir ayrıntıyı bildi gelecekle ilgili 1.5 ay bir süre var

Baktırdıklarımdan hatırladıklarım
Bir yolun var da sanırım bu falcılar kahve falında Emine - Serap Sultan hiçbir dedikleri çıkmadı
Binnaz Abla - kahve falında Emre fincana fısıldayan falcı soyadını hatırlamıyorum an iyiydi ama dedikleri çıkmadı bol bol tarih verdi bol bol harf verdi dikkat et diye ama verdiği tarihlerde hiçbirşey olmadı
Binnaz Abla - kahve falında Derin Tamay ilginç bir faldı çok boş değildi ama biraz yuvarlaktı yani olabilir olmayabilir gibi
Binnaz Abla- kahve falında Müge Aydın onun falını da 10 kere dinlemiş olmama rağmen hiçbirşey anlamadım cümleler çok uzun ve birbirinden bağımsız
Binnaz Abla tarot Kerem Avşar-Raina çıkmayan fallardan
Binnaz Abla - Katina Huma Bal an çok iyiydi yine benim öküzle ilgili hiç bilinmeyecek birşeyi ( kişiliği ile ilgili ilginç bir yorumu oldu ) bildi kesinlikle hisli ama verdiği süre temmuzda doldu
Aylin -fama tarot ya da katinaydı bunlarda bir yolun var da sanırım an da kötüydü gelecek de çıkmadı
Naira Şuman dı sanırım hangi faldı hatırlamıyorum ama sanırım kahveydi an da kötüydü gelecek de çıkmadı
Binnaz Abla -tarotta Sevgi Duman kartları çok iyi yorumladı ama o da genel bir faldı verdiği sürede geçti çıkmadı ama kart yorumu gerçekten iyi

Telwe de hiçbirine baktırmadım ama Selena yı merak ediyorum birde Binnaz da ki Sezgi Candan ı

Daha eskiden de baktırdıklarım var ama çoğu çıkmadı mesela Nesibe dedikleri hiç çıkmadı ,İlkay Gür o da çok genel bakmıştı çıkmadı Binnaz da çok vardı Ece Gülen , Benna , Elif Işık , Elmas Sezer , Pınar Gökçe , Eylül Acar ,Gizem Sitare ,Kesira Sirel ( o kadar olumsuzdu ki her fal iyi ki çıkmamış ) , Marzuka Yavuz , Diyar Demir , Haleh Çetiner.... bunlarında hiçbir dediği çıkmadı

Birde Rezzan Abla ona da iki kere baktırdım sanırım o da çıkmadı

Binnaz da rüya yorumunda da Hülya Demir ve Aren Yıldırım çok iyi rüya yorumluyor bana göre

Özetle en beğendiklerim Nurbanu , Gizem hatun , H
GİZEM HATUN NERDE ŞEKER

Back
X