- 20 Ocak 2010
- 45.895
- 163.075
- 798
- 43
- Konu Sahibi Truman Show
-
Valla hiç izlemiyorum kanalıda bitirdiler bi eşkiyaya bakıyoruz oda eşimYalan yok atv ahaber acayip yapmacık geliyor
Nabza göre şerbetçi
Vallahi doğru tahmin, hiç anlamıyorum futboldan, sorsan Beşiktaşlıyım ama, takımdaki isimleri say desen ben en son Metin Tekin'de kaldım, sonrası yok bendeDünya Kupasında favorin kim diye sormak istiyorum ama takip etmediğini düşünüyorum bu sebepten sormuyorum
ne alıp veremediğiniz var a haber ile?Ne alıp veremediğiniz var fox tv ile ?
Habire fox tv diyip duruyorsunuz.
o ameriga bizi kıskanıyor reisimiziBi o ameriga bizi kıskanıyor demiyor heralde
Binlerce Suriyeli 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak!
24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde, vatandaşlık hakkı kazanan 30 bin Suriyelinin oy kullanıp kullanamayacağı sorusu yanıt buldu. Son dakika habere göre, Başbakan Binali Yıldırım, Suriyelilerin seçimde oy kullanacaklarını açıkladı.
"30 BİN SURİYELİ OY KULLANACAK"
Başbakan, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye genelinde vatandaşlık hakkı kazanan yaklaşık 30 bin Suriyelinin oy kullanacağını açıkladı.
HDP'nin PKK esaretinden kurtulmadıkça Türkiye'nin geleceğine ışık olamayacağını belirten Yıldırım, "PKK ile işimiz olmaz. Onun güdümündeki HDP ile hiç olmaz" dedi.
Kaynak: https://m.mynet.com/binlerce-suriyeli-24-haziran-secimlerinde-oy-kullanacak-secim-4205172
Çünkü onlar yandaş canım... Ama fox öyle mi . Hiiiiccc taraflı yayın yapmazlar, etliye sutluye karismazlarne alıp veremediğiniz var a haber ile?
bunu ben söylemedim ama onlar yardıma muhtaç efendimBdvde kocasi karisinin parasini yiyor temali konu acildiginda 'bunun yerine git kedi besle' deyip adami yerden yere vuranlar, burada konu suriyeliler olunca"imi inlir yirdimi mihtic" diyor
evet işlerine gelirse devletçi gelmezse terörist hdp yanlısı olurlar.. neyse ki fatih bey bu yıl da o güzel surat ifadesinden bizi mahrum bırakmayacakÇünkü onlar yandaş canım... Ama fox öyle mi . Hiiiiccc taraflı yayın yapmazlar, etliye sutluye karismazlar
evet işlerine gelirse devletçi gelmezse terörist hdp yanlısı olurlar.. neyse ki fatih bey bu yıl da o güzel surat ifadesinden bizi mahrum bırakmayacak
Valla hiç izlemiyorum kanalıda bitirdiler bi eşkiyaya bakıyoruz oda eşimama dün görevimiz tehlikeyi verdi sağolsun
Bak buda doğru o adam da samimiyetsiz geliyorevet işlerine gelirse devletçi gelmezse terörist hdp yanlısı olurlar.. neyse ki fatih bey bu yıl da o güzel surat ifadesinden bizi mahrum bırakmayacak
Honolulu da olsa tepkim aynı olurSöz konusu Suriyeli olunca hemen herkes atakta bekliyor.. çok sıkıcı gerçekten..
Tamam...Honolulu da olsa tepkim aynı olur
. Algı yapmayın lütfen , tamam üzüldük dua ettik içimiz acıdı yaşadıklarına lakin geleceğim hakkında karar verebilmelerini kabul etmiyorum
Bizce de TamamTamam...
Ben Suriye karıştırılmadan önce 3 defa gitmiştim.30.000 mi ?
Hanımefendi benim semtimin/şehrimin yarısı Suriyeli,hepsi Arapça konuşuyor siz hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz ? Burada 30.000 diyor da sadece benim şehrimdekiler 500.000 civarı ? Günaydın ? Gelin parklara bir oturun,kaç tane Türkçe konuşan göreceksiniz bana sayarsınız artık,haha iyi güldüm,kusura bakmayın.
Ayrıca sadece 30.000 olsalar öğrenmeleri daha da kolay olurdu,yani bu dediğiniz hiç de çürütmüyor dediğimi.
Ülkeyi sormuşsunuz,pardon,İsveç.Bizzat İsveçli arkadaşlarımdan biliyorum,orada yaşayan Suriyeliler de oran olarak az değil,insanlar bizim gibi bazı şeylere sessiz kalmıyorlar,her karara ''yöneticilerimiz bir şey biliyorlardır'' demiyorlar haklarını arıyorlar,özellikle kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?