Binlerce Suriyeli Seçimde Oy Kullanacak

Dünya Kupasında favorin kim diye sormak istiyorum ama takip etmediğini düşünüyorum bu sebepten sormuyorum
Vallahi doğru tahmin, hiç anlamıyorum futboldan, sorsan Beşiktaşlıyım ama, takımdaki isimleri say desen ben en son Metin Tekin'de kaldım, sonrası yok bende

Ben daha fazla bekliyordum şaşırdım gerçekten. Buna şükür!

Bdvde kocasi karisinin parasini yiyor temali konu acildiginda 'bunun yerine git kedi besle' deyip adami yerden yere vuranlar, burada konu suriyeliler olunca"imi inlir yirdimi mihtic" diyor
bunu ben söylemedim ama onlar yardıma muhtaç efendim ah şu saçma genellemeler

Çünkü onlar yandaş canım... Ama fox öyle mi . Hiiiiccc taraflı yayın yapmazlar, etliye sutluye karismazlar
evet işlerine gelirse devletçi gelmezse terörist hdp yanlısı olurlar.. neyse ki fatih bey bu yıl da o güzel surat ifadesinden bizi mahrum bırakmayacak

Valla hiç izlemiyorum kanalıda bitirdiler bi eşkiyaya bakıyoruz oda eşim ama dün görevimiz tehlikeyi verdi sağolsun

O dizi nasıl izliyorsunuz ya bi halt anlamıyorum amaçları ne acep
Atv darbeden sonra döndü gibi bir his beliriyor
Sevmiyorum samimiyetsiz ya
Star ve show tv izliyorum haber izleyince

Söz konusu Suriyeli olunca hemen herkes atakta bekliyor.. çok sıkıcı gerçekten..
Honolulu da olsa tepkim aynı olur
. Algı yapmayın lütfen , tamam üzüldük dua ettik içimiz acıdı yaşadıklarına lakin geleceğim hakkında karar verebilmelerini kabul etmiyorum

Ben Suriye karıştırılmadan önce 3 defa gitmiştim.

Gördüğümde çoğunun haline acıyorum, üzülüyorum. Geçen gün markette alışveriş yaparken muz aldım. Suriye asıllı 2 kız çocuğu muzlara öyle bir baktılar ki içim parçalandı. Parayı ödeyip çıktım ve muzları onlara verdim.

Ama Suriye halklarına bu acıyı yaşatanların orayı karıştıranların, Küçük Ortadoğu eş lideriyim diyenleri avuçları patlayana kadar alkışlayanların acaba yüzü kızarıyor mu? Utanıyorlar mı?

Hüsnü Mahalli nin ''Dayan Suriyem'' kitabını okumalarını tavsiye ederim.

Çok üzüldüğünüz suriyeliler daha geçen gün köpek kesti çocuk mocuk farketmez çocuklar aileyi örnek alır
Çok üzüldüğünüz suriyeliler menekşe halk plajına türkleri sokmuyo kavga dövüş çıkartıyolar
Bu topraklar kolay kazanılmadı ama şuan kolayca vatandaşlık veriliyor
Sor bakalım senin aldığın 3 kuruş maaşına verdiğin vergiyi
Kolayca maaş bağlanan suriyeli veriyormu

Kim bu Suriyeliler ya neden hala bizim ülkemizdeler ve neden oy kullanabiliyorlar biri açıklasın ya. Vergi desen yok, çalışmak yok, ülkemize gram katkıları yok. bayramda seyranda ülkelerine gidip bayram yapıp gerii dönüyorlar böyle mültecilik olmaz.

Almanya bayram için ülkelerine gidenlere geri dönüş kapısını kapattı. Ya ben sabahtan akşama kadar eşek gibi çalışıcam üç kuruş maaşımdan vergi dilimine giricem kaç ay. Herşeye para ödücem ama bunlar maaş alacak, ücretriz eğitim görecek, sınavsız üniversite okuyacak. Bir de bu ülkenin vatandaşı gibi oy kullanacak ya bunlar ne anlar bizim siyasetimizden adaylarımızdan ne bilir ne bilgisi var Türkçe konuşamıyorlar daha ezbere onlara para yağdıranlara oy verecekler yazık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…