Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Huncalife temsilcisiyim evde bi kahve bi çay molasında satışını yapabileceğiniz ekip kurabileceğiniz güzel bir iş fırsatıdır tavsiye ederim ürünler doğal ekolojik kansorejen kimyasal içermemektedir özelde ulaşırsanız yardımcı olurum bir aydır yapıyorum ve 500 tl prim alıyorum
Huncalife temsilcisiyim evde bi kahve bi çay molasında satışını yapabileceğiniz ekip kurabileceğiniz güzel bir iş fırsatıdır tavsiye ederim ürünler doğal ekolojik kansorejen kimyasal içermemektedir özelde ulaşırsanız yardımcı olurum bir aydır yapıyorum ve 500 tl prim alıyorum
ben orıflame danısmanıyım ve bu tur seylere korkuyla yaklasıyorum cunku cevre gerekıyor yoksa hıc bı karım yok ama dedıgınız markayı ılk defa duydum.. bıraz bılgı verırsenız cok ıyı olur
Biobellinda uyesiyim organik temizlik ve bakım urunleri satiliyo ve gercekten inanilmaz gidiyo cunku lekerei cok iyi cikariyo ucretsiz uyelik istersen msj atabilirsin