Aynı aylarda benimde oğlumun erken kapanmaya başlamıştı..dr d3 vitamini kestirdi..baş çevresi gelişimi ve diğer gelişimleri iyiyse ayına göre (yani oturması,ellerini kullanması,yabancıları ayırt etmesi vs vs) sorun yok dedi dr..bi de bi komşumuzunda kızının erken kapanmaya başladığında dr u iri bebeklerin erken kapanma ihtimali olduğunu söylemiş ona ki kızıda tombişmiş..benim oğlumunda kilo ve boyu çok iyi maşallah..(39.haftada 3,800 gr doğmuştu) sizin oğlunuzda kilo olarak iri bebekmi ??
Aynı aylarda benimde oğlumun erken kapanmaya başlamıştı..dr d3 vitamini kestirdi..baş çevresi gelişimi ve diğer gelişimleri iyiyse ayına göre (yani oturması,ellerini kullanması,yabancıları ayırt etmesi vs vs) sorun yok dedi dr..bi de bi komşumuzunda kızının erken kapanmaya başladığında dr u iri bebeklerin erken kapanma ihtimali olduğunu söylemiş ona ki kızıda tombişmiş..benim oğlumunda kilo ve boyu çok iyi maşallah..(39.haftada 3,800 gr doğmuştu) sizin oğlunuzda kilo olarak iri bebekmi ??
Mrb arkadasım çok önceden yazmışsın ama merak ettim bıngıldağı erken kapanıyo yazmışsın şimdi nasıl çocuğun herhangi bi sıkıntı oldu mu ? Bizimde kapanmış dedi aile hekimi hemşiresi henüz 2 aylığızbu konuda öyle kafam karışık ki,benim oğlumda şimdi 48 günlük bıngıldağı kapanmaya başlamış dediler sağlık ocağında,doktor kontrol edicek takip edilecek..içten içe korkuyorum Rabbim korusun kötülüklerden kötü şeylerden...
Şuan bebeğinizin sağlığı nedir peki nasıl yani lütfen cevap verinbu konuda öyle kafam karışık ki,benim oğlumda şimdi 48 günlük bıngıldağı kapanmaya başlamış dediler sağlık ocağında,doktor kontrol edicek takip edilecek..içten içe korkuyorum Rabbim korusun kötülüklerden kötü şeylerden...
Sizin çocuğunuz un durumu nasıl şuan lira lütfen bu mesajı görünMrb arkadasım çok önceden yazmışsın ama merak ettim bıngıldağı erken kapanıyo yazmışsın şimdi nasıl çocuğun herhangi bi sıkıntı oldu mu ? Bizimde kapanmış dedi aile hekimi hemşiresi henüz 2 aylığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?