• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi bindallım :)

çok begendım bındallını.bende bu renk gıymeyı dusunuyorum,ama henuz karar veremedım.cunku fıyatları acayıp pahalı.eger kısmetse hürrem sultanın bindallılarından bırını gıymek ıstıorum:)sanada cok yakısmıs bındallı,gule gule gıy canım benım

Yakışmş canmm hayrlısı olsn gelinliğide görelim aldğndaa =)

teşekkürler canım :)

çok begendım bındallını.bende bu renk gıymeyı dusunuyorum,ama henuz karar veremedım.cunku fıyatları acayıp pahalı.eger kısmetse hürrem sultanın bindallılarından bırını gıymek ıstıorum:)sanada cok yakısmıs bındallı,gule gule gıy canım benım

teşekkür ederim canım emin ol çok güzel duruyor. Ben 90 liraya kiraladım canım umarım istediğinden uygun fiyata bulabilirsin

cok hoş olmuşsun, mutluluklar:)

teşekkürlerr

Gerçekten çok hoş olmuşsunuz benim de haziran sonu düğünüm. Ben de bindallı giyicem bana da fikir oldu böylece:) Benim başka bi sorum var cevaplayan arkadaşlar olursa sevinirim. Şimdi damat bize kına kıyafeti, bindallı falan alıyo tamam da biz ne alıcaz ona takım elbise mi? Şimdiden teşekkürler

canım kuzenimde almak istiyor ama bordosunu acaba nereden aldınız? ben aldım bindallımı keşke almasaydım bende düşünebilirdim çok güzelmiş:) yardımcı olursan seviniriz tatlım:)

Back