• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi bindallım :)

_mucizem_

ALLAHIM SEN BİZİ KORU
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
1.029
9
158
$29082012498.jpg $29082012503.jpg $29082012497.jpg

umarım beğenirsiniz kızlar :16:

teşekkür ederim canım :16: beğendiğine sevindim
düğünüm kasımda dün öyle fikir edineyim dedim çok beğendim kaçırmak istemedim kiraladım :9:

Çok güzel canım güle güle mutlulukla giy :nazar:

teşekkür ederim inşallah

Çok yakışmış güle güle giyin. Bindallılar da gelinlik gibi kiralanabiliyor mu böyleb imiyordum. :9:

çok saol canım evet kiralanıyor tatlım ben gelinliğimi satın alacağım için bindallığımı kiraladım

:nazar::nazar::nazar: çok yakışmış huzurlu ve mutlu olarak giymeni dilerim....

teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim ilk olarak bunu denedim başka bakmadım hiç sizden de aldığım güzel tepkiler için doğru karar verdiğimi düşünüyorum :16:

Ben şalvar tarzı bindallı degilde hürrem tarzındaki elbiseli bindallıları daha çok begeniyorum , güle güle kullan :16:

bende begendım tabıkı cok guzel bındallınn

çok beğendim canım benim mutlulukla giy ,,:16::16:

bunlardagecerim canım çok teşekkür ederim

Ben şalvar tarzı bindallı degilde hürrem tarzındaki elbiseli bindallıları daha çok begeniyorum , güle güle kullan :16:

bende senin gibi aynı fikirdeydim ama giyince fikrim değişti :34:

bende begendım tabıkı cok guzel bındallınn

canım benim teşekkür ederimm

kafkas kızı gibi olmuşsun çok hoş. genelde kırmızı tercih ederler sen mavi almışsın. hayırlı olsun evliliğin

saol çok teşekkür ederim çerkez bindallısıymış öyle dediler :9: farklı olsun istedim canım o yüzden bu renk aldım

çok güzelmiş canım bindallın güle güle giy. etek kısmı arkası çok hoş duruyor motifleri. maşallah 41 kere.

ben de çerkes diyecektim hatta. çerkesler güzellikleri şıklıkları alımları ile ünlüdür ya o açıdan diyecektim yoksa giysilerini bilmem
osmanlı sarayına cariyeler son dönemlerde çoğunlukta çerkeslerden satın alınmıştır.​

Back