Bindallı Giymek

Bu sandıklarınız yeterince zor bu devirde. İsterseniz daha fazla anlatmayin. Bu konuda bu forumda size hak veren pek çıkmaz.
İnsan birkere evleniyor ona kalirsa eskiden su kadar altın su olsun bu olsun demedik asla hatta babam tek başına düğün yapacaksın dedime eşime bende tek başıma düğün yaptım dedi ama bazı şeylere de para harcanacak dedi

Mobilya aldık o ödedi yatak odasının parasını IBAN hesabına yatiricaz elbiseyi almamı nikahta onlar temenni etti ilk başta

Of uzatıyorsunuz hala. Bir kereyse bir kere. Biz de bir kere evlendik her şeyi kendimiz yaptık. 29 yaşına gelmişsiniz bindalli için kv ile didişiyorsunuz. Ne diye ağız eğip yalvarıyorum bu yaşta demiyorsunuz.

Mobilya aldık o ödedi yatak odasının parasını IBAN hesabına yatiricaz elbiseyi almamı nikahta onlar temenni etti ilk başta
Su an sabaha kadar yazsam dusuncelerinizi degistiremem, oyle görmüş ogrenmissiniz haklisiniz.
O onu odedi ben bunu odedim, onlar bunu yapmadı biz bunu yaptik vs bu olaylar diyorum zarar verir.
Ticaret değil evlilik yapiyoruz değil mi?
Kucuk seylere takilip mutsuz olmayin.

Mustakbel esinizle yapabilceklerinizi yapin, yapamadiklarinizi sonraya birakin her sey tam takim olmak zorunda değil, kimseden beklenti icine girmeyin.

Daha bugüne kadar onlardan sadece elbise istedim birde kuaför su kadar bilezik yapın demedim birde açık hava düğünü istedim
Şu ailelerin yakasından bir düşemedik gitti yaa!!!
Konuşulan konu altın, koltuk, salon, bindallı...

Erkeğinizin kalitesine bakın; erkek mi, adam mı diye.

Çok istiyorsan kendin al bindallını.
Ev kurma masraflarını da %50 %50 karşılayın. Her iki aile de eşit miktar para koysunlar siz de o paraya göre ihtiyaçlarınızı her şeyiyle karşılayın. Şu ekonomik ortamda konuşulacak şeyler değil yaa.

Kınayı zaten kız tarafı yapar. Kendin al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…