- 20 Mayıs 2019
- 1.091
- 3.372
- 133
- Konu Sahibi NewbieMommy
Bosver canim dugun gelip gecici onemli olan kimse kirilmadan darilmadan dugunu yapmak ve sonrasinda mutlu olmak simdiden hayirli ugurlu olsun mutluluklarTutcağım 2 mekan arasında kaldım ikiside aynı fiyat ama arada ki farklar şunlar x mekanında 4.500tl istiyor içerisine bindallı, belli miktarda kına, belli miktarda hediyelik, atıştırmalık kurabiyeler ve içecekler,kına tepsisi, mumlar ve arkadaşlar için kaftan taç vs gibi şeyler veriyorlar.
Y mekanında aynı fiyat ama yiyecek içecekler dahil 3 sanatçı var + gelinin kına saçını hediye ediyorlar bu kadar.
Şimdi gelelim asıl meseleye x mekanı dış görünüş olarak -'lerde kalıyor y mekanına göre ve tam gelinle damadın karşısında kocaman kolon birazda pist küçük
Karşı tarafla görüştük zaten nişanlım sordu bizim yapmamız gereken şey ne diye hallettik onuda çok şükür teşekkür ediyorum yorumunuz için
Şimdi şöyle ki bizde ilk evlenenler biziz ve ailelerimiz aşırı tecrübesiz biraz benim annem kuzenlerden dolayı tecrübesi olsada karşı taraf henüz o telaşeye düşmemiş onlarda sürekli yapmamız gerekeni lütfen bize söyleyin ne gerekiyor diye soruyorlar sağolsunlar acemi olunca herşey karşıyor