Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

1826.

1827.

1828.

1829.

1830.

1831.

1832.

1833.

1834.

1835.

1836.

1837.

1838.

1839.

1840.

1841.

1842.

1843.

1844.

1845.

1846.

1847.

1848.

1849.

1850.

1851.

1852.

1853.

1854.

1855.

1856.

1857.

1858.

1859.

1860.

1861.

1862.

1863.

1864.

1865.

1866.

1867.

1868.

1869.

1870.

1871.

1872.

1873.

1874.

1875.

1876.

1877.

Canım 1928 numaralı gelinliğin duvağı sence nasıl? bende buna benzer yaptırmak istiyorum. Seçtiğim gelinliği görmüştün ama albümlerimde var hatırlayamazsan. Birde duvağımı kısa sipariş verdim ama ben uzun istiyordum acaba uzun sade bir duvak gidermi benim gelinliğime? Nişanlım hiç işleme olmadığı için kötü durdu dedi, annemde aynı fikirde kafam çok karıştı

59.cu model sizce nasıl.nişanlım tümüyle beğendi gelinliği.ben üstünde kararsızm daha taşlı bişimi olsa diyorum..altı hoş gibi geliyo bana ama çk kfa krıştı ya..askı istemiyodum kesnlikle ama tek askı modaymış bu sene gelinlikçim öyle dedi.boyum kısa olduğu için kabarık modellere pek güvenemiyorum güzel durmaz diye. ama kabark olmyn sade modellerde elbiseymiş gibi gelio gözüme. :S bide bugüne kadr aklımda hep ekru renk vardı.ama sonçta gelinlik bembeyazmı olsa diorum...bişeyler söleynde kafam rahtlasn nolr yaa

Son düzenleme:

merhaba canım o resimdeki duvak şekli güzel,tabi sade olmasaydı daha hoş olurdu....

bence senin gelinliğine daha çok yakışır çünkü o tür gelinliklerde genelde hep uzun duvar gördüm......duvağın da da gelinlikten çıkan işlemelerden olursa çok daha güzel olur güzelim bence......ama kuyruğun yeterince uzunsa kısa duvak da hoş durur,ama işlemeli olsun sade olmasın tatlım ve çok kısa olmasın tatlım benim fikrim bu..

inşallah içine sinen en güzel gelinlik olur tatlım

merhaba canım,modele baktım ve eteği bana çok göz yorucu geldi......ve ben gelinlikte bembeyaz rengi seviyorum,o yüzden beyaz daha hoş geliyor gözüme...gelinlikte siyahı andıran taşlar hoş durmuyor bana göre....tek askı olması güzel seçenek....kabarık modeller üzerinde yakışıp yakışmadığını deneyerek anlayabilirsin tatlım...ve sana hangi tarz yakışacaksa o tarzda modellere yönelebilirsin...düğüne vakit çoksa canım,biraz daha araştır derim ben....

en güzel gelinliği giymen dileğimle

canım sanırım haklısın..çok karışık yaa... zamanıım çok düğünüm temmuzda..ama sanki hiç bişi bulamıycm en sonunda da ortya kötü bişi çıkçak..gibime gelio:S hiç karar veremiyrm dün beğendiğimi bugn beğenmiyorm:s

Bende aynen senin gibi düşünüyorum duvakta dantel aplikler olsa iyi olur gibi geliyo ama gelinlikçim uzun olduğundan rahat edemezsin birde dantel aplik yaparsak başörtünü iyice çektirir diyor. Başörtün kayar rahatsız olursun diyor. Dediğide doğru gibi geldi bana ama kısa duvak diye sipariş verdim kalçalarımın üzerinde duvak boyu eğer gelinliğin kuyruğuda olmazsa hiç içime sinmicek ikisinden biri olsa keşke... Bu arada bi sorum daha var. Eğer gelinlikte kuruk yapmamış olursa ilk provadan sonra duvak seçimini değiştirebilirmiyim ki? Problem çıkartırmı sence gelinlikçim?

Canım ikimizin ismide aynı galiba ve müstakbel eşlerimizin isimleride aynı ne kadar garip bir tesadüf değilmi?

gelinlikçinde haklı olabilir güzelim bilemiyorum,ama hafif dokunuşlarla işleyebilir bence...bugün gelinlik modellerine bakarken dediklerim aklımda uzun davaklı türban gelinlikler gördüm birazdan yükleyeceğim belki fikir olur...ve orada uzun ve işlemeli duvaklar var,o yüzden gelinlikçiye gösterebilirsin...gelinliğini kuyruklu olsun demiştin demi o yüzden kuyruklu yapması lazım...bence problem çıkartmaz güzelim,çünkü oda işini sen seçimini yapacaksın ve inşallah sorun çıkartmaz.....birde şöyle bişey var,kuyruklu olmayan gelinliklerde arkadan kalçadan duvak gibi uzun tül yapıyorlar öyle bişey de olabilir...eğer arşivimde varsa yüklerim tatlım...
inşallah içine sine sine giyersin gelinliğini...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…