- Konu Sahibi asigimkralime
1710.
1711.
1712.
1713.
1714.
1715.
1716.
1717.
1718.
1719.
1720.
1721.
1722.
1711.
1712.
1713.
1714.
1715.
1716.
1717.
1718.
1719.
1720.
1721.
1722.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba tatlim
modeller cok guzel, keske bunlari ben evlemeden önce ekleseydin
her neyse saka bi yana canim sen nasil bi model dusunuyorsun?
Cok kabarikmi, yada söyle tasli biseymi dusunuyorsun
selam tatlım
henüz tam net karar veremedim canım model konusunda.....modeller çok oldukça kafam iyice karıştı.....ama vazgeçmedim bir şey var uzun kuyruk ve uzun duvak.....Kabarık seviyorum fakat öyle abartılı değil.....beli saran basenden kabarık model hoşuma gidiyor...her şey olsun istiyorum aslında,taş sim dantel.....sade model istemiyorum hiç...birde üstümde denemedim hiç bir model....belki istediğim tarzdaki bir model yakışmayabilir bana.....anlayacağın güzelim hala kararsızım:44:
merhaba canim benim...
Aynen dedigin gibi tatlim modeller cok olunca insanin kafasi iyice karisiyor... sakin bi kafayla bak tatlim kafani karistirmasina izin verme...
senin istediklerin de guzel, söyle uzun kuyruklu, ve uzun duvakli... bende cok kabarik sevmiyorum canim, evlenmeden önce benim tercigim biraz sadeliktten yanaydi ama Tryedi gelinlik modellerine bakinca fikrim deyistti.... tasli, simli dantelli gelinlik begendim cok guzeldi icime sindi egerki icine sinecekse begen al
canim benim eminim sana gelinlik cok yakisacakttir, butun gelinlere gelinlik cok yakisir prenses gibi olurllar.... bende gelinlik denemeden önce bana gelinlik yakismaz diyordum giydigim an kendimi prenses gibi hissetmisttim
tatlim begendigin gelinlik olursa söyle yardimci olurum seve seve... bu arada tatlim kinalik bakttinmi, hangi renk dusunuyorsun kinaligini?