• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

1710.
31013ivory.jpg

1711.
0020383.jpg

1712.
0020404.jpg

1713.
0020406.jpg

1714.
00204011.jpg

1715.
21709116898632648793310.jpg

1716.
22177610150189248878308.jpg

1717.
0020455.jpg

1718.
0020464.jpg

1719.
00204701.jpg

1720.
9692dem8358.jpg

1721.
30012.jpg

1722.
30120.jpg

merhaba tatlim :3:

modeller cok guzel, keske bunlari ben evlemeden önce ekleseydin:9:
her neyse saka bi yana canim sen nasil bi model dusunuyorsun?
Cok kabarikmi, yada söyle tasli biseymi dusunuyorsun:21:

merhaba tatlim :3:

modeller cok guzel, keske bunlari ben evlemeden önce ekleseydin:9:
her neyse saka bi yana canim sen nasil bi model dusunuyorsun?
Cok kabarikmi, yada söyle tasli biseymi dusunuyorsun:21:

selam tatlım:16:

henüz tam net karar veremedim canım model konusunda.....modeller çok oldukça kafam iyice karıştı.....ama vazgeçmedim bir şey var uzun kuyruk ve uzun duvak.....Kabarık seviyorum fakat öyle abartılı değil.....beli saran basenden kabarık model hoşuma gidiyor...her şey olsun istiyorum aslında,taş sim dantel.....sade model istemiyorum hiç...birde üstümde denemedim hiç bir model....belki istediğim tarzdaki bir model yakışmayabilir bana.....anlayacağın güzelim hala kararsızım:44:

selam tatlım:16:

henüz tam net karar veremedim canım model konusunda.....modeller çok oldukça kafam iyice karıştı.....ama vazgeçmedim bir şey var uzun kuyruk ve uzun duvak.....Kabarık seviyorum fakat öyle abartılı değil.....beli saran basenden kabarık model hoşuma gidiyor...her şey olsun istiyorum aslında,taş sim dantel.....sade model istemiyorum hiç...birde üstümde denemedim hiç bir model....belki istediğim tarzdaki bir model yakışmayabilir bana.....anlayacağın güzelim hala kararsızım:44:

merhaba canim benim...

Aynen dedigin gibi tatlim modeller cok olunca insanin kafasi iyice karisiyor... sakin bi kafayla bak tatlim kafani karistirmasina izin verme...
senin istediklerin de guzel, söyle uzun kuyruklu, ve uzun duvakli... bende cok kabarik sevmiyorum canim, evlenmeden önce benim tercigim biraz sadeliktten yanaydi ama Tryedi gelinlik modellerine bakinca fikrim deyistti.... tasli, simli dantelli gelinlik begendim cok guzeldi icime sindi:31: egerki icine sinecekse begen al:34:
canim benim eminim sana gelinlik cok yakisacakttir, butun gelinlere gelinlik cok yakisir prenses gibi olurllar.... bende gelinlik denemeden önce bana gelinlik yakismaz diyordum:1: giydigim an kendimi prenses gibi hissetmisttim:21:
tatlim begendigin gelinlik olursa söyle yardimci olurum seve seve... bu arada tatlim kinalik bakttinmi, hangi renk dusunuyorsun kinaligini?

merhaba canim benim...

Aynen dedigin gibi tatlim modeller cok olunca insanin kafasi iyice karisiyor... sakin bi kafayla bak tatlim kafani karistirmasina izin verme...
senin istediklerin de guzel, söyle uzun kuyruklu, ve uzun duvakli... bende cok kabarik sevmiyorum canim, evlenmeden önce benim tercigim biraz sadeliktten yanaydi ama Tryedi gelinlik modellerine bakinca fikrim deyistti.... tasli, simli dantelli gelinlik begendim cok guzeldi icime sindi:31: egerki icine sinecekse begen al:34:
canim benim eminim sana gelinlik cok yakisacakttir, butun gelinlere gelinlik cok yakisir prenses gibi olurllar.... bende gelinlik denemeden önce bana gelinlik yakismaz diyordum:1: giydigim an kendimi prenses gibi hissetmisttim:21:
tatlim begendigin gelinlik olursa söyle yardimci olurum seve seve... bu arada tatlim kinalik bakttinmi, hangi renk dusunuyorsun kinaligini?

canım benim geç cevap yazdım kusura bakma....bakamamıştım arşivime...

haklısın canım gezince beğnip üzerinde denemek lazım...çünkü vücut tipine göre değişebiliyor modelin güzelliği.....inşallah en güzel gelinlik olur,içime sine sine giyerim tabiki hayırlı kişi ile......
eminim sende güzel gelin olmuşsundur....özelden paylaşırsan gelinliğini sevinirim....
kınalık bakmadım canım ama vazgeçemediğim renk var kırmızı,sözde de kırmızı istemiştim pembe aldım bu sefer kırmızı alacağım.......ayrıca bindallı da düşünüyorum....ama henüz onlara hakkında kesin karar varmadım...Bİrde düğün tarihi konmadığı için böyle kararsızım...o tarih konmuş olsa daha karalı ve alıcı gözle bakarım herşeye...böyle arada kalıyorum...

teşekkür ederim canım ilgin için....senin fikrini tabiki alcağım bana yardımcı olacağından da eminim...görüşürüz tatlım

1793.
ojkr2v.jpg

1794.
19083281.jpg

1795.
panterl.jpg

1796. http://img3.imageshack.us/img3/8805/parigi1.jpgv
1797. [IMG]http://img252.imageshack.us/img252/8836/parigidettaglio2.jpg
1798.
parigidettaglio3.jpg

1799.
tozgegelinlik4b.jpg