• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

gelinlik hayali her kızın çocukluğundan beri gelmez mi canım o yüzden hiç abartmıyorsun...hayal kurmadan insan nasıl yaşabilir ki....benimde düğün tarihim belli olmadığı için her yıl birşeyler düşündüm hala düşünüyorum da evlilik defterim var o bile doldu ne aklıma geldiyse yazdım,yazıyorum da....hayırlısını nasip etsin Allahım.....

Çok haklısın içimi rahatlattın. Hayal benim gibi bir balık burcunun yaşam tarzı aslında akışına bırakmak lazım gerisini de.

950.
4b02774a8167db7a7a380ad.png

951.
534366.jpg

952.
548807.jpg

953.
550762.jpg

ay kızlar 4.5 ay oldu evleneli ama gelinlik giymeye doyamadım ya nerde gelinlik görsem içim gidiyor yeniden evlenesim geliyor. emeğine sağlık canım çok güzel modeller var

ay kızlar 4.5 ay oldu evleneli ama gelinlik giymeye doyamadım ya nerde gelinlik görsem içim gidiyor yeniden evlenesim geliyor. emeğine sağlık canım çok güzel modeller var

çok teşekkür ederim canım......demek yeni evlisin canım....sana ömür boyu mutluluklar diliyorum o zaman.....Allah yuvanızdan sağlığı,huzuru bereketi eksik etmesin inşallah.....

kadınların doğasında var canım bu.......ne görsek beğeniyor bizim olsun istiyoruz...doymuyoruz aslında:1::1:

çok teşekkür ederim canım......demek yeni evlisin canım....sana ömür boyu mutluluklar diliyorum o zaman.....Allah yuvanızdan sağlığı,huzuru bereketi eksik etmesin inşallah.....

kadınların doğasında var canım bu.......ne görsek beğeniyor bizim olsun istiyoruz...doymuyoruz aslında:1::1:

Back