• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

896.
bluebyenzoani13.jpg

897.
cagla1041.jpg

898.
cagla1045.jpg

inşallah canım Rabbim o günü nasip eder de en güzeli giyersin tatlım...şuan hayalindekilerde çok hoş gerçekten ama o dört seneye kadar fikrin değişir canım benimde öyle oldu.....şimdi daha başak zevklerim var....ama uzun duvak ve kuyruktan vazgeçemiyorum....

Şimdiden herşeyi düşünmek çok mu abest diye soruyorum kendime abartıyor muyum falan diye ama alıkoyamıyorum. inşallah gösterir çok sağol canım...

inşallah canım Rabbim o günü nasip eder de en güzeli giyersin tatlım...şuan hayalindekilerde çok hoş gerçekten ama o dört seneye kadar fikrin değişir canım benimde öyle oldu.....şimdi daha başak zevklerim var....ama uzun duvak ve kuyruktan vazgeçemiyorum....

Şimdiden herşeyi düşünmek çok mu abest diye soruyorum kendime abartıyor muyum falan diye ama alıkoyamıyorum. inşallah gösterir çok sağol canım...

gelinlik hayali her kızın çocukluğundan beri gelmez mi canım o yüzden hiç abartmıyorsun...hayal kurmadan insan nasıl yaşabilir ki....benimde düğün tarihim belli olmadığı için her yıl birşeyler düşündüm hala düşünüyorum da evlilik defterim var o bile doldu ne aklıma geldiyse yazdım,yazıyorum da....hayırlısını nasip etsin Allahım.....

Back