- Konu Sahibi asigimkralime
-
topiğin hayırlı olsun. yalnız bu demetrios ne demode kalmış diğerlerinin yanında yaaaa. ne malzeme, ne model, ne manken, ne mankenin saçı vs. ile günümüzü yansıtmıyor. halen de hangi gelinlikçiye gitseniz demetrios kataloğu var...
uuuuvvvvvvvKonuyu açan arkadaşa çook teşekkürler.Harika bir paylaşım.Herkesin çok işine yarayacak
ilk yorumu ben yapayım. canım topic süper olmuş. çok işimize yarayacak ama bu kadar çok model olunca insanın kafası karışıyor poff çok zor çokk özellikle uzun kllu sırt dekolteli modellerini bekliyorum :)
topiğin hayırlı olsun. yalnız bu demetrios ne demode kalmış diğerlerinin yanında yaaaa. ne malzeme, ne model, ne manken, ne mankenin saçı vs. ile günümüzü yansıtmıyor. halen de hangi gelinlikçiye gitseniz demetrios kataloğu var...
gelinliğin çok merak ediyorum.....güle güle giy....coğu sade gelinlikler hiç zevkime gore değil türklerin genel giydiği kabarık şeyleride sevmiyorum. valla çok farklı isteklerim var bakalım gelinliğimi sizlerle paylaşacağım inşallah cok güzel olacakkk..
teşekkür ederim canım....inşallah hayalindeki gelinliği ağzı tadıyla giyersin....ellerine saglik canim supersin, hayalimdeki gelinlik burda var
insallah istedigimi bula bilirim:)
ellerine saglik cok faydali oldu
Evet prenses gelinlikleri modaymış....bu aralar benim de o tarz hoşuma gitmeye başladı...tepeden uzun duvakla birlikte...beğendiğin için bende sana teşekkür ederim...2012de prenses gelinlikleri modaymış ve burdada prenses gelinlikleri mevcut çok güzel tşk ederim...
45.
46.
47.
48.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?