- 18 Şubat 2018
- 12.183
- 2
- 54.645
- 598
- 44
- Konu Sahibi duygutekin1336
-
büyük olanları konsantre olmuyor küçük olanlari konsantre oluyor hangi rengini diyosun peki cnmEvet 3 litre büyük mintax olan şokta ki
orası öyle de bi sans vermek istedim sadece belkide yumosa devam ederimbence kötü
yumoşun yerini hiç bir şey tutmuyor
vegan yani ne demek bilmiyom da . bide bu yumuşatıcı her yerde bulunmuyor bittigi zaman sorun olurBunu bırakın, şu görsele eklediğim yumuşatıcı var ya efsane bir şey.Ben iki çeşit aldım ve mor olana bayıldım.Şu anda A101'de aktüel ürünü olarak satılıyor ve 44.90 liraydı fiyatı galiba.Bu markanın tüm ürünleri çok güzel, uygun fiyatlı ve vegan.Mor olanı stokladım ben, çok tatlı ve hafif bir kokusu var. Mavi olan daha sert kokuyor. Pembeyi denemedim.
Bi bakarım ama niyeyse hiç güvenmiyorum:))bu bulutu dene istersen
Mor pembe güzel perosunda sarısı ve kırmızısı varbüyük olanları konsantre olmuyor küçük olanlari konsantre oluyor hangi rengini diyosun peki cnm
kulplu olan derken
ben de yumosa alistim yine ondan devam ederim ama bu bulun pempesini yarın denicem bakim nasılBi bakarım ama niyeyse hiç güvenmiyorum:))
siyah inci bime hiç gelmiyor artıkBu ikisi favorim.
Ben bugün bime gittiğim de vardı. Hatta eşim geçen ay aldı ondan önceki ay da almıştı. Belki bitmiştir.siyah inci bime hiç gelmiyor artık
burdaki bim de sürekli bulamıyorum nerdeyse her gün dısari cikiyorum bakıyorum yok ama iki gün once gittigim de buldum sonunda aldim bi tane bugün yine cikacam gorürsem alicam yine bide pempesi güzel diyorlar bide ondan deneyim :))Ben bugün bime gittiğim de vardı. Hatta eşim geçen ay aldı ondan önceki ay da almıştı. Belki bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?