Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bimeks Turbomex ekmek lahmacun makinası hakkında..
Merhaba arkadaşlar; bu ürünü kullanan yada fikri olan var mı? çok hızlı ve güzel lahmacun , pide, ekmek yapıyormuş.Almayı düşünüyorum.Bilgisi olanların fikirlerini bekliyorum.Yada bildik markalarda bu işi yapan bildiğiniz ürün var mı?
arkadaşlar ben geçtiğimiz ay aldım bu ürünü. kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. sadece bazlama değil kekten kuru fasulyeye kadar herşeyi yapıyorum ben :) Gittigidiyor sitesinden 270 liraya aldım. normalde çok daha pahalıymış sanırım.
Arkadaşlar bimeks te kek yapımı nasıl oluyor bilen var mı? kabartıyor mu ? yoksa normal fırın daha mı iyi ? fırın ıle bımeks arasında kaldımda. cevap verırsenız cok mutlu olurum
Eşim araştırmış. Türkiyeye Raha pazarlama diye bir firma getiriyormuş. Ordan uygun fiyata aldık. Kullanıyourm ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar.
Eşim araştırmış. Türkiyeye Raha pazarlama diye bir firma getiriyormuş. Ordan uygun fiyata aldık. Kullanıyourm ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar.
Ya bende düşünüyorum ama internetten alışverişe de guvenemedigimden alamadım bir türlü siz memnunmusunuz acaba beller yapıyorsunuz içind e tepsisiyle bir mi aldınız ve ne kadara aldınız rica etsem soylermisiniz
Merhaba arkadaşlar; bu ürünü kullanan yada fikri olan var mı? çok hızlı ve güzel lahmacun , pide, ekmek yapıyormuş.Almayı düşünüyorum.Bilgisi olanların fikirlerini bekliyorum.Yada bildik markalarda bu işi yapan bildiğiniz ürün var mı?
Arkadaşlar bimeks te kek yapımı nasıl oluyor bilen var mı? kabartıyor mu ? yoksa normal fırın daha mı iyi ? fırın ıle bımeks arasında kaldımda. cevap verırsenız cok mutlu olurum