Bim'deki ürünler hakkında..

koz-bis.jpg

cnm sen eklemişsin burda küçük geldi detaylı bakayım diye sitesine girdim
göremedim bu ilanı:sinifsinif:
ama bunlar çok güzel.
inş bnde alabilirm bunlardan

bende rexona set alıcam kajal lipgloss alıcam bide kajal far alıcam..Aslında high fashion edp de almayı düşünüyorum (şişesine bayıldım :KK70:) Ama iyi midir bilinmez çünkü bunların testerları olmyor galiba..Kızlar bu parfmden almayı düşünen var mı? bu hafta gerçekten güzel ürünler getirmişler insan ne alıcağını şaşırıyor :KK70:

Bayan parfümün kokusundan ziyade şişesi yakından gördüğünüzden çok daha hoş kokusuda güzel ben begendim..Eyeliner kullanmadıgım için pek dikkatimi çekmedi.Rujlardan sadece pembe dikatimi çeti uçuk pembe severler için çok ideal.Farlar da kremsi bir yapıya sahip onlarda hoş..Vücut siminin griside var..Katalogda sadece altın sarısı var..Fakat bunların yeterli stogu olmadıgı için çok az sayıdalar.diger magazaları bilmiyorum tabi.Kremler felan çok sayıda değil almayı düşünenler sabah erkenden gitmeli bence :)Herkese şimdiden iyi alışverişler :)

bende mikrofiber bezlerin hastası oldum cidden..
benim bildiğim 3 renk var,sarı yeşil ve pembe..
hijyen açısından farklı yerlerde kullanmak için 3 renk olmasıda süper..
bende bir sürü aldım..gidince dahada almayı düşünüyorum:))süperler

bende çok beğeniyorum özlem..

renk renk evin farklı bölümlerinde kullanıyorum..

toz,banyo,cam hepsi ayrı ayrı oluyor ve çok memnunum :lepi:

Bayan parfümün kokusundan ziyade şişesi yakından gördüğünüzden çok daha hoş kokusuda güzel ben begendim..Eyeliner kullanmadıgım için pek dikkatimi çekmedi.Rujlardan sadece pembe dikatimi çeti uçuk pembe severler için çok ideal.Farlar da kremsi bir yapıya sahip onlarda hoş..Vücut siminin griside var..Katalogda sadece altın sarısı var..Fakat bunların yeterli stogu olmadıgı için çok az sayıdalar.diger magazaları bilmiyorum tabi.Kremler felan çok sayıda değil almayı düşünenler sabah erkenden gitmeli bence :)Herkese şimdiden iyi alışverişler :)

ürünleri kaçırmamak için napsak bim e çalışmaya mı girsek acaba:dance:

Kajal lipgloss aldım açık pembe ve kırmızı (zati iki renk vardı) Bence başarılı beğendim ve çok cici bi kokusu var.

Rimel,dipliner,simli ve normal eyeliner,vücut simi ve farlar vardı. Far da alacaktım aslında ama renkler evde olan şeylerdi o yüzden iki lipglossla alışverişimi tamamladım :):)

Aldım bende kızlar,pembe lip ve pırıltılı far aldım ve denız yatagı aldım kocama bayılır o kaydirigubbakcemile3
havuz bıtmış:sinifsinif:
bırde cıps cıkolata aldım süperrrrrrrrrr tam mısafırlık kahve yanına koymlık bayıldımmmmm

bende çay bardağı aldım şekli değişikti ve çok ucuz 6 lı takım 2 küsürdü
güneş kremi aldım süpperrrr
cips çikolata aldım kocişten saklamalıyım..misafir yanına koymayı düşünüyorum çünkü çok kaliteli,lezzetli
eyeliner aldım.çok beğendim onuda..aslında ne kadar fazla para harcadığımızı anladım kozmetiklere..maskarasını almıştım önceden oda çok güzeldi çünkü
lip glosslar güzeldi ama bende vardı bütün renkler zaten..farklı bir ton rujum olmasa alırdım

herzamanki ürünlerinden de aldım..
bugün ilk defa karamelli mısır gevreği aldım.500 gr 2.75 tl ve tadınıda beğendim..yine bilindik markalara çok veriyormuşuz onu farkettim.

haftaya geleceklerin broşürünü aldım.
temizlik malzemeleri çok indirimde olacak
mp3 var 20 liraya
telsiz telefon var
babalr günü olduğu için erkek kıyafetleri aksesuarları var..

bugün bide ne anladım..bazen ucuz diye htiyacım olmayan şeylere bile yöneliyorum..dur demeliyim buna..

cips cıkolataya bende bayıldım ya cesıtlero vardı ne bılım böle guzel olcagını 1 tane alırım kalrsa yarına

haa bıde bulşık makınası ıcın koku aldım süper kokuyo tavsye ederımmm.

haftaya makina temizleyici var calgonitin aynısı 9 tl ne kadar fazla kakalıyorlar bize..
o kokularda 8 küsür oluyor genelde..bugün baktım bende 3 liraydı..evde var olmasa alırdım

X