Bim'deki ürünler hakkında..

Blendor ağda bantları aktüel ürünlerin olduğu standta mı? yoksa sürekli satılan bir ürün mü? ben göremedim buradaki bimler de

bende başlığı görünce bimde satılan yağilı gevreği tavsiye etmek istedim.biz ailece çok beğeniyoruz.konyalılar bilirler yağlı gevreği çok meşurdur konyada.ilker di markası galiba.bide mikrofiber bezi hem çok uygun hemde çok güzel evde kaç tane var ben bile bilmiyorum.halıyı duvarı silerken falan çok rahat siliyo.hele duvar silecekseniz süper.ben arkadaşlarıma bile hediye aldım bu bezlerden:)

bide bime oyuncaklar çok uygun fiyata geliyor,genelde pilsan marklalı oyuncaklar dışarıya göre baya uygun oluyo.oyuncakları takip edin derim.lisanslı ürünler falan getiriyolar hemde uygun.

bimde çalıştım 1ay, mayıs 1 de başladım haziran 1 de ayrıldım ders çaışamıyordum çok yoruluyordum vs. bu nedenden ayrıldım.BERK çayların hepsinden bahsediyorum şu anda yok yaklaşık 3 haftadır berk çay satılmıyor,satıştan çıkmadı ama neden olduğunu ben bilmiyorum,berk çayı ofçay üretiyor.ama dedğim gibi neden gelmiyor bilmiyorum.özellikle mavi ambalajlı berk çay çok yoğun ilgi görüyor ve herkes obnu çok beğeniyor.ben içmedim dedğim gibi 1 ay çaıştım.blenior ağdayı da alanlarlar gelip bir daha aldı hep.mereak ettiğiniz bişeyler varsa anlatabilirim öğrendiğim kadarıyla.

he aslında berk çayın sarı olanlarının üstünde yazıyor ofçay tarafından üretiliyo diye ama öbürlerini bilemem, müdür de demişti ofçay bim için üretiyo berk çayı diye.ama tabi dedim ya sarı olanının üstündeki yazıyı okudum öbürlerini bilemem.

canım ben 1 kg. normal çayın içine 500 gr. lık hancı çay karıştırıyorum herkes bayılıyo..

kullandığın bezler hangi renk??çünkü bimde farklı renkler var..

bende mikrofiber bezlerin hastası oldum cidden..
benim bildiğim 3 renk var,sarı yeşil ve pembe..
hijyen açısından farklı yerlerde kullanmak için 3 renk olmasıda süper..
bende bir sürü aldım..gidince dahada almayı düşünüyorum:))süperler

üzlem allah bilani virmesin :roflol:

ayy keske burdada bim olsada gitsem :))))

he valla vermesinnnnnnnnnnnnnsempatiksalakcinni

datlummmm sen iste yeterkiii sana kamyon kamyon bez feda olsun...delikafadulden
ama cidden süperler yaaa bayılırsınnnn

biliyorum cnm, ben uzun zamandir sadece mikrofiber bez kullaniyorum..
mutfakta banyoda heryerde :))))

biliyorum cnm, ben uzun zamandir sadece mikrofiber bez kullaniyorum..
mutfakta banyoda heryerde :))))

işin doğrusu bende 3 yıldır felan kullanıyorum ama bir ton para vermiştim onlara..
bunları sevmemim nedeni fiyatının çok uygun olması şekerim..
yoksa mikrofibere zaten sözüm yok.
benim aldıklarımın tanesi o zaman 25 tl idi(ve deterjan felan kullanmıyorsun onlar için..
ama bunlar çok ucuz...
kullan at canın acımaz yaneeeee..hem her türlü deterjanla kullandım hiçte birşey olmadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…