Bim'deki ürünler hakkında..

ben müşteri sizse çalışan gözüyle bakıyosunuz. burası müşterilerin paylaşımda bulunduğu bir alan. deneyimlerimizi paylaşıyoruz. sizin savunmalarınızla olay başka bir boyut kazandı. bu yazışmaların devamının okuyan hiç kimseye fayda getirmeyeceğini düşündüğüm için ayrıca birbirimizi az çok anladığımız fakat hakveremediğimiz için daha fazla bu tür konuşmalarla topici işgal etmeyelim. size başarılar dilerim...

Peki :)

Ben bahsi geçen çay fabrikasında çalıştın bir süre ,Bim görevlisinin söylediğinin aksine koku ve renk konusunda yoğun şikayet alıyorduk. Hatta bir süre boya koyduk çaya renk konusunu halledelim diye , sonra vazgeçildi. Bim haricinde ciddi bir müşterisi olmayan 3. sınıf bir fabrika. Yani konuşmasını duyduğunuz personel yüksek olasılıkla doğru söylemiştir. Zaten ürün bitmesi zor çünkü firmanın Trabzon da yaş çay işleme tesisi var .

neee??
boya mı koydunuz çaya??
ee nerde insan sağlığı..
gerçek mi bu ya?

kocam sabah balkon ıcın sandalye ve halı ıcın hurc aldı getrcek az sonra bakelım nasıllarboshayallersmile

Birde şu var herkes burda ürünlerin büyük firmalar tarafından üretildiğini söylüyor arkalarında yazıyor zaten bir nevi fason üretim yapılıyor ama tat konusunda iki ürünü karşılaştırdığın zaman bariz bir şekilde fark ortaya çıkıyor neden insanlar kendi markalarını ucuza satmıyorlarda fason ürettiklerini ucaza satıyorlar Benim eşimde gıda sektöründe ne dolaplar dönüyor diyor bunlar bir gerçek Ayrıca bende farklı bir sektördeyim üretim yaptığımız ürün türkiye çapında bir numara 5 yıl garantisi var ama gelgelelim fason ürettiği başka br markanın 1 yıl garantisi var bazen bir şeyler araştırırken durup düşünmek gerekli buyrun işte çay boya kattıklarını söylüyor yoksa ellerinde dünya kadar çay olan market bir anda neden çeksin ürünü

Boya ya takılmayın , gıdaya uygun boya , prob. yaratmaz. Boya çayın kalitesizliğini örtbas etmek için kullanılıyordu , ben de buna dikkati çekmek için yazmıştım. :)

haklısın..bimin ürünlerinin çoğu fason üretim...
ve bazı ürünlerinde bu çok bariz belli oluyor firma aynı ama üretim yerleri farklı ve iki ürün
çok farklı ..o yüzden her ürününü kullanamıyorum..çayı mesela bende hiç beğenmemişdim..hiç almadım sonra..
deterjanlarını,tatlılarınıda güvenip alamıyorum..

akıllı kadını topiği:)))))))
bim bildiğin mini hipermarket. aradığın herşeyi. biraz bekleyerek alabiliyorsun, hemde inanılmaz bir fiyata.
bimin ortağı a101 i açtı ama pek bim gibi değil orası. bizim evin yanında diye oradan alışveriş yapıyoruz biz. bim uzağımıza geliyor biraz(
şu bim aktüeli devamlı takip etmek lazım aslında.. güzelmiş bu topik çeşit sunuyor:)))

opuyorumnanaktan

şu halı hurçlarından ben de alcam kışlık halıları kaldırmak için kaldıysa akşam ben de aliim

eveeeettt bimin en sevdiğim ürünlerinden biride çaydıııı.... şimdi kafamda bi sürü soru işareti oluştu. ben bu çayı alayım mı almayayım mı...hancı çayı çok beğeniyordum onda yoktur inşallah bahsettiğiniz boyalar herkeste bayılır çayıma bu ne çayı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…