kullandığın bezler hangi renk??çünkü bimde farklı renkler var..
canım 3 rengi var ama sadece renk değişik kullanım yerleri aynı..nerde kullanmak istersen orda kullanabilirsin,mesela ben maviyi toz almada yeşili mutfakda kullanıyorum karışmıyo.bide cam bezi var oda sarı.ama ben cam bezini hiç kullanmadım çünkü camlarımıda mikrofiberle temizliyorum.:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
canım 3 rengi var ama sadece renk değişik kullanım yerleri aynı..nerde kullanmak istersen orda kullanabilirsin,mesela ben maviyi toz almada yeşili mutfakda kullanıyorum karışmıyo.bide cam bezi var oda sarı.ama ben cam bezini hiç kullanmadım çünkü camlarımıda mikrofiberle temizliyorum.:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
HAZIRLANIP GİDECEĞİM BAKALIM KAYDA DEĞER BİŞEYLER KALMIŞMI..EN ÇOK İHTİYACIM BÖCEK yemi,oyuncak sepeti..benim sorduğum 12.5 tu tam 2 katı ya ayıp günah valla
ya bayanlarr nisan ayında bim e gelen çiçek tohumlarından aldınız mı?
aldıysanız ekdiniz mi?
eşim aldı hevesle dikti saksıya fakat bu bitki çiçek açacağı yere fasülyeye benziyor
fasülye yaprağı gibi yaprakları ve boy atıyo sanki
varmı alıpta eken acaba
Ben almıştım menekşe ekmiştim.Geçen seneden kalan karanfil ve aslanağzı vardı kaçırmıştım ekim zamanını bu sene ektim arkasında ne yazıosa o zaman çıkıyor.Şuan çiçiek açmaya başlıyorlar yavaştan aslan ağızlarım tavsiye ederim.Ama bu sene almadım keşke alsaydım.ya bayanlarr nisan ayında bim e gelen çiçek tohumlarından aldınız mı?
aldıysanız ekdiniz mi?
eşim aldı hevesle dikti saksıya fakat bu bitki çiçek açacağı yere fasülyeye benziyor
fasülye yaprağı gibi yaprakları ve boy atıyo sanki
varmı alıpta eken acaba
fırınlanmış mantısıda çok güzel, fiyatıda 1.25 yanlış hatırlamıyorsamboshayallersmile
annem 1 et tablet atıyor suyun içine haşlarken çok lezzetli oluyor cokacimcoook
ooo süper fikirmiş canım denicem mutlaka... ben kayseri mantısını alıyorum ve çok beğeniyorum salçalı sos ve sarmısaklı yoğurtla muhteşem oluyo canım istedi şimdi:))