Bim'deki ürünler hakkında..

kullandığın bezler hangi renk??çünkü bimde farklı renkler var..

canım 3 rengi var ama sadece renk değişik kullanım yerleri aynı..nerde kullanmak istersen orda kullanabilirsin,mesela ben maviyi toz almada yeşili mutfakda kullanıyorum karışmıyo.bide cam bezi var oda sarı.ama ben cam bezini hiç kullanmadım çünkü camlarımıda mikrofiberle temizliyorum.:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

benim kullandığım cam ve toz için mikrofiber bezim var..hani şu çok pahalı olanlardan almıştım..20-25 lira..ama çok memnunum...bimdekiler de baya ucuz ya o yüzden inanamıyorum..gerçekten camda ve aynada hiç leke,tüy falan bırakmıyo mu???bilmiyorumkismile

HAZIRLANIP GıDECEĞıM BAKALIM KAYDA DEĞER BıŞEYLER KALMIŞMI..EN ÇOK ıHTıYACIM BÖCEK yemi,oyuncak sepeti..benim sorduğum 12.5 tu tam 2 katı ya ayıp günah valla

cam bezini aldım ben hiç tavsiye etmiyorum kullanamadım canım hiç temizlemiyor:umursamaz:
ama diğer mikrofiberler güzel.onları kullanıyorum toz alıyorum
burda biri halıda siliyorum demişti hiç denemedim bunu da deneyelim bakalımCADIARZU

HAZIRLANIP GİDECEĞİM BAKALIM KAYDA DEĞER BİŞEYLER KALMIŞMI..EN ÇOK İHTİYACIM BÖCEK yemi,oyuncak sepeti..benim sorduğum 12.5 tu tam 2 katı ya ayıp günah valla

oyuncak sepeti banada gerekiyor
kaliteli mi acaba nasıl:uhm:
bim bana uzak bugün gidemem ama yarına kalırsa alırcam bende

ya bayanlarr nisan ayında bim e gelen çiçek tohumlarından aldınız mı?
aldıysanız ekdiniz mi?
eşim aldı hevesle dikti saksıya fakat bu bitki çiçek açacağı yere fasülyeye benziyor
fasülye yaprağı gibi yaprakları ve boy atıyo sanki
varmı alıpta eken acaba

bugün kızım için otomatik çadır aldım. daha açıp bakmadım inşallah memnun kalırım.. geçen hafta kamp sandalyelerini kaçırdım çok üzüldüm.. önümüzdeki hafta piknik masası gelicek.. dört tane taburesi var. masa ve tabureler birbiriyle bağlantılı. katlandığı zaman çanta şekline geliyo.. karar veremedim alsammı. ne dersinizni kızlar aranızda kullanan varmı? yoksa başka bi yerden kamp sandalyesimi alsam acaba yaa.. neyse..gerçi yarın bimin müşteri hizmetlerini arayıp baskı yapıcam sandalyeden tekrar getirsinler diye:)

ay görünce acaba dedim bizim bahçedeki çiçekten mi
eğer öyleyse evet fasulye gibi oluyo, büyüyo küçük bi ağaç oluyo, nisan, mayısta falan çok güzel mor çiçekler açıyo, ama çiçeği 2 ay falan sürüyo, dökülüyo sonra sadece yapraklar ve fasulye gibi şeyler kalıyo
:hulya:

knorr'un mercimek köfte harcı bim de diğer marketlerden çok daha ucuz bu hafta.

ben daha önce başka yerden alıp denemiştim, aynen kendi yaptığımız mercimek köfte gibi oldu. tavsiye ederim.

Ben almıştım menekşe ekmiştim.Geçen seneden kalan karanfil ve aslanağzı vardı kaçırmıştım ekim zamanını bu sene ektim arkasında ne yazıosa o zaman çıkıyor.Şuan çiçiek açmaya başlıyorlar yavaştan aslan ağızlarım tavsiye ederim.Ama bu sene almadım keşke alsaydım.
Başka tutmadı sandık karanfiller resmen ot gibiydi hatta kayınvalidem ot bunlar tutmadılar dedi ben de dedim bırak beki çıkar şimdi 4 saksıya böldük.
Ama ben tohum aldım çiçiek soğanı almadım bilemiyorum çiçek soğanını.

tohum almış dikmiş kocamla annem ben göremedim tam olarak ne ektiklerini
paketinde mor çiçekler vardı sanırım nisanda diktiler şimdiye çiçeklenmesi gerekirdi bu boy atıp duruyo ve sadece yaprakları var bi tomurcuk göremedik henüz.

ekim zamanları genelde mart-nisan filizlenmesi felan mayıs felan.Çiçek açmasıda haziran oluyo.Benim bütün aldıım tohumlarda öle yazıyodu.Ve ektiimde üstüne poşet kapattım sıcak olunca daha çabuk çıktı poşetsiz olanlara göre.Benim karanfillerdede henüz bi icraat yok uzuyorlar durmadan ama aslan ağızlarım tomurcuk olmuş bile çiçek açar bikaç güne...

fırınlanmış mantısıda çok güzel, fiyatıda 1.25 yanlış hatırlamıyorsamboshayallersmile

annem 1 et tablet atıyor suyun içine haşlarken çok lezzetli oluyor cokacimcoook

Ben kutu dondurmalarını da çok seviyorum, yazın sık sık alıyorum kocaman kutu 5 tl, tadı da gayet güzel...

fırınlanmış mantısıda çok güzel, fiyatıda 1.25 yanlış hatırlamıyorsamboshayallersmile

annem 1 et tablet atıyor suyun içine haşlarken çok lezzetli oluyor cokacimcoook

ooo süper fikirmiş canım denicem mutlaka... ben kayseri mantısını alıyorum ve çok beğeniyorum salçalı sos ve sarmısaklı yoğurtla muhteşem oluyo canım istedi şimdi:))

ooo süper fikirmiş canım denicem mutlaka... ben kayseri mantısını alıyorum ve çok beğeniyorum salçalı sos ve sarmısaklı yoğurtla muhteşem oluyo canım istedi şimdi:))

evet bizde kayseri mantısını alıyoruz cnm çok lezzetli oda ,kocaman kocaman oluyor bu fırınlanmışıda gayet güzel ve özellikle et tabletle harika oluyor mutlaka tavsiye ederim olumunekankayizsmile

ben daha önce başka bir marketten fırınlanmış mantı almıştım. içeriğini okuyunca mantının içindekinin kıyma değilde soya bilmemnesi olduğunu farkettim.. zaten fırınlanmış mantı dondurulmuş ürün reyonunda değil ordan anlamam lazımdı... bim dekinin içeriğini bilmiyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…