Bim'deki ürünler hakkında..

7 parça dekoratif ayna - 6,50 tl
büyüklü küçüklü yıldız şeklinde
büyüklü küçüklü daire şeklinde 2 ayrı model var ama muhtemelen bunlar ufak boyutlarda :)

şu tarz bişiler işte

Son düzenleme:
7 parça dekoratif ayna - 6,50 tl
büyüklü küçüklü yıldız şeklinde
büyüklü küçüklü daire şeklinde 2 ayrı model var ama muhtemelen bunlar ufak boyutlarda :)

Eee güzel uygun fyatı çok mu ufaklar acaba..
ayy bime gitsem de alsam broşürü..
başka önemli birşey var mı haftaya..?

Eee güzel uygun fyatı çok mu ufaklar acaba..
ayy bime gitsem de alsam broşürü..
başka önemli birşey var mı haftaya..?

bi sürü çikolata ve çikolatalı kaplı bisküviler geliyo cokacimcoook çok leziz gözüküyolar cokacimcoook

masa- sandalye takımı var, dikiş makinesi var, mini fırın var, 9 liraya kısa kollu gömlek diyo ona bakıcam ben, kondisyon bisikleti var :jeyyar: , kitaplık var, 13 liraya deri çanta varmışş zemuszemus,

desene çok güzel şeyler geliyor haftaya aynalarda çok güzel fiyatıda uygunmuş kaçırmayayım bari tşk.:kedi:

bimin kendi sayfasına baktım sayfa güncellenmemiş galiba eski aktüel ürünleri gösteriyo.

Bu hafta alez var kızlar alıcaktım ama 150*2000 benim yatak 160*2000 alez yıkanınca da çekiyormuş vazgeçtim.Ben de broşür var haftaya olanında acaba yasakmı buraya koysam taratıp :??

taratamasanda nelerin nekadar olduğunu yazsan canım çok merak ettim özellikle aynları yakın değilki gidim broşür alıyım

Yasak değildir heralde nasılsa bim bu broşürleri kendi dağıttı kaydirigubbakcemile3

gömlek güzelmiş bayan için bende annemlere alsammı dıye dusundum nasıl acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…