Bim'deki ürünler hakkında..

canım şu mavi yeşil iki renk olan mikrofiber bezden bahsediyosun herhalde ben memnunum çok güzel temizliyo su lekesi bırakıyomu bilmem ben arkasından kuruluyorum camları ama tv de ve etrafta bırakmıyor yalnız aynaları güzel silmiyor :hulya:
teşekkür ederim madem bende kuruliim arkasından camları:KK43:

Kayınvalideme çatal bıçak seti aldık
http://www.bim.com.tr/urundetay.asp?pid=2258&utip=1
Aktüel ürünleri güzel oluyor bebeğim için dalan deterjan aldım 2,5 tl ye normalde 9-10 tl miş
Çeyizime porselen takımı,yorgan,battaniye bir sürü şey almıştık.Keşke porselen takımından bi tane daha alsaydık o zaman...

gezmediğim bim kalmadı gecen cuma gunku yüz temizleme jelinden bir tane bile bulamadım :KK43:(((((((((

kızlar bir ürünüden daha cok memnun kldık eşimle
patates cipsi paprika aromalı dneyin hem cok fzla var içinde hemde pringels vardı ya silindir kutuda olurdu pahalı bir cips aynı onun tadında yağlı da değildi

bende havlu kağıttan memnun kalmadım o da çok ince geldi bana
yinede kullanıyorum ama pek beğenmedim:1no2:

Evime 3dk uzaklıkta olmasına rağmen arada bi alışveriş yapıyorum Bim'den.Ürünleri arasında arkdşn dedği Centro gofreti gerçekten bnde çok beğeniyorum.Bir de sarmısakları çok güzel:)MR Green temizlik bezleri vardı yeşil,pembe ve sarı olan onları çok beğeniyordum ancak son zamanlarda kaliteyi feci bozdular.Aynı marka bu defa renkler iki sari bir mavi olarak üretilmiş ve kalitesiz bezler.Resmen hav bırakıyor banatın bezleri gibi çok kötü.Bimdeki görevlilere bildirdim görüşlerimi ve bende viledama geri döndüm ama aynı kalite çıksın yine alırım hemen denemeyenlerede tavsiye ederim şimdi değil ama..

bimden geçen ay aldığım efsane pilavlık pirinç in içinden fare pisliği çıktı .... bilginize . o günden sonra bimden efsane markalı ürünleri almıyorum ..

bimden geçen ay aldığım efsane pilavlık pirinç in içinden fare pisliği çıktı .... bilginize . o günden sonra bimden efsane markalı ürünleri almıyorum ..

nassı yani :1shok:
fare pıslıgı oldugundan emınmısınız kı ? nasıl anladınız peki? :1shok:

kaydirigubbakcemile5

yıllardır alırız, hiç sorun yaşamadık.. aman allahım mümkün mü böyle birşey.. eğer gerçekse iğrenç..

scarlet marka kadın pedi alıyordum
şimdi onuda bozmuşlar
neden suyunu çıkartıyolarki onlar kaybeder ne yazıkki

X