Bim'deki ürünler hakkında..

Bu topik sayaesinde bende "Bim"ci oldum.Önyargılıydım önceleri ama denediklerimden sonra çok memnunum.Hele kazandibi tatlısına bayılyoruz ailecek. Güldal çamaşır suyu, art çamaşır deterjanı,tatlıları, mezeleri,yağlı gevrek,dost süt ve yoğurdu,çerezleri , telli kaşar peyniri, ahududu reçeli, bebek bezi gayet güzel.Eşimde traş köpüğü ve bıçaklarından memnun.

Merhabalar. ben de genelde bim marketlerden alışveriş yapıyorum.

Dost süt - Dost yoğurt

Yumurta

750gr. lık beyaz peyniri var cırtı çekilerek açılıyor( adı aknaz mıydı unuttum ) ama kapaklı değil.

Salçası - bezelyesi güzel.

Berry sıvı sabunu güzel ( evyap üretiyor )

Jenny Willy bebek bezinden memnun kaldım. ( evyap üretiyor.)

Family ıslak mendili güzel ve hesaplı.

Tereyağı da güzel.

Büskivi ve gofret çeşitleri de güzel.

Vip 3 ü bir arada Cafe bence çok hoş .

Et ürünlerini de oradan alıyorum.

Tabii ki tuvalet kağıdı havlu kağıt ve bazı temizlik ürünlerini de kullanıyorum. ( güldal çamaşır suyu - desto sıvı bulaşık deterjanı vs. )

Birçok ürünü bim den alıyorum ve çok da memnunum.

kızlar bu aralar aktüel ürünlerden bişey alamıyorum bi geçenlerde sıvı sabun aldım.

bu hafta dove saçkremi ve şampuanı indirimde ama
kilerdeiken de indirimdeydi aldım kremi iyiydi ama şampuanı yaramadı bana

ben de annem de birçok alışverişimizi bim den yapıyoruz. hem kendi ucuz markaları var. hem de en ünlü markaların ürünlerini normalden daha uyguna satıyorlar. ayrıca bazen ev eşyaları da oluyor. odamda kullandığım halımı bimden 50 ye mi ne almıştım. gayet de memnunum. paşabahçenin çay-pasta takımını almıştım kırmızılı. onu da çok seviyorum hatta kullanmaya kıyamıyorum. yine bazen ünlü kozmetikler de uyguna geliyor. lakin erken gidip kapışmak lazım.kaydirigubbakcemile3

yurt muydu neydi yaprak sarma aldım, kötüydü valla beyenmedim, gerçi konserve sarmadan ne bekliyosam:hulya:

bim e gelen aktuel ürünler hangi günler başlıyor hep kaçırıyorum da fisfisfis yazar mısınız kızlar o günü kollıyım daa kapışa gidiyim :eek: kaydirigubbakcemile3

son aldığım pudingden memnun kalmadım daphne markası:umursamaz:
birde asma yaprağı almıştım beğenmedim
ama geri ne aldıysam hepsi hem güzel hem de hesaplı:lepi:

Geçen Cuma Bim'de temizlik çılgınlığı vardı :KK70: Domestos(bidon), 3 tane 3lt Perwoll, Vernel(bidon), 10'lu bulaşık süngeri, büyük sıvı sabun vs hepsini aldık annemle :KK70: Ariel de alacaktım ama geçen aktüelden aldığımız 8kg Omo'dan daha çok var. Başka marketlerde de ucuzladığını görünce vazgeçtim. Calgonit'i de düşünüyorum alsam mı almasam mı :)

Son düzenleme:
kızlar eşim işe geç gidecekti ogün temzlik ürünlrinden al dedim alamam dedi neyse bana şaka nyapmıs kociş aldıklarını sayayım paramız kalmazsa satabilirim :)

2 adet büyük domestos 6 kg çamasır suyu ( içicem mi napıcaksam Artık kaydirigubbakcemile3)
1 adet siyah çamaşıalr için
1 adetde narin çamaşırlar için perwoll
1 adet nar özlü sıvı sabun
birde ne oldugunu bilmeden ariel leke cıkarıcı almıs kadınlar cok rağbet ediyorlardı dedi anneme telefonda anlattım gül gül öldük kaydirigubbakcemile2
birde antibakteriyel sıv sabun almıs

ay evde koyacak yer kalmadı çamasır suyundan :KK70:

hepside bilinen markalar ve cok seindim
birde yiğenimize yumusak bowling seti vardı ondan almıs oynadık hatta hafta sonu cok güzeldi

bol bol temizlik yapacaksın herhalde arkadaşım kolay gelsin
evet her hafta güzel ürünler geliyor takip etmek lazım bencede

tühh deterjanları kaçırmışız her hafta takip etcem artık:sinifsinif:

valal bende şu perwolü yakalarım die umut etmiştim ama kapan kapana gitmiş
neyseki istblda olanlar ve almak isteyenler için çağrı marketleri var onda 4 kilo perwol 8350 fiyatı acayip uygun yani

X