Bim'deki ürünler hakkında..

profetrol ve supanglesi hatta kazandıbı.. yanı sutlu tatlıları mado (yanı kahramanmaras yaşar dondurma-yada yasar pastanesı) cıkıslı olabılıyor bazı magazalarda ıstsnbulda uretılıyor bazı magzalarınkı yasar pastanesınden.. ıcındekılerın alt kısmında uretım yerı ıle ılgılı bulgıler var MADOdan yıyor olabılırsınız gercekten :)
profetirol süperrrr
mado da yediğimden bin kat daha güzel.

Hımm çok gugüzel şeylerden açıklama yapmışsınız sağolun bebek bezinin deniycemm

Arkadaşlar yarın bim e has cevher marka düdüklü tencere geliyor kullanan var mı kalitesi nasıl acaba

Kizlar ben bu hafta bu tepsileri aldim cok şekerler tam çeyizlik

Eklentiler

• IMG-20150116-WA0004.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 300
bimden süt,yoğurt,sucuk tarzı şeyler kesinlikle almam önceden süt ürünlerini alırdım ancak hamilelliğimde kesin karar aldım

u post: 37177891 .!.:
donmus balik ve konserve balik olmamis cok kotu. ayni sekilde donmus patateste iyi degil.
Ah sorma. Donmuş hamsi almıştım. Evide kokuttum, midemi de bozdum. Bu saat oldu hala kokusu ağzımda. Uzun zaman balık ağzıma koymam artık.

donmuş balık konusunda yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.
yok böyle bir koku.
ikiye böler iki kere pişiririm demiştim ama yarısını pişiripte boyumun ölçüsünü alınca diğer yarımı attım.

şişme yatağı kaçırdım ona üzüldüm. o kadar takip ettim nasıl gözden kaçırdım anlamadım.
çok kullanışlı bir ürün tavsiye ederim bir tane vardı bende bir tane daha almak istiyordum kısmette yokmuş.

Bi de tencerelerini tavalarını seviyorum mesela bi ara makarna tenceresi çıkmıştı kapağı delikliydi baya kullanışlı Tabi kullandıkça çizilmeler oluyo ama yine de kullanışlı bi ürün

Bulasik makinesi kokusunu alip kucuk tuvalete lavabonun icine atiyorum cunku makinede kokusu cok yogun oldugu icin rahatsiz etti.ama tuvalet lavabosunda bir harika bulut yumusaticiyi tek gecerim. Gurdal camasir suyu da cok iyi temizliyor ama kokusu cok keskin. Ve tabiiiii ki assolist dost. Dost yogurt bir harika dostum :)

benim hala buzlukta duruyor. kedilere vericem kalanı. beni balıktan soğuttu.
önereceğim ürünleri:
salatalık turşusu
kokulu çöp poşeti
pirinçleri özellikle yasmin kokulu olan piyasaya göre fiyatıda çok uygun
cin mısır
labne peynir
keçi peyniri
aklıma bunlar geldi

En çok aldığım ürünler, Aspirin sprey,Un,Dost yoğurt-süt, konserveleri de fena değil onlardanda arada alırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…