profetirol süperrrr
mado da yediğimden bin kat daha güzel.
ben sürekli alışveriş yapıyorum bimden zetn burda baska büyük market yok
peynir ,süt ,sucuk,her ceşit gıda maddesi alırım
domestos takliti bir ürün var şişesi filan aynı o cok güzel
gürdal diye bir markanın temizlik ürünleri hepsini denedim kirec cözücü yağcöz sprey şeklinde cok pratik
bebeğime bez alıyorum tereddütlü almıştım ama jenny willy diye bir marka uygun ve kaliteli
a
varmı acababimden yemek takımı almıştım geçen gün çeyizime
güral porselen 24 parça günlük yemek takımı 45 tl
çok güzeldi iyiki almışım
aktuel urunler haftalık gelıyor o gunun sonunde bıle bıtebılıyor sanmıyorum ama tekrar mutlaka gelıyor aktuel urunlerı ınternet sıtesınden takıp edersenız yakalarsınızYaaa hala
varmı acaba
vanilyalı oda parfümü
kokulu çöp torbası
yağ çözücü
mini şişelerdeki kolası
Ah sorma. Donmuş hamsi almıştım. Evide kokuttum, midemi de bozdum. Bu saat oldu hala kokusu ağzımda. Uzun zaman balık ağzıma koymam artık.u post: 37177891 .!.:donmus balik ve konserve balik olmamis cok kotu. ayni sekilde donmus patateste iyi degil.
benim hala buzlukta duruyor. kedilere vericem kalanı. beni balıktan soğuttu.donmuş balık konusunda yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.
yok böyle bir koku.
ikiye böler iki kere pişiririm demiştim ama yarısını pişiripte boyumun ölçüsünü alınca diğer yarımı attım.
şişme yatağı kaçırdım ona üzüldüm. o kadar takip ettim nasıl gözden kaçırdım anlamadım.
çok kullanışlı bir ürün tavsiye ederim bir tane vardı bende bir tane daha almak istiyordum kısmette yokmuş.