Bim'deki ürünler hakkında..

vanilya
kabartma tozu
kakao
kısaca temel pasta malzemelerinin hepsini bim den alıyorum
hindistan cevizi de çok güzel

çamaşır suyu
yağ çöz
yumuşatıcı

sütünü yemeklere pastalara kullanıyorum ama kızıma vermiyorum
nedense belki diğerlerinden daha sağlıklıdır araştırmak lazım
yoğurdu çok güzel ayrıca,
et ürünleri iyi değil
sucuk-köfte ofsayt

geçen babam köftesini almış eksimsi bi tadı vardı yiyemedik

ma sente çikolatalı pastayı almıştım geçenlerde kremasının tadı çok hoşuma gitti ama pastanın içindeki kek oranı çok azdı oda zamanla sadece kremayı mı çatallıyorum yahu hissi yaratıyor insanda birde hafif bayıyor kek arıyorsun pastanın içinde. alıp yiyen var mı acep hepsi mi böyle yoksa bize mi böylesi denk geldi?

bende zaman zaman bimden alisveris yaparim gurdal marka yogun camasirsuyu domestosa bin basar fiyatida onun yarisi kadar bide yag cozucusunu denedim onuda cok begendim.

kızlar yarın Lisanslı Figürlü Matara Bardak geliyor daha önce alan oldumu kızım 2 yaşında gece su içmek için uyanıyor beşiğinin komidinine bardakla su koysam dökebilir bunu düşünüyorum en azından susayınca beni uyandırmaz kendi içer uyur diye ama tavsiye edermisiniz kararsız kaldım:26:

Peynir çeşitleri dost süzme özellikle, süt, ayran, hazır kek çeşitleri, dışarda 30 40 liraya pasta alcama bimden toplamda 20 liraya alışveriş yapıp herkesin çok beğendiği pastamı yapabiliyrm hemde 12 kişilik :)

Bim'in en çok hazır kazandibi tatlısını seviyorum.
Onun dışında milföy hamuru ve tavuk ürünleri güzel.
Temizlik ürünlerini açıkçası kullanmadım ama şu mikrofiber bezi alayım diyorum ben de bugün :)

Aknaz marka peyniri seviyorum ama dayanıklı değil 4 gününde başlıyor kokuşmaya buna bir çözüm bulunsa iyi olur diğer pahalı markalarda rahat 1 hafta yiyorsun hiç birşey olmuyor ,5günün sonunda çöpe atmak parayı sokağa atmaya benziyor

Scarlett markalı pedleri çok güzel. Bulut marka yumuşatıcıları da öyle.. Dost yoğurtu, sütü de güzel. Kendi meşrubatları ve pudingleri güzel değil. Ama genel olarak kendi çapındaki diğer marketlerle kıyaslandığında (örn. A101) daha kaliteli buluyorum ve çalışanları da daha ciddi..

Çok mecbur kalmadikca Bim den alış veriş yapmıyorum alsam bile bildik markaları alıyorum nohut, mercimek berbat sucuk almadım ama fiyatına bakarsanız suphelenmemek elde değil kedi dili biskuvi berbat yaptığınız tatliyi rezil edebilir ürünler ucuz kalite kesinlikle düşük bide kasiyerlerin tutumu çok kötü sanki poşet değil altın veriyorlar tavır hiç hoş degil

Sucuk almadım ama nohut ve mercimeğinde hiç sıkıntı yaşamadım hatta aldığım hiç bir ürününde sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…