Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 9 mayısta bime chef's mutfak gereçleri geliyomuş aranızda kullanan var mı çeyizime almayı düşünüyorum ama paslanır mı makineye girer mi bilemedim bide nevresimleri alezi falan fena değil diyolar
arkadaşlar 9 mayısta bime chef's mutfak gereçleri geliyomuş aranızda kullanan var mı çeyizime almayı düşünüyorum ama paslanır mı makineye girer mi bilemedim bide nevresimleri alezi falan fena değil diyolar
bende almak istiyorum ya onlardan varmı memun olan acaba
Annem kullaniyo cok memnun ben almak istiyorum bu sefer insallah bende memnun kalirim :)
Nevresimler kumaş kalitesi açısından iyi hatta days in colours'dan daha iyi. Fakat çarşafları küçük sanki ya, sadece onlar küçük geliyor yatağıma :) mutfak gereçlerinden kek spatulası, çay süzgeçi servis kaşıklarını kullanıyorum, paslanma olmadı.
BİM'in yeni ürünü olan tahinli kurabiye
kesinlikle mükemmel, denemenizi tavsiye ederim
Evet istediğin kadar çırp yine kıvama gelmiyo. Sütü daha az koyuyorum ben canım. Yani 2li paketleri tek ölçüye göre yapıyoruum biraz daha iyi oluyo.