Bim'deki ürünler hakkında..

arkadaşlar 9 mayısta bime chef's mutfak gereçleri geliyomuş aranızda kullanan var mı çeyizime almayı düşünüyorum ama paslanır mı makineye girer mi bilemedim bide nevresimleri alezi falan fena değil diyolar :KK12:

arkadaşlar 9 mayısta bime chef's mutfak gereçleri geliyomuş aranızda kullanan var mı çeyizime almayı düşünüyorum ama paslanır mı makineye girer mi bilemedim bide nevresimleri alezi falan fena değil diyolar :KK12:

bende almak istiyorum ya onlardan varmı memun olan acaba

bende almak istiyorum ya onlardan varmı memun olan acaba

Annem kullaniyo cok memnun ben almak istiyorum bu sefer insallah bende memnun kalirim :)

Nevresimler kumaş kalitesi açısından iyi hatta days in colours'dan daha iyi. Fakat çarşafları küçük sanki ya, sadece onlar küçük geliyor yatağıma :) mutfak gereçlerinden kek spatulası, çay süzgeçi servis kaşıklarını kullanıyorum, paslanma olmadı.

Annem kullaniyo cok memnun ben almak istiyorum bu sefer insallah bende memnun kalirim :)

Nevresimler kumaş kalitesi açısından iyi hatta days in colours'dan daha iyi. Fakat çarşafları küçük sanki ya, sadece onlar küçük geliyor yatağıma :) mutfak gereçlerinden kek spatulası, çay süzgeçi servis kaşıklarını kullanıyorum, paslanma olmadı.

teşekkürler o zaman bende denicem :KK16:

badem ezmesinin tadını epey bozmuşlae aşırı şekerli iğrenç

Benim esim ilk zamanlar bimden alisveris yapalim dedigimde ' ben ucuz mal alicak kadar Zengin degilim' diyodu ama simdi ordan aliyoruz kahvaltiyi falan yumusaticisi camasir suyuda cok guzel tavsiye ederim sadece salamini begenmiyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim evin yani bim en ufak seyi almaya bile bime gidiyorum urunlerin hepsi buyuk markalarin bim icin yaptigi ozel uretimler o yuzden gonul rahatligi ile alisveris yapiyorum tencere bardak vs geliyor onlardanda ceyizime aliyorum :))

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

iki yıl önce falan biryerde sufle yemiştim resmen midem bulasnmıştı bir daha da ağzıma sürmedim. geçen burda okuduklarımdan sonra bir daha deneyeyim nasıl o iğrenç sey böyle beğenilebiliyor ki dedim az önce aldım attım fırına , yedim resmen harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK52: inanamıyorumm bayıldım resmmen senelerdir ağzıma sürmüyordum yahu:KK43:

yoğurdunu(meyvelide güzel)
sütünü
susamlı çubuk krakerini
kayısılı meyve suyunu
bulut(mavi) yumuşatıcısını
köy ekmeğini seviyorum..

Genelde bunlar için gidiyorum..

Evet istediğin kadar çırp yine kıvama gelmiyo. Sütü daha az koyuyorum ben canım. Yani 2li paketleri tek ölçüye göre yapıyoruum biraz daha iyi oluyo.

ama saten üzerinde 2 paketini 1 su bardağı sütle çırpın yazyor krem şantininn
belkii bazı arkadaşlar 1 paketi 1 su bardağısütle çırptığı için olmuyordur

Son düzenleme:
X