Bim'deki ürünler hakkında..

oo çok iyi ben 29 tl iken almıştım kaçırma derim
kızlar bugün bim'de bebek arabası gördüm 129 tl'den 75 tl'ye düşmüş.içinizde alan warmı?

bende aldım süper :)

derin dondurucudaki güzel oluyor.
2 Çeşit mantı var galiba biri derin dondurucuda diğeride peynirlerin olduğu rafta hangisinden aldınız acaba..

09:15 te bimdeydim ama pikelere yine yetişemedim ne çabukta bitmiş.. çocuğumu uyandırıp gitmiştim oysa

aaaa ne çabuk bitmiş öyle şaşırdım valla :26: yakınlarda başka bim yok mu belki oralarda vardır.

ben ilçedeyim burda 2tane bim var diğerine tlf ettiler ordada bitmiş.. allez de kalmamıştı.. millet daha bim açılmadan kapının önünde sıra oluyorlar.. bi görseniz daha kapılar açılır açılmaz izdiham oluyo.. benim 1buçuk yaşunda kızım var erken gittim sözde ama malesef..
bazı şeyler erkenden bitiyo yetişemiyom.. kasiyerler sadece tanıdıklarına aıyıryorlar.. biz ayırtmak istediğimizdede yasak diyorlar...

ürünleri ekonomik gayette diğer markalara göre iyi ama gerektiğinde lazım olan şeyede parasını verim alıcaksın 3 kuruş için sağlığımdan olmaya değmez

fitted çarşaf ve papatyalı sürahi bardak takımını aldım ikisini de çok beğendim
çarşaftan kalsa 1 tane daha alacaktım ama yoktu fiyatına göre kalitesi çok iyi bence

gümüş renkli çerezlikten ve papatyalı sürahi takımından aldım çeyizime:) ikisine de bayıldımm:)

ben pek beğenmiorum açıkcası bulguru falan kötü lapa oluyor temizlik ürünleri markası belli değil elleri tahriş ediyor ben kullanamıyorum yani

Bulut yumuşatıcısı çok güzel.
2 kez pembe renklisini aldım bu kez mor olanı. O da çok güzel kokuyor.

Baldo pirincini ilk defa denedim.
Pilav gayet güzel oldu.

sütaş süzme peynir inanılmaz güzel kesin deneyin bimde büyük boy var 9.45 gibi bişe bize bir ay gidiyo tabi biz iki kişiyiz kalabalık aileye 15 gün gider çok ekonomik oluyo cifin israil malı oldugunu duydum o yüzden mr.bee krem temizleyici aldım bakalım nasıl kullancam ayrıca bulaşık makinesi deterjanı acayip acayip uygun ve şimdi yıkadım bulaşıkları güzel yıkadı sevdim yani sonra gofreti hazır keki çok güzel temizlik malzemeleri iyi yumurtasıda güzel arkadaşlar ben mwmnunum yani büyük büyük:) bulaşık makinesi kokusu aldım tavsiyenizle kullanmadım daha kullancam inşallah bide prezervatifi çok uygun 12 lisi 5.45 di yani okeyin 10 lusu 14 milyon....

Mr. Bee krem temizleyicisinden çok memnunum ben.
Küvet, lavabo... gibi yerlerde kullanıyorum ve çok güzel temizliyor.

arkadaşlar Bluelight Saç Şekillendirme Seti = 29,50TL bime haftaya geliyor daha öncede gelmişti ama almamıştım daha önce alıp kullanannız varmı

kızlar ben bımden gecen hafta topi twist dıye bı cıkolata aldım sılındır kutu ıcerısındeydı keske 2 kutut alaydım super bısımıs sımdıden kutu bıtmekuzere ıclerı karamal bıtter ve sutlu cıkolata dolgulu cıkolata ama bayıldım lezeetlı kalıtelı cıkolatalara gıbı cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…