kızlar bugün bim'de bebek arabası gördüm 129 tl'den 75 tl'ye düşmüş.içinizde alan warmı?
dün bimden %100 dana eli yazan mantısından aldım deneme amaçlı fiyatıda 2.95 di sanırsam bugün pişirdim mantıyı ve ailecek bayıldık aynı ev mantısı gibi olmuş eşim öyle her mantıyı sevmez ama bunu çok beğendik umarım her zaman satışta olan bi üründür
2 Çeşit mantı var galiba biri derin dondurucuda diğeride peynirlerin olduğu rafta hangisinden aldınız acaba..
09:15 te bimdeydim ama pikelere yine yetişemedimne çabukta bitmiş.. çocuğumu uyandırıp gitmiştim oysa
09:15 te bimdeydim ama pikelere yine yetişemedimne çabukta bitmiş.. çocuğumu uyandırıp gitmiştim oysa
aaaa ne çabuk bitmiş öyle şaşırdım valla :26: yakınlarda başka bim yok mu belki oralarda vardır.
ben buharlı mob u çok merak ediyorum acaba nasıldır
Mr. Bee krem temizleyicisinden çok memnunum ben.sütaş süzme peynir inanılmaz güzel kesin deneyin bimde büyük boy var 9.45 gibi bişe bize bir ay gidiyo tabi biz iki kişiyiz kalabalık aileye 15 gün gider çok ekonomik oluyo cifin israil malı oldugunu duydum o yüzden mr.bee krem temizleyici aldım bakalım nasıl kullancam ayrıca bulaşık makinesi deterjanı acayip acayip uygun ve şimdi yıkadım bulaşıkları güzel yıkadı sevdim yani sonra gofreti hazır keki çok güzel temizlik malzemeleri iyi yumurtasıda güzel arkadaşlar ben mwmnunum yani büyük büyük:) bulaşık makinesi kokusu aldım tavsiyenizle kullanmadım daha kullancam inşallah bide prezervatifi çok uygun 12 lisi 5.45 di yani okeyin 10 lusu 14 milyon....