Bim'deki ürünler hakkında..

Ya kızlar,Bim'in limon suyundan memnun olan var mı? Uzun zaman oldu almayalı,önceden gayet güzeldi,dün aldım,kokusu değişik,acı gibi.Daha önce annemlerde almıştı,aynen öyleydi yine.Yani bendeki bozuk diyeceğim ama artık tat olarak o şekilde galiba...

hazır limon sosları nasıl olursa öyle canım
kimyasal gibi limonla alakası yok zaten
biminki de öyle

bende bugün 2 adet nevresim aldım eve geldim açtım bi tanesinin çarşafı tek kişilik çıktı ve tek yastık çıktı içinden yarın gidip geri iade etmeyi düşünüyorum

Şikayetim var soğuk su bulamıyoruz neden soğuk olmuyor

hazır limon sosları nasıl olursa öyle canım
kimyasal gibi limonla alakası yok zaten
biminki de öyle

Önceden öyle değildi yaa.Götürsem kabul etmezler herhalde...

saç boyasını kullanan var mı kızlar nasıl iyimidir ki?

Kuzenim kullanıyor,gayette memnun.Sürekli Bim'den alıyorlar...

arkadaşlar bimin hazır ağda bantlarından kullanan var mı

Çok güvenilir olmadığını düşünüyordum,kuzenim ondan kullanıyormuş,den dedi,aldım bende.Gerçektende çok güzeldi.Normalde veet'in yüz bölgesi için olan ağdası 21 lira falan,bunda hepsi için 6 buçuk lira...

Memnun kaldım yani...

ağda bantlarını denemiş bulunmaktayım
veetten dha memnun kaldım diyebilirim
hem daha ucuz hem içinden daha çok çıkıyor

Şikayetim var soğuk su bulamıyoruz neden soğuk olmuyor

bende bu konuda çok şikayetçiyim ne kolasını ne de suyunu soğuk alıp içemiyorum ,artıkın kolalarını 1 er litrelik alıp evde 2-3 adet dolaba atıyorum anca öyle bende bunu söylesem diyordum çalışanlarına

Bugün yaptığım irmik tatlısının üzerine bimin çikolatalı sosunu kullandım ve çok beğendim ben arkadaşlar.
95 kuruş sadece hem de.
Tavsiye ederim.

kızlar, bu hafta chef's in 3lü teflon tenceresi geliyo.
chef's in ürünlerini kullanan varmı aranızda?
sürekli BİM'e geliyo ama hiç almadım.
tavsiye ediyormusunuz kızlar?
sabah açılışında hemen gitmem gerekecek, çünkü tozu bile kalmıyo indirimdeki ürünlerin..
evde bebişim var birde..

ben de merak ediyorum ve şimdi çıkıp gidicem.
sandisk 8 GB bellek 9.90 haberiniz olsun kızlar

kızlar ben sizden duyup bulaşık maknesi kokusu aldım makineden hç çıkartmadım hep makinede asılıydı acab benmi yanlış kullandım sadece yıkarkenmi kullanılıyodu
makinedeki bulaşıklarıma kokusu sindi ne yesek limon aromalı oluyodu yani yemeklerin tadına bile yansıyodu....

kızlar ben aldım chefsin 3lü güveç setini.çok ii.biz 2kişi olduğumuz için ii oldu bizim için.dolaptada az yer kaplıyor.inşallah pişman olmam.

kızlar ben aldım chefsin 3lü güveç setini.çok ii.biz 2kişi olduğumuz için ii oldu bizim için.dolaptada az yer kaplıyor.inşallah pişman olmam.

bende alıcaktım ama cesaret edemedim kullandıktan sonra bilgilendirirmisin bizide?
Birde teflon tencerede bırakmayın yemekleri diyorlar dr lar

bende alıcaktım ama cesaret edemedim kullandıktan sonra bilgilendirirmisin bizide?
Birde teflon tencerede bırakmayın yemekleri diyorlar dr lar

doğru diyorsun arkadaşım.en ii saklama çelikte oluyor.ben enfazla bi gün saklıyorum.çizdirmemek önemli diyorlar.yani biraz dikkatli olmamız lazım kullanırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…