Ya kızlar,1.Bu makinenin ışığı sönünce mi ağda hazır hale geliyor?Sönmedi bi 20 dk dır..
2.Üstünde uyarıyor genital bölgeye falan uygulamayın diye.
Alışkanlığı olan bayanlar ne yapacak peki?Sir ısıtıcılı ağdayı özel bölgeye kullanmıyor musunuz şimdi?
bime tost makinesi gelmiş gören veya alan varmı büyük mü acaba az sayıda gönderiyorlar göremiyoruz arkadaşlar
ben gördüm ama almadım.büyük boylardandı fiyatıda uygundu ewde olmasa alırdım...
dün bimden %100 dana eli yazan mantısından aldım deneme amaçlı fiyatıda 2.95 di sanırsam bugün pişirdim mantıyı ve ailecek bayıldık aynı ev mantısı gibi olmuş eşim öyle her mantıyı sevmez ama bunu çok beğendik umarım her zaman satışta olan bi üründür
dün bimden %100 dana eli yazan mantısından aldım deneme amaçlı fiyatıda 2.95 di sanırsam bugün pişirdim mantıyı ve ailecek bayıldık aynı ev mantısı gibi olmuş eşim öyle her mantıyı sevmez ama bunu çok beğendik umarım her zaman satışta olan bi üründür
mantıyı bende aldım ama henüz yapmadım üzerindeki tarife göre mi yapıyorsunuz fırınlayarak mı
2 Çeşit mantı var galiba biri derin dondurucuda diğeride peynirlerin olduğu rafta hangisinden aldınız acaba..