Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Glıss ürünlerinden memnun olmayan yok çevremde
Bende uzun yıllar kullandım,çok memnundum
Al,mutlaka kullanmaya devam edersin
Ama şampuanını ve saç kreminide edin derim
gliss ben de kullandım,memnundum ama hayvanlar üzerinde yaptıkları o dehşetengiz deneyleri öğrenince bıraktım,,,,şampuan-saç kremi uğruna gözleri kör edilen onca tarla tavşanının halini görünce,,,glissin o muhteşem kokuları bile kan kokuyor gibi geliyor esasen....bir daha asla,,,gliss,elseve,wella ölmüştür benim için,,,
benim için de...
makyaj malzemesi için tavşanın gözünü niye kör ediyorlar anlamadım.:44:
Konuyu dağıtmamak adına bu linklere bakabilirsiniz : https://www.google.com.tr/search?hl...a=N&tab=wi&authuser=0&ei=FEkxUPnfLIW2hAeRqYBw
Burada ilk sayfa bile yeterli olacaktır diye düşünüyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html
canım ben konuya bakmak istedim ama fareye karşı bi fobim var resmini bile göremiyorum konuya tıkladım görünce nasıl kapattığımı bilemedim özelden de olabilir bana markaları yazar mısın almamam gereken
İlginç bir fobi Ama yüzlerce marka var kiiii En başta P&G , Unilever, Colgate-Palmolive, Henkel, Maybelline vs gibi markalar yapıyor hep aslında sayfaya sondan bakmaya başlasan resimler tanıtmak amaçlı ilk sayfalarda... Olmadı sayfa açılınca hızlıca aşağı indirirsin resim varsa atlarsın o sayfayı ama dediğim gibi son sayfalarda resim yok...
şampuanlar ve saç kremleri fareler üzerinde değil tarla tavşanları üzerinde deneniyor..(tavşan retinası insanınkine çok yakın olduğundan)..fareler üzerinde değil arkadaşlar,,,şampaun ve saç kremi neden deneniyor hayvanlar üzerinde?cevap: insan gözünü kör etmeyecek yada tahriş etmeyecek düzeye gelene kadar firmalar ürünü piyasaya süremezler,,,bu noktaya gelene kadar da ürün içerikleri hep zavallı tavşanlar üzerinde denenir ve o kör olan tavşanlar deney sonrası bir daha göz irite testinde kullanılamaycakları için hunharca öldürülürler,,,,olay bu akdar basit,,,,yabancı dili olanlr bu konudaki makaleleri okuyabilirler,resimlere de bakabilirler googlda,,,,animal testing on cosmetics diyerek! lütfen cruelty-free(işkencesiz-katliamsız)logo taşıyan şampuanları tercih ediniz,,,ve özelikle de lorealin tüm şampuanalrından uzak durnuz çünki loreal bütün ürün gamları ile katliamcıların başını çekmektedr. keza procter&gamble da öyle,,,,yazık günah değil mi o masum canlılara?herkese soruyorum!tamam canım sağol ya sen bi hayvan sever olarak saçma geliyo ama fareden çok korkuyorum görmeye tahammülüm yok konuyu dağtmayalım en iyisi
verdigin bilgiler icin cok tesekkurler tatlim,ben de logoyu paylasmak istedim,şampuanlar ve saç kremleri fareler üzerinde değil tarla tavşanları üzerinde deneniyor..(tavşan retinası insanınkine çok yakın olduğundan)..fareler üzerinde değil arkadaşlar,,,şampaun ve saç kremi neden deneniyor hayvanlar üzerinde?cevap: insan gözünü kör etmeyecek yada tahriş etmeyecek düzeye gelene kadar firmalar ürünü piyasaya süremezler,,,bu noktaya gelene kadar da ürün içerikleri hep zavallı tavşanlar üzerinde denenir ve o kör olan tavşanlar deney sonrası bir daha göz irite testinde kullanılamaycakları için hunharca öldürülürler,,,,olay bu akdar basit,,,,yabancı dili olanlr bu konudaki makaleleri okuyabilirler,resimlere de bakabilirler googlda,,,,animal testing on cosmetics diyerek! lütfen cruelty-free(işkencesiz-katliamsız)logo taşıyan şampuanları tercih ediniz,,,ve özelikle de lorealin tüm şampuanalrından uzak durnuz çünki loreal bütün ürün gamları ile katliamcıların başını çekmektedr. keza procter&gamble da öyle,,,,yazık günah değil mi o masum canlılara?herkese soruyorum!
arkadaşlar bimdeki tül perde beyazlatıcısını deneyen var mı memnunmusunuz?
bugün bimden daysincolors nevresim aldım cok kaliteli renkleri desenleri dokusu harika az sayıda kalmıştı uğrarsanız mutlaka bakın
çarşafını denediniz mi benim yatağım 160-200 her çarşaf olmuyo o yüzden almaya cesaret edemiyorum bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
bugün bimden daysincolors nevresim aldım cok kaliteli renkleri desenleri dokusu harika az sayıda kalmıştı uğrarsanız mutlaka bakın
ben 2 tane aldım nette baktığımda 60 tl di tanesi-- biz 2 sini 75'e aldık:)
çarşaflar küçüktü tek kişilik o yüzden almadım ama güzeldi tavsiye ederim