ewet kuaförüm ama hamile olduğum için çalışmıyorum kimyasallardan dolayıtebrik ederim nasılda hepsini morartmayı başardın :44: sir alırsanız; kurumadan çekmeniz gerekir.kesinlikle vantilatör karşısında yapmamalısın.makinayı alırsan terledikçe talk pudrası sürün ve makinayı geçin.fakat arayı uzatmayın ve 2 banyoda bir vücut peelingi yapmak şartıyla.çünkü ölü deriyi atamazsak batıklar oluşur
tercih tamamen sizin isteğiniz ve yeteneğinize kalmış.hangisiyle daha rahat ederseniz.tüylerin uzunlu kısalı olmaması için ayda sadece 1 kere almak gerekir.buda yazın malesef mumkun olmuyor.çok sık aldığımız için kimileri tam uzamamış oluyor.çok kısalarıda agda falan almadığı için onlar çabuk uzuyor. regl bittikten 1 hafta sonra peeling yöntemini ve makinayı yaparsanız boyle sorun kalmaz.yada ayda 1 kere yaparsanız yine sorun kalmaz
aslında hep agda ile alırım sir agda makinasıyla yani ik kez böyle oldu vi-vet diye bir markanın portakallısını ve hindistan cevizlisini almıştım
katıydı agdalar e birde sıcak olunc aböyle oldu pelingleri parfürmeride bulabilirmyim acaba?
tavsiyele riçin tşk ederimm makinayla alıcam sanırım yarın çünkü hava sıcak ve yine morarar bilirim:26::26:
ya tahret alındığı için dudak bölgesindeki kıllar daha çabuk uzuyor suyla temastan ötürü....ayda 1 kere de alsam durum aynı...benim kıllarım çok erken çıkar 15 günde alınacak kıvama gelir ağdayla olmasına karşın,makinayla da aldım,sirle de aldım hep aynı ama azalma var tabi...koltuk altımı her hafta alıyorum bıktım artık...vucudum tüğsüzdür ama koltuk altım ve vajinam ormanı örnek alıyorlar kendilerine:))) eşim jiletle alır bn ağdayla ama aynı zamanda uzar:)))))
parfümeridede vardır fakat ben genelde kimyasala karşı durmaya çalışanlardanım:)) topuk törpüsü varmı sızde bilmiyorum;ponza diyoruz hani...onunla bacaklarınıza yapabilirsiniz.bikini ve koltuk altı için esmer şeker,tuz,z.yagı,süt karıştırıp kendi peelinginizi elde edebilirsiniz hemde cildinizi mükemmel nemlendiriyor hemde kimyasal yok :) yada kahve ile zeytinyagı karşırıpta olabilir....fakat baynyodan çıkınca agda falan yapmayın ertesi gün daha iyi olur cildiniz dinlenmiş olur.
rica ederim. yaptıktan sonra pamuk gibi olacak cildiniz.ben hep yapıyorum.bende seviyorum boye şeylerioo süper teşekür ederim ben evde bakım olayını sık yapıyorm
vee bend ekimyasal olmayan şeyleri daha çok seviyorum tşk ederrimm bilgiler için
Peki bu ağda bezleri bir ağdalık..Yani bir ay sonra doğal olarak başka bez almam gerek,peki kozmatiklerden falan kolayca bulabilir miyim?
Ayrıca hızlı olduktan sonra pervane karşısında yapsam hiç mi olmaz?
Çünkü deliriyorum sıcak alanda ben.
hormonlarına baktırdınmı canım bazen hormonlarlada alakalı olabiliyor....çok çabuk çıkıyormuş senınkı ama tahretle falan ilgisi yok oyle olsa kaşlarımız gozlerimize inerdi
Peki bu ağda bezleri bir ağdalık..Yani bir ay sonra doğal olarak başka bez almam gerek,peki kozmatiklerden falan kolayca bulabilir miyim?
Ayrıca hızlı olduktan sonra pervane karşısında yapsam hiç mi olmaz?
Çünkü deliriyorum sıcak alanda ben.
ben bi kuaför arkadaşa aldırdım topunu 20 tl ye ve çok fazla yıllarca kullanılır
fikir alışverişi yapıyoruz canım ne önemi war,ama şunu unutma hiç kimse alınca 15 gün tertemiz gezemiyor 10 günde falan minik minik çıkmış oluyor.benimde bir müşterim wardı oda her hafta gelirdi kaş-bıyık,ağda için .sonra tedavi oldu daha seyrek gelmeye başladı müşteriyi kaybettik sonraaaa inanırmısın hiç aklıma gelmemişti...... baktırayım gerçekten yaa çok teşekkür ederim canım....inan bıkıyordum artık....akıl akıldan üstündür dedikleri bu olsa gerekmiş valla şimdi daa ii anladım....
kuaför malzemesi satan yerlerde 100 metresi en fazla 8-10 tl arasında değişiyor :) ve nerdeyse bir ömür yeter evde yapanlara :)
Benim öyle bir imkanım yok,nerden alsam bilemedim şimdi.
Vardır herhalde kozmatiklerde.
KUaaför arkadaşa bir sorum olacak;Hamileler ne sıklıkta yaptırıyor ağda var mı bilginiz çevrenizde gördükleriniz,yaptıklarınız?
Kuaför malzemesi satan yerler bildiğimiz kozmatikler mi?
Çok teşekkürler..
internette satılıyor ağda bezi yazın 100 metre diye ewinize gelsin :) ben 5 aylık hamileyim 2 ayda bir kere falan alınacak uzunluga geliyor.onuda artık gobüşten göremiyorum rastgele makinayı tutuyorum ayna karşısındahatta kaşlarım bile çabuk çıkardı şuanda onlar bile uzamıyor
Yani bi sakıncası olmaz değil mi?Kasılmaya falan yol açmasından korkuyorum.Tek tesellim nette yaptırdığını söyleyen arkadaşlar.
Ya kızlar,1.Bu makinenin ışığı sönünce mi ağda hazır hale geliyor?Sönmedi bi 20 dk dır..
2.Üstünde uyarıyor genital bölgeye falan uygulamayın diye.
Alışkanlığı olan bayanlar ne yapacak peki?Sir ısıtıcılı ağdayı özel bölgeye kullanmıyor musunuz şimdi?