Bim'deki ürünler hakkında..

aslında hep agda ile alırım sir agda makinasıyla yani ik kez böyle oldu vi-vet diye bir markanın portakallısını ve hindistan cevizlisini almıştım
katıydı agdalar e birde sıcak olunc aböyle oldu pelingleri parfürmeride bulabilirmyim acaba?
tavsiyele riçin tşk ederimm makinayla alıcam sanırım yarın çünkü hava sıcak ve yine morarar bilirim:26::26:

ya tahret alındığı için dudak bölgesindeki kıllar daha çabuk uzuyor suyla temastan ötürü....ayda 1 kere de alsam durum aynı...benim kıllarım çok erken çıkar 15 günde alınacak kıvama gelir ağdayla olmasına karşın,makinayla da aldım,sirle de aldım hep aynı ama azalma var tabi...koltuk altımı her hafta alıyorum bıktım artık...vucudum tüğsüzdür ama koltuk altım ve vajinam ormanı örnek alıyorlar kendilerine:))) eşim jiletle alır bn ağdayla ama aynı zamanda uzar:)))))

parfümeridede vardır fakat ben genelde kimyasala karşı durmaya çalışanlardanım:)) topuk törpüsü varmı sızde bilmiyorum;ponza diyoruz hani...onunla bacaklarınıza yapabilirsiniz.bikini ve koltuk altı için esmer şeker,tuz,z.yagı,süt karıştırıp kendi peelinginizi elde edebilirsiniz hemde cildinizi mükemmel nemlendiriyor hemde kimyasal yok :) yada kahve ile zeytinyagı karşırıpta olabilir....fakat baynyodan çıkınca agda falan yapmayın ertesi gün daha iyi olur cildiniz dinlenmiş olur.

hormonlarına baktırdınmı canım bazen hormonlarlada alakalı olabiliyor....çok çabuk çıkıyormuş senınkı ama tahretle falan ilgisi yok oyle olsa kaşlarımız gozlerimize inerdi

Son düzenleme:

oo süper teşekür ederim ben evde bakım olayını sık yapıyorm
vee bend ekimyasal olmayan şeyleri daha çok seviyorum tşk ederrimm bilgiler için

ben bi kuaför arkadaşa aldırdım topunu 20 tl ye ve çok fazla yıllarca kullanılır

Peki bu ağda bezleri bir ağdalık..Yani bir ay sonra doğal olarak başka bez almam gerek,peki kozmatiklerden falan kolayca bulabilir miyim?

Ayrıca hızlı olduktan sonra pervane karşısında yapsam hiç mi olmaz?

Çünkü deliriyorum sıcak alanda ben.

hormonlarına baktırdınmı canım bazen hormonlarlada alakalı olabiliyor....çok çabuk çıkıyormuş senınkı ama tahretle falan ilgisi yok oyle olsa kaşlarımız gozlerimize inerdi

aaa inanırmısın hiç aklıma gelmemişti...... baktırayım gerçekten yaa çok teşekkür ederim canım....inan bıkıyordum artık....akıl akıldan üstündür dedikleri bu olsa gerekmiş valla şimdi daa ii anladım....

kuaför malzemesi satan yerlerde 100 metresi en fazla 8-10 tl arasında değişiyor :) ve nerdeyse bir ömür yeter evde yapanlara :)

ben bi kuaför arkadaşa aldırdım topunu 20 tl ye ve çok fazla yıllarca kullanılır

Benim öyle bir imkanım yok,nerden alsam bilemedim şimdi.
Vardır herhalde kozmatiklerde.

KUaaför arkadaşa bir sorum olacak;Hamileler ne sıklıkta yaptırıyor ağda var mı bilginiz çevrenizde gördükleriniz,yaptıklarınız?

fikir alışverişi yapıyoruz canım ne önemi war,ama şunu unutma hiç kimse alınca 15 gün tertemiz gezemiyor 10 günde falan minik minik çıkmış oluyor.benimde bir müşterim wardı oda her hafta gelirdi kaş-bıyık,ağda için .sonra tedavi oldu daha seyrek gelmeye başladı müşteriyi kaybettik sonra

internette satılıyor ağda bezi yazın 100 metre diye ewinize gelsin :) ben 5 aylık hamileyim 2 ayda bir kere falan alınacak uzunluga geliyor.onuda artık gobüşten göremiyorum rastgele makinayı tutuyorum ayna karşısında hatta kaşlarım bile çabuk çıkardı şuanda onlar bile uzamıyor

Kuaför malzemesi satan yerler bildiğimiz kozmatikler mi?
Çok teşekkürler..

bu arada hamilelerin çok sık almasını ben tawsiye etmiyorum,biz kendimizi sıkınca strese girince bebişlerimizde hissediyor diye...
bazen buyuk araba işyerine geliyorlar bazende kuaför toptan malzeme satan yerlerden alıyor kuaforler. normal kozmetikler pahalı satabiliyor. ama japon pazarı,tahtakale tarzı şeyler satan yerlerde uygun fiyata satıyor.

Son düzenleme:

Yani bi sakıncası olmaz değil mi?Kasılmaya falan yol açmasından korkuyorum.Tek tesellim nette yaptırdığını söyleyen arkadaşlar.

Yani bi sakıncası olmaz değil mi?Kasılmaya falan yol açmasından korkuyorum.Tek tesellim nette yaptırdığını söyleyen arkadaşlar.

aramızda 2 hafta varmış yani hormonlarımız değiştiği için acıyı daha fazla hissediyoruz.bu yüzden ya çok uzamadan kısayken almalısın,yada alınacak uzunluğa geldikçe almalısın.kendini kasmadan sıkmadan ywaş yawaş yani demek istediğim..

Ya kızlar,1.Bu makinenin ışığı sönünce mi ağda hazır hale geliyor?Sönmedi bi 20 dk dır..
2.Üstünde uyarıyor genital bölgeye falan uygulamayın diye.
Alışkanlığı olan bayanlar ne yapacak peki?Sir ısıtıcılı ağdayı özel bölgeye kullanmıyor musunuz şimdi?

cnm o ışık hep yanar elektrik geldiğine işaret..
genital bölgeye uygulaması zor olduğu için uygun değildir diyorlar ama spatülle ısınan ağdanın içinden kendin alıp kullanabilirsin çünkü makinenin ağzı pek de müsait değil dönüşlere özel bölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…