arkadaşlar bimdeki uludağ sosis hakkında yazılan iddaları gördünüzmü bende hep alıyodum ya üzüldüm baya:2:
Bende gördüm geçen gün. A101 de vardı bimde yoktu.Kızlar bime patlıcan közlemesi gelmiş..
eşim almış dün akşam..
bi kaç kere mail atmıştım.benimi dikkate aldılar acaba:)
makina beni çok yoruyodu ve canımı çok yakıyodu kurtuldum artıkdediğin gibi canım çok pratik valla ağda yaparken dualar bilem ettim
koltuk altına yapmamıştım bak bundan sonra orayada yaparım
bim e ısıtıcılı ağda mı geldi
ne zman sürekli ürün olarak mı gelmiş yoksa aktüel ürünlerde mi İNŞALLAH aktüel ürün değildir yoksa kaçırdım ya
ben de aldım ısıtıcılı ağdadan daha kullanmadım ama çoktandır aklımdaydı almak istiyordum
fiyatı da çok uygun ısıtıcı 30-40 tl bunda hepsi 20 tl.
bir de geçen gün kartuş taktım daha alamıyorum ısınınca çıkar değil mi?
bir önceki sayfada bir arkadaşımız göstermiş kartuşun ne olduğunu bitince kozmetikçilerden hatta marketlerde de var yenisini alıyosun bezide bitince yenisini aynı yerlerden temin edebilirsinMakinenin içindeki ağda ve bezleri bitince ne oluyor peki???
Ya hep soracağım ama kısmet olmadı..Kartuş nedir acabA?: )
Ben mi bu konuda çok geride kaldım bilemedim: )
evet canım geldi ama aktüel ürün olduğu için bitmiş olma ihtimali yüksekbim e ısıtıcılı ağda mı geldi
ne zman sürekli ürün olarak mı gelmiş yoksa aktüel ürünlerde mi İNŞALLAH aktüel ürün değildir yoksa kaçırdım ya
sürekli satışta değil canım fiyatı 20 tl içinde iki kartuş bez ve temizleme mendili vardı yine de yakınlarında ki bimlere bak bazen kalabiliyorkızlar bu akrtuş agdalar sürekli satıştamı bimde göremeidm ben ankarada
fiyatı ne kadar
Bi arkadaş,'tulum peynirlerinde kıl çıkabilir' demiş.
Belkide genelde çıkıyor..Hani koyun kılı falan olsa bi derece: )..ama insan kılına tahammülüm olmaz iğğ: )
En iyisi beyaz,lor ve kaşar sanırım: )
Makinenin içindeki ağda ve bezleri bitince ne oluyor peki???
Ya hep soracağım ama kısmet olmadı..Kartuş nedir acabA?: )
Ben mi bu konuda çok geride kaldım bilemedim: )
ben beceremedim sanırım...
koltuk altıma ve bikini bölgeme denedim...
defalarca sürdüm çektim... kıpkırmızı oldu çok fena acıyor ama sadece 3-5 kıl gitti...
nerde yanlış yapmış olabilirim ki...
bi de yeşille sarı arasında fark var mı...
ben beceremedim sanırım...
koltuk altıma ve bikini bölgeme denedim...
defalarca sürdüm çektim... kıpkırmızı oldu çok fena acıyor ama sadece 3-5 kıl gitti...
nerde yanlış yapmış olabilirim ki...
bi de yeşille sarı arasında fark var mı...