Bim'deki ürünler hakkında..

Ya kızlar,1.Bu makinenin ışığı sönünce mi ağda hazır hale geliyor?Sönmedi bi 20 dk dır..
2.Üstünde uyarıyor genital bölgeye falan uygulamayın diye.
Alışkanlığı olan bayanlar ne yapacak peki?Sir ısıtıcılı ağdayı özel bölgeye kullanmıyor musunuz şimdi?

cnm o ışık hep yanar elektrik geldiğine işaret..
genital bölgeye uygulaması zor olduğu için uygun değildir diyorlar ama spatülle ısınan ağdanın içinden kendin alıp kullanabilirsin çünkü makinenin ağzı pek de müsait değil dönüşlere özel bölgede:KK34:

selam arkadaşlar
geçen hafta bime gelen bay erkek yazlık ayakkabılardan alan varmı ? ben eşime aldım almaz olaydım ertesi gün iplikle dikilmiş yeri söküldü dikilecek gibide değil fişini bir bulabilsem değiştireceğim ama geri alırlar mı ? aldığımda da az ürün kalmıştı şimdiye kadar bimden aldığım ürünlerde böyle bişey yaşamadım alacak olan arkadaşlara duyurulur sakın!

bime tost makinesi gelmiş gören veya alan varmı büyük mü acaba az sayıda gönderiyorlar göremiyoruz arkadaşlar

slm:) bim'de dushy marka şampuanın kremsiz olanı artık üretilmiyor mu? bilen var mı? bugün 2 bim'e baktım kremli dushy şampuana dönüşmüş sanki önceki kremsiz olan kırmızı kapaklı.....burda bir uzman arkadaş vardı,,,bim bünyesinden,,,aydınlatırsa sevinirim?

edit: moralim bozuldu açıkcası,,,,90#liralık şampuan bile kullanmış biri olarak,o 3 kuruşluk şampuan hepsinden iyiydi benim saçım için.....çok üzgünüm,,,:KK5:

Son düzenleme:
Başka bir forumda biri yazmıştı kütahyadan almış outlet 48 parça takımı 109 TL ye mal olmuş..Yani bence uygun bu fiyat..

dün şekerparesini yaptım içinde 15 tane var 2 bardak suya 1,5 bardak şeker koyup kaynatıyosun üstüne döküyosun tepelerine de 1er fındık ohhhh missss:KK56: hem de fiyatı çok uygun 1.15tl galiba deneyin derim :125:

bebek arabasının fiyatı çok çok iyi bence.yağlı kağıt aldım geçenlerde bir marketten 5 tl ye yakındı bu hafta ondan alayım diyorum.krep tavasından almıştım güzel ama bana boyut olarak büyük geldi ben daha küçük boyutta seviyorum.sahan setinden de almıştım ondan çok memnunum görünüşüde cok güzel tavsiye edilir.
çarşaf var tek kişilik onlar nasıldır acaba kullanan var mı:KK56:acıktımmm bu arada:KK5:

dün bimden %100 dana eli yazan mantısından aldım deneme amaçlı fiyatıda 2.95 di sanırsam bugün pişirdim mantıyı ve ailecek bayıldık aynı ev mantısı gibi olmuş eşim öyle her mantıyı sevmez ama bunu çok beğendik umarım her zaman satışta olan bi üründür:KK16:

dün bimden %100 dana eli yazan mantısından aldım deneme amaçlı fiyatıda 2.95 di sanırsam bugün pişirdim mantıyı ve ailecek bayıldık aynı ev mantısı gibi olmuş eşim öyle her mantıyı sevmez ama bunu çok beğendik umarım her zaman satışta olan bi üründür:KK16:

her zzaman satışta canım o ürün biz de seviyoruz alıyoruz sık sık herkes bayılıyo:KK56:

mantıyı bende aldım ama henüz yapmadım üzerindeki tarife göre mi yapıyorsunuz fırınlayarak mı

2 Çeşit mantı var galiba biri derin dondurucuda diğeride peynirlerin olduğu rafta hangisinden aldınız acaba..

mantıyı bende aldım ama henüz yapmadım üzerindeki tarife göre mi yapıyorsunuz fırınlayarak mı

ben suda haşlıyorum suyun içine 1 tablet atıyorum sonra haşlıyorum yumuşayınca suyunu süzüp yağlayıp servis ediyorum üstüne yoğurt ve yağ da yakabilirsin çok güzel oluyo herkes çok beğeniyo:KK56:

2 Çeşit mantı var galiba biri derin dondurucuda diğeride peynirlerin olduğu rafta hangisinden aldınız acaba..

derin dondurucudakinden aldım ben yuvam kkayseri mantısı olarak geçiyo canım yalnız mantı ertesi güne kalınca güzel olmuyo kızlar o gün tüketmek gerekiyo :KK31:

X