Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aktüel ürünlerde servis kasesi görünmüyor ama
Arkadaşlar bimdeki kuru pastalarını denediniz mi bilmiyorum ama tatlı olan ikisini tavsiye edebilirim.
Bademli kavala kurabiyesi ve kakaolu hindistan cevizli kurabiyesi çok güzel.
kızlar yarın bime büyük porselen servis kaseleri geliyor kahvaltı sofraları günlük sofralar için falan çok şık şeyler vardı ben 3 modelin 3 ünüde alıcam normalde tanesi 20 tl olan ürünlerin iki farklı boyu 10 tl imiş kaçırmayın
bime gidip bakan var mı
ankarada yaşıyorum hepsinden gidip aldım zaten bayanlarda birer tane aldılar az kalmıştı
erzincan tulum peynirine bayılıyorum bimin çok güzel kızlar tavsiye ederim
Bir dört beş sene önce annemler alırdı bim kurabiyesi arada.Bildiğimiz klasik ev kurabiyesi şeklindeydi ama çoook yağlı ve tuhaf bir tadı vardı.
Eğer hala o tarzda kurabiyeler geliyorsa üzülürüm: )
bugün bimden ısıtıcılı ağda seti aldım ve aldığıma da çok memnunum
kaç zamandır ısıtıcı alacaktım 40 tl olduğu için alamıyordum bu seti bugün gördüm bayağı da vardı hemen aldım.içinde;
1 tane ısıtıcı
2 tane kartuş(1 sarı renk,1 yeşil renk)
10 tane ağda bezi
4 tane de temizleme mendili var
çok uygun bence tavsiye ederim.fiyatı da 19.95 tl
Kullanışlı mı ısıtıcı ve bu tarz ağda yapmak?Ben bir kere şahit oldum,kolaya benziyordu..Ele falan ağda yapışmıyor değil mi?
İnanmıyorum iyi oldu hatırladığım.
Bi kaç kez o tulum peynirlerinden aldık,evet tadı çok güzel gerçek tulum peyniri.
Fakat yazarken bile midem bulanıyor,tam ortasından tükettikçe kıl çıktı.Belki uçmuştur falan dedim,kıldan midem tavan yaptığı halde kılı çekiştirdim ama malesef içindeydi..ve bir daha bim in herşeyini alırım,ama asla tulum peynirini almam.
o olay tulum peynirlerinde çok yaşanan bişeydir, sadece bimde satılanında olmaz yani