Bim'deki ürünler hakkında..

twist -twistttt:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ben gidene kadar bitmez umarım
nette en ucuzu 25 tl idi e bide kargo ücreti nerdeyse 30 ageliyo ama bunun fiyatı çok uygun
kalitesi nasıldır acaba

yok canım yeaaa hepsiburada com da 9 tl falan kargosuda bedava hatta alıyodum bimde görünce bime bakım olmazsa netten alimm dedim arkadasım hepsi buradadan aldı idi

yok canım yeaaa hepsiburada com da 9 tl falan kargosuda bedava hatta alıyodum bimde görünce bime bakım olmazsa netten alimm dedim arkadasım hepsi buradadan aldı idi

canım aldım ben bugün markasıda dynamic
hatta hiç satılmamış gibi hepsi duruyodu
kasiyerede dedim kimse almadımı diye
oda çok getirdik satılır diye ama talep olmadı dedi
akşam 6 da gittim
kalmamıştır diye üzülüyodum ama şans buldum
bakalım işe yarıcakmı

Eklentiler

• $1_kucuk_43563211_twister.jpg
    $1_kucuk_43563211_twister.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 68
holland caramel waffles diye hollanda waffli var çok seviyorum 8 li pakette 3.75 lira starbucksda aynısı 2 li pakette 4 lira bimde cok uygun biraz ağır kalorisi fazla ama ben cok severek yiyorum:KK16:

spor aleti sağa sola çeviriyosun kendini canım

saol canım.ne işe yaradığını merak ettim

ben de artık extra yumuşatıcısını alıyorum bulut markanın...çok memnunum,özellikle açık yeşil olanından...

bende bende

kızlar bimin saç boyasını a plus yani kullanan varmı çok merak ediyorum nasıl bişey acaba:26:

kime sorsam çok iyi diyo ama cesaret edemedim bi türlü

geçen hafta aynalardan almıştım.yuvarlak olanından.diğerleri arasında kararsız kalmıştım.bugün koridoruma yapıştırdım güzel oldu.inşallah yapışkanları salmaz kendini.kullanan var mı hiç?

Son düzenleme:
kızlar bugün bimden aldığım a plus boyayla annemin saçını boyadım çikolata kahve rengi beklediğim gibi koyu olmadı baya açıktı ve altında önceden daha koyu renk olmasına rağmen hepsini aynı renk yaptı hatta koyu karamel gibi bi renk oldu annem de çok beğendi ben de rengine karar verirsem bimden alıp boyamayı düşünüyorum :KK1:

Ayrıca saçlarını yumuşacık yaptı ve annemin tüm beyazları da kapandı.

Son düzenleme:
kızlar bugün bimden aldığım a plus boyayla annemin saçını boyadım çikolata kahve rengi beklediğim gibi koyu olmadı baya açıktı ve altında önceden daha koyu renk olmasına rağmen hepsini aynı renk yaptı hatta koyu karamel gibi bi renk oldu annem de çok beğendi ben de rengine karar verirsem bimden alıp boyamayı düşünüyorum :KK1:

Ayrıca saçlarını yumuşacık yaptı ve annemin tüm beyazları da kapandı.

süper ya loreal kullanıyorum beyaz kapatmıyo

X