Bim'deki ürünler hakkında..

walla ben günlük ped inden memnunum...yapışkanı biraz fazla ama toplanıyor biraz zaman geçince ama fiyatı çok uyguns geliyor...ucuz olduğu için de daha sık sık değiştirebiliyorum...

yahu bir ara nuga satılıyordu şöyle 5li pakette ama uzun zamandur gelmiyor çok güzeldi o yaa bulursanız koliylen alın derim!:128::122:

Son düzenleme:
Bimin en dandik ürünü 'blume tuvalet kağıdı'

Eline alırken parçalanıyor, kaç kat olursa kar etmiyor valla. Selpak (atıyorum) 10 gün gidiyorsa bu 1 gün anca dayanıyor. Ucuz diye almayın çok kalitesiz.

Onun dışında diğer kullandığım ürünlerden pek bir şikayetim yok.

scarlet marka pedle ilgili şikayetimden bahsetmiştim
onunla ilgili geri dönüş sağladılar
depolarında bulunan eski imal edilmiş pedlerden aldığımı söylediler
benim bi önceki kullandığım iyi dediğim yenisiymiş
ama dandik olanı aldığım şube daha yeni açıldı ne stoğu bu dedim
sanırım ellerinde fazlaca olan kötü malları da araya kaktırıyolar
ambalaj aynı dıştan bakınca
nasıl bilicem yeni seri olduğunu her bi paketi açıp bakcaz o zaman
entersan geldi bana
bimin tek iyi yanı müşteriyle iletişime geçmekten kaçınmamaları
bunu gördüm
ama scarlett pedi tercih etmicem
iyi olmayan ürünü piyasaya sürdükleri müddetçe
aklınızda olsun scarlettin 2 serisi var
biri feci, biri gayet iyi
artık şansınıza hangisi denk gelirse
böyle kalite farkı yaratıp kendilerini baltalayan başka firma daha yoktur herhalde

geçmiş sayfalarda polianna arkadaşımızın tavsiye ettiği bir site var. Ona bakarken 11 mayısın bim ürünlerini gördüm :) Dediği gibi 2 hafta sonranın bile ürünlerini yayınlıyorlar. Orda bi fırın var fiyatı bana uygun gibi göründü siz ne dersiniz. linki kopyaladım alta yapıştırdın inşallah doğru yapmışımdır da açılır

Bim 11 Mayıs 2012 Cuma Aktüel Ürünler (11.05.2012) | Bim - A101 - DiaSa

Kılzar düdüklü tencereyi ben geçen sene aldım bi kaç kez kullandım sadece patates haşlammak için gerçekten çok güzel kapağı otomatik güzel kullanışlı tavsiye ederim ben 50 tl e almıştım galiba yine bimden içinde kızartma teli falan yok garantili açılır açılmaz kadınlar sıraya gipip isim yazdırmıştı oderece yani:)

hayır lütfen tiksinmeyin ama o tür şeyleri sucuk salam v.s leri bilindik markaların dışında hiçbir yerden almayın.

bende fırın almak istiyorum fakat karar veremiyorum. daha önce bimden fırın alıp memnun kalan var mı.

bende fırın almak istiyorum fakat karar veremiyorum. daha önce bimden fırın alıp memnun kalan var mı.

evet ben aldım bu fırından 2-3 kere kullandım iyiydi.(kurabiye ya da tuzlu pasta pişirmiştim galiba).deneme amaçlı kullandım
daha da kullanmadım zaten çeyizime koydum

bluelight home buharlı kazanlı ütü kullanan ve memnun kalan var mı çok önemli arkadaşlar

Yazlık için şişme yatak aldım az önce 3 tane çift kişilik. acayip pratik kuruluşu.
pompa falan yok. içinde fişi var çıkarıp pirize takıyorum 5 dakıka surmuyo kurulusu.
havasını ındırırkende öyle 5 dakıkada ındırıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…