Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar bu hafta olta geliyomuş bime nişanlıma doğum günü hediyesi olarak almak istiyorum çok meraklıdır böyle şeylere.ama nedir ne kadar kalitelidir kullanışı nasıldır hiç fikrim yok

Bim'in sürekli müşterilerinden biri de benim :)Aldığım biçok ürünlerden memnunum
özellikle efsane baldo pirinç ;yemeğe çağırdığım arkadaşlarım pilavıma bayılıyorlar pirincimi soran çok oldu ben de Bim'den alıyorum diyorum :KK56:
baharat setini kullanıyorum çok hoş(kekik,kimyon,sumak,karabiber,kırmızıbiber,nane var çevirerek kullanılıyor)
15'li çöp poşetini,oda spreyini,yoğurdu, sırım zeytinyağını sürekli alıyorum..
iki hafta önce patates dilimleyici aldım memnunum
Bir ara lezzetix'in çiğ köfte harcına acayip dadandım sürekli alıp yapıyordum neyse ki bıraktım:)

bimden o kadr cok sey alıordumkı artık cıkan haberlerden dolayı tıksındımkı bı ara calsırken calsıdıgımzı yerde bım vardı ben gozumle gormedım ama calsıanlar gormus fareler depoya gıderken ozman tıksınmsıdım ama benım ordakınde yokdur demsıdım bıde ustune haberlerde cıkınca sosı ıle ılgılı ıyıc etıksındım bugun ılk defa baska yerden gıtım alsıverıs yaptım

kızlar bımden gecen ablam zayıflatıcı sauno sort almıs 17lıraydı sanırım bugun gıydım spor yaptım bıraz manyak terlettı ya ben ole bana sıhırlı bır degnek degdırcek dıye hıcbır zayıflama urunune bakmam ama hosuma gıder zayıflama urunlerı yaglar maglar spor aletlerı kendıme bakmayı sevıyorum ben :KK8: bende bımden bazı bazı alırım bseyler ablam kutu lecola alıyo kendıne hep

burdaki beğeniler üzerine topitanemi aldım çok nefis bayıldım. Misafirlere bile ikram edilebilir bence. :KK56:
Birde kornet dondurması var dudi adı sanırım. çikolata kaymak aldım tadı çok güzel ve 75 kuruş.
Algida dan pek bir farkı yok.

Bim'e yarın Bill markalı deterjanlar gelicekmiş.Ben sıvı leke çıkarıcıyı almayı düşünüyorum,750 ml. 4 küsürmüş.Bu markayı kullanan varmı?

Bim in oxy toz leke çıkarıcısını kullanan var mı? Ben halılarımı silerken de kosla toz leke çıkarıcısını kullanıyorum acaba bu da onun gibi etkili mi?

kızlar geçen hafta garnier yüz peelingini bimden 8,5 tlye aldım inanamadım görünce normalde 15 tl falan orda yarı fiyatı resmen çakma falan değildir inşallah dimi bilgisi olan var mı:26:

kızlar geçen hafta garnier yüz peelingini bimden 8,5 tlye aldım inanamadım görünce normalde 15 tl falan orda yarı fiyatı resmen çakma falan değildir inşallah dimi bilgisi olan var mı:26:

Sanmıyorum, çünkü bu dediğiniz ürün zaman zaman diğer marketlerde gratis watson da falan da indirime giriyor.

Bir de baksanıza hespiburada da 400 küsür liralık tablet pc yi 199 liraya satıyorlar :KK52:

Son düzenleme:
ben geçenlerde scarlett gunluk ped aldım gene ıdare eder ama yapısı eskı yapısı degışmış sankı.. turşusunu aldık begenmedık(salatalık) fıstık ezmesı aldık mukemmeldı tavsıye ederım . (antep)

scarlett ped alıyorum ve sadece o iyi geliyor bana..diğerleri hatta orkid bile pişik yapıyor..ama A + diye bir şampuan var merak ediyorum kullanan varmı?

X