Bim'deki ürünler hakkında..

şantisi bana da acı geldi,anlamamıştım,içine koyduğum başka birşey mi tadını bozdu diye düşünmüştüm,demek acıymış cidden

ben süt koydum çırptım. kakaolu puding yapmıştım üstünü kremşantiyle süsleyeyim dedim, içine hiç bişey koymadım acılığı hissedilir derecedeydi.hop çöpe-tatlicadiarzu-

aldınmı canım güle güle kullan..
fiyatı nekadar yabi de resmini koyarmsn bende almak istiorumda ondan...
al canım ben esperanza yerine koyuverdimm.

2031_big.jpg
16,50 TL

2032_big.jpg
9,90 tl

dun kocam royal franbuazlı pastasını almış guseldı.
chesscake aslında pasta degul buz gıbı ama
yazın daha gusel gıder
bugun bende gıtcem bakalım inş bıseyler kalırbilmiyorumkismile

bu bu hafta güralın fincan takımını,demliğini bide kotex pedini aldım.hihoyyyt

Arkadaşlar saçma bi soru olacak ama porselen demliği hiç ocağın üzerine koydunuz mu?
catlar mı acepp?

sakın koymayasakkelimeannem yapmış hep çatladı artık kullanamıyoruz.

ben bu porselen caydanlıgı 8.90 e almıstım bımden 4 ay falan once cok guzel gorunuyor

Bende bugün AKS ahşap temizleyiciden 3 adet,çocuk için ütü masası set ve kağıt havlu aldım kek fanusuda alacaktım ancak geç kalmışım bitmiş.AKS marka ahşap temizleyiciyi daha önceden kullanıp memnun kaldığım için gönül rahatlığıyla aldım.

Bu arada arkadaşlar haftanın ürünlerini görmek için arama motoruna BİM AKTÜEL yazın hemencik görün.Ben her Cuma sabahı erkenden bakıyorum güzel şeyler varsada gidip alıyorum.

bende kek fanusu almak istiyordum kalmamış:KK43:
bimin peyniri acı sosu hazır dondurulmuş pizzası yağlı kağıdı buzdolabı poşeti milföy hamuru garnitürü turşusu çok iyi hep ordan alıyorum bu saydıklarımı..birde buono çikolatası var kocaman antep fıstıklı ve 1 lira..bende başlarda bime karşı önyargılıydım ama artık bağımlı oldum:)

haftaya ne var acaba bimde???

Kek fanusunda ben aldım ama üzülmeyin dışarda da var aynısından.Yaşasın BıM.:enbuyukkk:

aks portakallı temizleyiciden bende aldım portakallı ilk defa denicem.Haftayada kısmetse 3 lü sahan set alıcam

dun kocam royal franbuazlı pastasını almış guseldı.
chesscake aslında pasta degul buz gıbı ama
yazın daha gusel gıder
bugun bende gıtcem bakalım inş bıseyler kalırbilmiyorumkismile

canım pasta soğuk değil de oda sıcaklığına geldiğinde yeniliyor.siz sanırım bekletmemişsiniz.ben de ilk aldığımda üstünü okumadığım için soğuk soğuk kesip yemeye çalışmıştık ve sizin gibi yazın yenilmesi gerektiğine karar vermiştik:dance:

bende kek fanusundal alacaktım ama, malesef kalmamış ya...:KK43:((((

Kek fanusunda ben aldım ama üzülmeyin dışarda da var aynısından.Yaşasın BİM.:enbuyukkk:
evet bencede japon pazarında aynısını 5.90 a buldum.ama ihtiyacım yok

haftaya ne geliyor acaba bileniniz varmı..??

bana temizliğe gelmişti kadınım o çay kaşığı almış güzeldi.ben de selpak bez,kotex aldım
haftaya da güzel şeyler var ,teflonlar vardı hatırladığım

burda önerdiğiniz çoğu ürün burdaki bim de yok ya
bilmiyorumkismile
burdan duyarak bugun sigara böreği aldım, yarın sabah yapcam, güzel değilse öneren arkadaşı bulcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
X