Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar ben de dün bimden scarlet ped aldım denemek için gece ve normal
önceden orkidden başkasını kullnamadığımdan korkarak aladım amaaaa
yumuşacık yaa boşuna okadar para veriyoruz. günlük pedini kullnaıyodum beğeniyodum ama bunu ilk alışım artık bimciyim bu topik sayesinde birçok şey değşişti kafamda bim hakkında
önyargılarımdan kurtuldum.

kızlar ben de dün bimden scarlet ped aldım denemek için gece ve normal
önceden orkidden başkasını kullnamadığımdan korkarak aladım amaaaa
yumuşacık yaa boşuna okadar para veriyoruz. günlük pedini kullnaıyodum beğeniyodum ama bunu ilk alışım artık bimciyim bu topik sayesinde birçok şey değşişti kafamda bim hakkında
önyargılarımdan kurtuldum.
ben ikisinide 2senedir kullanıyorum paralar cepte:)

yurdum marka salçası harika, kapağını açtıktan sonra isterseniz 2-3 hafta kullanmayın , üzeri küflenmiyor.. şiddetle tavsiye ediyorum..

ben ozellikle bulut yumusatici varya onun beyaz olaniin kokusuna bayiliyorum herkes soruo kiyafetlerde kaliyor baya zaman tavsiye ederim :21:

kızlaaarrr dün b,me gelen yarış arabası oyuncak çokkkkk güzelll bebeği olanlar hediye almak isteyenler hiç düşünmesin derimmm
çok eğlenceli bişeyy yaaa.. fiyatıda çok makul 8.90 tl... :KK1::KK1::KK1::KK1:

en son bimden iki adet fanila aldım askılı o nasıl güzel bişi öyle ya yumuşacık bir tshirt askılı edasında çok beğendim :KK24:
sonra birde bulut yumuşatıcısını aldım beğendim işte normal yani waowww olmasada:KK31:

ben de aldım aynı fikirdeyim yazın evde bile giyilebilir:KK16:

ben mi yanlış hatılıyorum ben ekim gibi bim de dana kıyma döner almıştım 4,5 civarıydı dün baktım fiyatı 8,5 civarı bu kadar far olması mümkün değil ama yanlış hatırladıgımı sanmıyorum dikkatini çeken oldu mu

hı hı zamlandı baya :KK14:

Bimin adını hatırlamadığım bir bulaşık makinesi için olan toz deterjanını almıştım.Fiyatıda çok uygundu 3.5 gibi birşeydi çok güzel çıktı.İçinde mavi tanecikler vardı ve çok güzel kokuyordu.

Bimin adını hatırlamadığım bir bulaşık makinesi için olan toz deterjanını almıştım.Fiyatıda çok uygundu 3.5 gibi birşeydi çok güzel çıktı.İçinde mavi tanecikler vardı ve çok güzel kokuyordu.

Güzel biz hep onu kullanıyoruz,tabletinide çıkarmışlar şimdi.

Size katiliyorum kizlar Ben bimin butun urunlerini kullaniyorum evimde beyaz aknaz peynirini tavsiye ederim cok guzel

bende geçen gün konserve mısır aldım annemin misafirleri gelicek salatada kullanıcam güzel mi acaba kullanan oldu mu daha açmadım hiç ilk kez alıyorum bimden fiyatıda çok ucuz du:KK23:

slm bibim tablet deterjaları da güzel yıkıyor
:nazar:

Güzel biz hep onu kullanıyoruz,tabletinide çıkarmışlar şimdi.

Siz uzun zamandır kullanıyormusunuz?Ben bir defa aldım çok güzel yıkadı ve kokusuda hoşuma gitti ama birdaha almaya cesaret edemedim.Çünkü zamanla bardakları çiziyor dedi bir kaç kişi siz böyle bir sorun yaşamadıysanız bende tekrar almak istiyorum çünkü gerçekten diğer markalardan güzel kokuyor.:KK34:

X