Bim'deki ürünler hakkında..

merhaba bizde hep bimden alışveriş yaparız ben çoğu ürünlerini beyeniyorum kuru bakliyat olsun peynir zeytin yoğurt herşeyimi alıyorum yani ordan makarna vs.pirinç.deterjan.

Son düzenleme:
pudingi güzel bence. ama ben sadece kakaolu pudingini alıyorum.

havlusu da güzel. tuvalet kağıdında 3 katlı olanı çok iyi.

deterjanı ikisinide denedim ama beyazlarım mafoldu.

Daha önce yazan olmuşmudur bilmiyorum ama köfteleri çok güzel
ızgara köfte
inegöl köfte
tekirdağ köfte

ben mi yanlış hatılıyorum ben ekim gibi bim de dana kıyma döner almıştım 4,5 civarıydı dün baktım fiyatı 8,5 civarı bu kadar far olması mümkün değil ama yanlış hatırladıgımı sanmıyorum dikkatini çeken oldu mu

mantıları da çok güzel bence. her bim'de bulamasamda biçok bim'de var %100 dana kıymalı. fiyatı 2,85 tl olması lazım. dondurucudaki kayseri mantıları da güzel oluyo..

Daha önce yazan olmuşmudur bilmiyorum ama köfteleri çok güzel
ızgara köfte
inegöl köfte
tekirdağ köfte

ben tekirdağ köftesini aldım ordan ama pek beğenmedim. bilmiyorum tekirdağlı olduğum için heralde gerçek tekirdağ köftesinin yerini tutmadı.

akillibidikk
ben mi yanlış hatılıyorum ben ekim gibi bim de dana kıyma döner almıştım 4,5 civarıydı dün baktım fiyatı 8,5 civarı bu kadar far olması mümkün değil ama yanlış hatırladıgımı sanmıyorum dikkatini çeken oldu mu

ben de geçen gün aldım ve fiyatı 8,5 'ti.Sanırım bu son ürünü %100 dana kıymadan ; diğeri ise dana kıyma ve tavuk kıyma karışıklı.Fiyat değişikliği bu yüzden bence

arkadaşlar,,,bir ricam olucak herkesten,,,,,bimlerde mutlu tavşan logolu ürünlere denk gelebiliyormunuz acaba? ben vakitsizlikten pek fazla inceleyemiyorum yeknesak uğramalarımda,,,,( biliyorsunuz üzerinde tavşan logosu olan ambalajlı ürünler dehşetengiz ve vicdan paralayıcı hayvan deneyleri yapmayan firma ürünlerinde bulunur) ve üzerlerinde genelde de hayvanlar üzerinde test yapılmamıştır ibaresi yada tavşan logosu bulunur...dikkatini çeken arkadaş oldu mu hiç? mesela bir üründe hiç denk geldiniz mi? çok önemli benim için,,,,lütfen zamanı çok olan ve ürünleri markette inceleyebilen arkadaşlar yazımdan alıntı yaparak beni bilgilendirsinler.....teşekkürler,,,

ben gıda sektöründe çalışıyorum.
bim bizim ürünlerimizi kaliteli bulmadığından dolayı almıyor.
fakat diğer bütün zincir mağazalara satışımız mevcut.
ve bütün bölge sorumlularımız bimden alışveriş yapmamaızı öneriyor. :KK37:

arkadaşlar bende bişi sorucam genelde her ay bime gideriz ben eşimle alışveriş yparız ben her gün giderim de öle bakarım bir şey alıp çıkarım :) alışkanlık yapmş

şimdi bimde kasap köfte gördüm ama dikkali bakmadım fiyatı 15 tl mi 19 tl mi tam hatırlayamadım tadı nasıl bilen yiyen varmı akşama almayı düşünüyırum inş. güzeldir. o kadar para vericez yani :KK52:

X