Bim'deki ürünler hakkında..

Bimde bu cuma ASUS marka notebook var 699 liraya ben almayı düşünüyorum .. Ne dersiniz fikri olan var mı???

özellikleri ihtiyacını karşılayacaksa neden olmasın bu işlerden anlayan ve seni tanıyan birine sorsan iyi olur ucuz alcam deyipte işe yyaramayacaksa bide bu durum var

Bende Bim'den bulut markalı yumuşatıcıdan aldım. Hoşuma gitti. Konstantre olanlardan. Tavsiye ederim.

arkadaşlar,,,bir ricam olucak herkesten,,,,,bimlerde mutlu tavşan logolu ürünlere denk gelebiliyormunuz acaba? ben vakitsizlikten pek fazla inceleyemiyorum yeknesak uğramalarımda,,,,( biliyorsunuz üzerinde tavşan logosu olan ambalajlı ürünler dehşetengiz ve vicdan paralayıcı hayvan deneyleri yapmayan firma ürünlerinde bulunur) ve üzerlerinde genelde de hayvanlar üzerinde test yapılmamıştır ibaresi yada tavşan logosu bulunur...dikkatini çeken arkadaş oldu mu hiç? mesela bir üründe hiç denk geldiniz mi? çok önemli benim için,,,,lütfen zamanı çok olan ve ürünleri markette inceleyebilen arkadaşlar yazımdan alıntı yaparak beni bilgilendirsinler.....teşekkürler,,,

Ben hiç bişey anlamadım bu yazıdan daha acıklayıcı yazarsanız yardımcı olmaya calısayım ve ilk defada boyle bişey duydum mutlu tavsan logosu :KK70:

ben bimin çoğu ürününü seviyorum başta patates kızartması milföy hazır köfte şinitzel kaadınbudu ...

sonra tolet kağıdı güzel peyniri mısırı turşusu garnitür ııı başkaaaa hazır pizzası da güzel:26:

bimden 5li saklma kabı alan varmı nasıl

bende aldım hatta kalmıstı baya gıdıp 1 daha alıcam ben cok kavanoz kullanırım herseyı doldururum.

damla cıkolata verdı koydum kucuk 3. ye- en kucuklere baharat-hındıstan cevızı- dıger buyuklerede kuruyemıs koydum :KK1: ben begendım ya

Bimin ürünleri gerçekten çok güzel ve uygun fiyatıda ah bide servisi olsa çoook daha güzel olacak ama:KK1::KK1::KK1:
Bime her girdiğimde ilkler yağlı gevrek ve centro muzlu gofret alırım muhteşem şiddetle tavsiye ederim..:KK9::KK9::KK9:

arkadaşlar,,,bir ricam olucak herkesten,,,,,bimlerde mutlu tavşan logolu ürünlere denk gelebiliyormunuz acaba? ben vakitsizlikten pek fazla inceleyemiyorum yeknesak uğramalarımda,,,,( biliyorsunuz üzerinde tavşan logosu olan ambalajlı ürünler dehşetengiz ve vicdan paralayıcı hayvan deneyleri yapmayan firma ürünlerinde bulunur) ve üzerlerinde genelde de hayvanlar üzerinde test yapılmamıştır ibaresi yada tavşan logosu bulunur...dikkatini çeken arkadaş oldu mu hiç? mesela bir üründe hiç denk geldiniz mi? çok önemli benim için,,,,lütfen zamanı çok olan ve ürünleri markette inceleyebilen arkadaşlar yazımdan alıntı yaparak beni bilgilendirsinler.....teşekkürler,,,

ilk yorumumda neyden bahsettiğinizi açıkcası pek anlamadım fakat hemen ardından arastırdım su anda gayet iyi anlıyorum sizi ...
soyle ifade edeyim peta nın listesinde olan urunler bimde var ornegin axe colgate dove clear sensodyne bunlar bizde var fakat bunlar bimin öz markaları degil bimin kendi oz urunlerinde de varmı boyle bişey hiç dikkat etmedm fakat bahsettiginiz markalar listesinde cok sukur ki bir tane bile urunumuz yok :) yalnız konuya bakış acısı cok farklı ve hakikaten dikkate alınması gereken bir konu ve ben yeni bir sey daha ogrenmiş oldum bu konudaki hassasiyetiniz ilginiz ve alakanız için teşekkur ederim fakat bu satılan petanın listesinde olan urunlerin satıştan cıkma durumu su an için belki soz konusu olmayabilir ilerleyen zamanlarda belki ama bu konu hoşuma gtti yoneticilerimle paylaşacagım...sizlerde bu urunleri degil de bimin oz markalı urunlerini kullanırsınız eger ki bimden alışveriş yapıyorsanız ornegin axe degil de capitol deodarantlarını colgate degil de powerdent dis macunlarını kullanırsınız içinizde şüphe kalmaz ..

Son düzenleme:
Kızlar bu sabah hbrlerde okudum.Bim gsm operatörü çıkarıyomuş :KK1: Bimcell. 6 sn. 1 kuruş . Bimde satışa suncaklarmış ister hat şeklinde isterse numara taşıma yöntemiyle sahip olabilirsiniz. Aveayla anlaşmalı.Hbriniz ola :KK16::KK16:

Kızlar merhaba geçen bimden oda kokusu aldım böyle yuvarlak şeklinde turuncu renkte açıkcası alırken pek umutlu değildimm ama tahminimden çok daha iyi çıktı böyle kavunumsu ferah bi kokusu var ve eve girdiğimde misss gibi kokuyorr heryer uzun sürede dayanıklı :KK16:

en son bimden iki adet fanila aldım askılı o nasıl güzel bişi öyle ya yumuşacık bir tshirt askılı edasında çok beğendim :KK24:
sonra birde bulut yumuşatıcısını aldım beğendim işte normal yani waowww olmasada:KK31:

yumuşatıcısını da viking üretiyormuş arkasında yazıyor
bu arada hazır çorbalarınıda beğendim knordan bir farkı yok ilginçç yani:KK30:

kızlar bimin yorganını kullanan varmı birde çekçekli valizinden alıp kullanan burda yeni bim açılıyorda çok büyük indirimlerle satılıyor.tek kişilik yorgan 9.95
çekçekli valiz 9.95 alsammı

Kızlar merhaba geçen bimden oda kokusu aldım böyle yuvarlak şeklinde turuncu renkte açıkcası alırken pek umutlu değildimm ama tahminimden çok daha iyi çıktı böyle kavunumsu ferah bi kokusu var ve eve girdiğimde misss gibi kokuyorr heryer uzun sürede dayanıklı :KK16:

fıyatı nekadar acaba?

yumuşatıcısını da viking üretiyormuş arkasında yazıyor
bu arada hazır çorbalarınıda beğendim knordan bir farkı yok ilginçç yani:KK30:

kızlar hıcbır markanın hazır corbasını tuketmeyın,evet cok pratık ama cok da zararlı.. esım bı corba fırmasında calıyordu bayramda ve yılbasında kolı verıyolardı ıcınde hazır corbaları vardı genede tuketmıyorduk..sırket ıcı toplantılarında bıle saglıga zararlı olduklarını konusuyolarmıs...

O kokuyu bend egördüm ama kavun kokusu hoşş olmaz diy edüşünmüştüm fiyatı 6-7 tl arası galiba denemek lazım fıs fıslar insanın başını ağrıtıyor otomatik fıslayanlar kalıcı değill

O kokuyu bend egördüm ama kavun kokusu hoşş olmaz diy edüşünmüştüm fiyatı 6-7 tl arası galiba denemek lazım fıs fıslar insanın başını ağrıtıyor otomatik fıslayanlar kalıcı değill

Mango kokusu fiyatı da 4.95 tl..lavobalarınızda dolaplarınızda ve odalarınızda kullanabileceginiz harika bir koku onunden her geçişimde kokusunu içime cekmeden duramıyorum :)

X