Bim'deki ürünler hakkında..

mr beee cif ovucu olanı almıştım az önce çaydanlığı yıkadım ışıl ışıl yptı.sanırım 1 liraydı
bir de tarhanayı aldım denicem yazarım

Anneme bimin mantısı güzelmiş demiştim paket paket kuru mantılardan almış eyvahedigeldismile
Bunları deneyen var mı, güzel değildir diye yapasım gelmiyo da alsanaalsanasmile

ekmecik ev tipi (paket) mantıyı diyorsanız ben sürekli alıyorum hatta daha öncede yazmıştım lezzetli diyea.s

ben mecbur kalıp ilk defa bebek bezini aldım ama hiç memnun kalmadım.. çoğu ürünleri hem ucuz hem güzel mesela mayonez çok ucuz ve lezzetli

bunu da deneyiniz opuyorumnanaktan

SOLEN_TRIPLEX.jpg

valla ne yalan söyliyim bime girdiğim zaman marketteki boşluk hissindenmidir yoksa bildiğimiz marka ürünlerin olmayışından mıdır nedir hiç içim ısınmamıştı.. hatta bi arkadaşımın evinde tuhaf tuhaf markalar gördüğüm zaman ayy yazık demekki paraları yokda bimden alıyolar diye düşünmüştüm.. asla ama asla bilmediğim reklamı olmayan hiç bir marka almazdım ..
nolduysa geçen sene oldu.. tonla para verip elimde sadece iki poşetle migrostan çıktığımda nevrim döndü.. resmen soygunculuktu yaptıkları.. ufak ufak alışverişler yapmaya başladım bimden.. ilk aldığım kahvaltılık acı sosdu.. hayatımda bu kadar güzelini yemedim.. sonra gofret lerinden aldım.. muhteşem..
çikolata sosu harika.. bi baktım yavaş yavaş müptelası oluyorum.. pedimin markasını değştirmeyi asla düşünmezdim... aldım bi tane bi deniyim dedim.. 7 li paketlere üç katını veriyoruz başka markalara.. vee gerçekten çok şaşırdım hijyenik pedi bile harika.. şimdi başka marketten alışveriş yaptğım zaman kendime çok kızıyorum.. çünki bimin ürünleri kaliteli ve gerçekten çok ucuz..ön yargılı olduğum ve daha önce keşfedemediğim için üzgünüm...

kızlar zaten bimde satılan orkidler yani scarlet di sanırım markası rozinin bim için ürettiği ürünüymüş bizim burda markaların orkitlerini satan biyer varmış yeni keşfettim ordaki bey söylediyani roziyle bimdekiler aynı üretimden çıkıoyr

hmmm iyi ya ben de o pedden alayım barii..ben de osmanoğlu kahvaltılık sosunun müptelasıyım kahvaltıda peynir zeytin gibi benim için..bir de kırmızı biber var yurdum kavanozda közlenmiş çook güzel..cuma günleri de oyuncak falan gelince alıyorum gerçekten cumaları güzel ürünler geliyor..keçi peyniri,sütü yoğurdu hemen hemen herşeyi bimden alıyorum..nestle biiter çikolata seviyor benim ufaklık diğer marketlerde 1.75 bimde 1.25..markalı ürünleri de ucuz...

bim de markalı ürün çok var. fiatı dışarıdan ucuz.
dün yine bimdeydim. ekmeği bile oradan alıyorum.
peripella markalı krokantlı fındık ezmesi aldım. 3.75 tl. çok beğendim.
sumak ın tavsiye ettiği gofrete de bir bakayım.
ben orkidimi değiştirmiyorum ama ilk 2 gün orkid 3-4 scarlet son günlerde günlük pedini kullanıyorum.
benimde eşim tansaştan başka yerden alışveriş etmezdi.
şimdi suyu bile bimden alıyoruz.
meyve suları gerçekten güzel. çok şekerli değil. çeşidi de bol.
denemediğim ne kaldı acaba?

melodi temizlik malzemelerini kullanıyorsan.yarın BıM e AKS markalı ahşap temizleyici geliyor acaba iyimidir?ıyise 2 tane alayım baya uygun fiyatı

Annemlerin oradaki şubeden aldım. Benim buradaki şubesinde yoktu. Belki elleride kalmıştırda bana denk gelmiştir.Umarım çıkarmaya devam ederler.Ben tost makinasının içinede koyuyordum Kaşar peyniri falan makinaya akmıyor.Makina yağlanmıyor.

Her tost yaptıktan sonra makineyi temizlemek çok zor oluyordu.Çok mantıklı birşey senin yaptığın.Varsa bende alıp denemek istiyorum.Temizlemek zorunda kalmayacağım,kağıdı çöpe atıcam o kadaropuyorumnanaktan

bu bu hafta güralın fincan takımını,demliğini bide kotex pedini aldım.hihoyyyt

Arkadaşlar saçma bi soru olacak ama porselen demliği hiç ocağın üzerine koydunuz mu?
catlar mı acepp?

bimin peynirini çok beğendim.ama kremşanti aldım acı çıktı,dedim acaba banamı öyle geliyor eşime tattırdım oda acı dedi.son kullanma tarihinede var.eşim ucuz etin tiritimi olur dedi bi dahada bimden bişey alacağını sanmam.

bende kızıma ütü masası setini aldım inceleyemedim yalnız inş akşama kadar kırmaz masısını ; güzel bişeye benziyodu
bide aks ahşap temizleyiciyle kotex aldım
bu hafta çok şey yok ama haftaya alınacak şey çok fazla

bimin peynirini çok beğendim.ama kremşanti aldım acı çıktı,dedim acaba banamı öyle geliyor eşime tattırdım oda acı dedi.son kullanma tarihinede var.eşim ucuz etin tiritimi olur dedi bi dahada bimden bişey alacağını sanmam.

şantisi bana da acı geldi,anlamamıştım,içine koyduğum başka birşey mi tadını bozdu diye düşünmüştüm,demek acıymış cidden

X